Další články

Ostrák si vyzkouší MLS, stane se posilou St. Louis

Český reprezentant do 21 let Tomáš Ostrák od léta posílí St. Louis City. Český záložník k nováčkovi zámořské soutěže MLS zamíří po vypršení smlouvy v bundesligovém Kolíně nad Rýnem. Americký klub o tom informoval na svém webu.

Můj gól je bonbónek ke třem bodům, radoval se karvinský Ostrák

Svým prvním ligovým gólem v kariéře přispěl fotbalista Tomáš Ostrák k výhře Karviné 2:0 v utkání 6. kola nejvyšší soutěže Brně. Dvacetiletý ofenzivní záložník označil svou branku, kterou v 67. minutě zvýšil vedení, za bonbónek. Od trenéra Slezanů Juraje Jarábka se dočkal pouze pochvalných slov.

V Karviné bude hostovat Ostrák, který patří bundesligovému Kölnu

Karvinou posílil záložník Tomáš Ostrák. Dvacetiletý ofenzivní záložník přišel do slezského klubu na roční hostování z bundesligového 1. FC Köln, kterému patří. Karvinští o tom informovali na svém webu.

Češi v zahraničí: Ondrášek zase zářil, Pospíšil rozhodl z penalty

Zdeněk Ondrášek začala v dresu Dallasu v zámořské Major League Soccer ve velkém stylu. Po střeleckém úspěchu v prvním kole se trefil i tentokrát proti Montrealu, navíc si připsal i asistenci. V polské lize zase rozhodl o vítězství Jagiellonie Bialystok proměněnou penaltou záložník Martin Pospíšil.

Češi v zahraničí: Dva rozdílné góly v bundeslize. Trefili se Schick i Darida

Dva české zásahy v německé bundeslize přinesl víkendový program. Nádherně se trefil Patrik Schick v dresu Lipska v Paderbornu, naopak branka Vladimíra Daridy do sítě Borussie Dortmund se s klidným svědomím označit jako velmi šťastná. Čisté konto ve Španělsku vychytal Tomáš Vaclík. Jeho Sevilla se drží stále v závěsu za giganty Barcelonou a Realem Madrid.

Češi v zahraničí: Vaněček skóroval, Koubek s Morávkem okradli Bayern

David Vaněček skóroval v maďarské lize za Puskás Akademii, trefil se i na Slovensku Filip Twardzik z penalty. V Premier si aspoň chvíli za Burnley zahrál Matěj Vydra, Ladislav Krejčí statečně bojoval v italské lize proti Juventusu a Lukáš Zima v Serii B dokonce chytil penaltu. V bundeslize slavili cenný bod s Bayernem Jan Morávek a brankář Tomáš Koubek. A jak si vedli další Češi v zahraničních soutěžích?

Češi v zahraničí: Gólové hody českých střelců a Koubkova šílená minela

Mimořádně vydařený střelecký víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Dvakrát zacílil v zámořské Major League Soccer čerstvý reprezentant Zdeněk Ondrášek. V bundeslize skóroval Vladimír Darida, Serii A zase Ladislav Krejčí. Znovu se zadařilo i Tomáši Pekhartovi ve druhé španělské lize. To ale stále ještě není všechno...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele