Řepka má za plivnutí distanc na tři zápasy a nesmí být kapitánem

Obránce Sparty Tomáš Řepka dostal za plivnutí na Ladislava Volešáka ze Slovácka zákaz startu ve třech ligových zápasech. Zároveň nesmí do konce kalendářního roku vykonávat funkci kapitána. Rozhodla o tom disciplinární komise. Řepka už vynechal utkání v Českých Budějovicích a přijde ještě o zápasy s Ostravou a v Příbrami.

Řepka se omluvil za plivnutí na Volešáka

Kapitán Sparty Tomáš Řepka se omluvil za plivnutí na záložníka Ladislava Volešáka ze Slovácka, za které mu hrozí zákaz startu až v osmi zápasech. Šestatřicetiletý obránce prohlásil, že před disciplinární komisi půjde s pokorou a trest přijme.

Disciplinárka pozastavila Řepkovi činnost a zahájí s ním řízení

Disciplinární komise fotbalového svazu dnes s okamžitou platností pozastavila činnost sparťanskému kapitánovi Tomáši Řepkovi za to, že v sobotním ligovém utkání plivl na Ladislava Volešáka ze Slovácka. Řepka, kterého prý za jeho přestupek už nespecifikovaným způsobem potrestala i Sparta, tak nesmí v neděli nastoupit v Českých Budějovicích.

Podle komise rozhodčích Řepkův prohřešek sudí vidět nemuseli

Rozmíšku mezi Tomášem Řepkou a Ladislavem Volešákem s plivancem sparťanského stopera rozhodčí ze svého postavení nemuseli vidět. Tak se vyjádřila po svém pondělním večerním zasedání komise rozhodčích, která nekritizovala ani rozhodnutí sudího Tomáše Kocourka, který nechal před třetím gólem fotbalistů Plzně v Liberci pokračovat ve hře, přestože domácí požadovali její přerušení.

Disciplinárka ve čtvrtek rozhodne, zda zahájí řízení s Řepkou

Disciplinární komise fotbalového svazu na svém pravidelném čtvrtečním zasedání rozhodne, zda zahájí řízení s kapitánem pražské Sparty Tomášem Řepkou. Ten totiž podle záběrů České televize v sobotním ligovém utkání plivl na záložníka Slovácka Ladislava Volešáka, který to také potvrdil.

Sparta s ustáleným kádrem vyhlíží těžkou sezonu i další úspěchy

Po dvou sezonách, kdy "naháněli" mistrovskou Slavii, vstupují fotbalisté pražské Sparty do sezony znovu jako obhájci titulu. Letenští sice před novým ročníkem nevypouštějí jako v minulosti do světa odvážná slova o dalším triumfu ani dalších cílech, ale jisté je, že pozici na trůnu jen tak uvolnit nechtějí.

Řepka na vyloučení zapomínal mezi dětmi na fotbalovém kempu

Start do nové sezóny sparťanskému stoperovi Tomáši Řepkovi vyšel jen napůl. Jeho vyloučení ve čtvrtečním Superpoháru se stalo nejdiskutovanější domácí fotbalovou událostí a příliš mu nepomohlo ani to, že nakonec právě on zvedl jako první nad hlavu pohár pro vítěze nové trofeje.

Řepka podepsal ve Spartě novou roční smlouvu

Obránce Tomáš Řepka bude i v další sezoně hrát v pražské Spartě. Šestatřicetiletý kapitán týmu se s klubem dohodl na nové roční smlouvě s opcí. Se Spartou dnes prodloužil smlouvu i defenzivní univerzál Jiří Kladrubský.

Pro Řepku byl gól a titul satisfakcí za dva roky staré vyloučení

Sparťanská cesta za titulem měla šťastný konec. V předposledním kole mohli Pražané o mistrovské oslavy přijít, nakonec však sami v dnešním závěrečném kole rozhodli. A symbolicky se o to postaral muž, který před dvěma lety hloupým vyloučením sebral šanci na titul.

Řepka: Byla by škoda, kdybychom si ligu na Baníku pokazili

Jen těžko by se kapitán Sparty Tomáš Řepka srovnával s tím, že Letnou potřetí za sebou minou mistrovské oslavy obloukem. A řízný zadák si dobře uvědomuje, že nedělní šlágr na hřišti Baníku Ostrava může naznačit, jestli se k titulu přiblíží zatím vedoucí Sparta, či právě Baník, který zaostává jen vinou horšího skóre.

Kapitán Řepka chce vrátit titul znovu na Letnou

Už brzy kapitán Sparty Tomáš Řepka zřejmě znovu prodlouží svůj kontrakt a tím i fotbalový život v rudém dresu, přesto prý dosud nemyslí dál, než na blížící se jarní sezónu. Na Letné už mistrovský titul slavil, přesto se těší na gradující boj o ligové prvenství.

Bude to jako polosmrt, říká veterán Řepka o konci kariéry

Obránce Tomáš Řepka sice zatím netuší, kdy ukončí profesionální kariéru, jedno ale šestatřicetiletý kapitán pražské Sparty ví jistě. Až dá velkému fotbalu sbohem, bude mu hodně chybět a zatím raději ani nepřemýšlí nad svojí další profesí.

Řepka by nerad honil postup až v posledním zápase

Fotbalisté Sparty se dotáhli na čelo ligové tabulky a mají blízko k postupu do jarní fáze Evropské ligy. Až poslední dva zápasy v roce ale podle stopera Tomáše Řepky rozhodnou, zda to bude letošní podzim pro klub úspěšný. Důležitý krok k postupu by Letenští rádi udělali už ve čtvrtek v Eindhovenu, protože spoléhat na poslední zápas s Kodaní může být ošidné.

Prasečí chřipka sparťany v Rumunsku neděsí

Neplivejte na trávník. Během zápasu nekašlete a také si často omývejte ústa vodou. Rumunsko čelí velkému nárůstu onemocnění prasečí chřipkou a tamní fotbalový svaz se těmito nařízeními snaží minimalizovat riziko šíření nemoci mezi hráči.

Řepka: Kdybych ve výhru nad Slavií nevěřil, bylo by to špatné

Pražská Sparta výsledkově i herně tápe, což trápí i jejího kapitána Tomáše Řepku. Lídr sparťanského týmu však před pondělním očekávaným derby na hřišti rivalské Slavie věří, že se svými spoluhráči momentální špatnou sérii zlomí a sparťanská družina se z Edenu vrátí s plným bodovým ziskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele