Další články

Hübschman se trefil proti Slovácku a stal se nejstarším ligovým střelcem

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman skóroval v dnešní dohrávce 23. kola FORTUNA:LIGY se Slováckem a v 41 letech a sedmi měsících se stal nejstarším střelcem nejvyšší soutěže v samostatné historii. Dosavadní rekord držel bývalý záložník Pavel Zavadil, který se v roce 2019 trefil za Opavu v 41 letech a třech měsících.

Hübschman a jeho sezona č. 23: Fotbal se vyvíjí, ale neměla by z něj být videohra

Zkraje září mu bude 41 let, letos načal 23. sezonu v profesionálním fotbale. Tomáš Hübschman je společně s Josefem Jindřiškem a Markem Matějovským nejstarším hráčem ve FORTUNA:LIZE. Jak se fotbal za skoro čtvrt století, co ho hraje, změnil? Jak vnímá moderní technologie a data, které se staly jeho součástí? Nejen o tom s ním hovořily Livesport Zprávy.

Druhý nejstarší hráč ligy Hübschman je rád, že pokračují i další veteráni

Už na třináctou sezonu v české lize se chystá jablonecký fotbalista Tomáš Hübschman. Čtyřicetiletý záložník, který je druhým nejstarším hráčem v nejvyšší soutěži, příliš neváhal nad prodloužením kariéry a těší se na spolupráci s novým trenérem Davidem Horejšem.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Čtyřicetiletý Hübschman o rok prodloužil smlouvu s Jabloncem

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman ani ve 40 letech nekončí s kariérou. Bývalý reprezentační záložník se severočeským prvoligovým klubem prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2023. Jablonečtí o tom informovali na svých internetových stránkách.

Hübschman: Je to splnění povinnosti na poslední chvíli

Jako splnění povinnosti na poslední chvíli označil záchranu fotbalistů Jablonce v první lize kapitán Tomáš Hübschman. Jeho tým v závěrečném pátém kole nadstavbové skupiny o záchranu remizoval ve Zlíně 1:1 a při shodě bodů s Bohemians 1905 rozhodlo o setrvání Severočechů v nejvyšší soutěži jejich lepší umístění po základní části.

Musíme zapomenout na ligu, řekl Hübschman před Alkmaarem

Kapitán Tomáš Hübschman nabádá k tomu, aby jablonečtí fotbalisté ve čtvrtečním utkání s Alkmaarem v Evropské konferenční lize zapomněli na trápení z domácí soutěže. Podle čtyřicetiletého defenzivního záložníka by pro Severočechy mělo být motivací, že v předposledním kole skupiny D jsou ve hře o postup.

Kapitán Hübschman o další rok prodloužil smlouvu s Jabloncem

Tomáš Hübschman z Jablonce ani v 39 letech nekončí s kariérou. Bývalý český reprezentant se severočeským klubem na startu letní přípravy prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2022. Jablonečtí o tom informovali na sociální síti twitter.

Kapitán Hübschman prodloužil s Jabloncem o rok smlouvu

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman prodloužil s klubem smlouvu o další rok. Na severu Čech působí od roku 2014, o pokračování spolupráce s osmatřicetiletým defenzivním záložníkem informoval klub na svém webu.

Nic kriminálního to nebylo, řekl Hübschman o derby s Libercem

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman gólem v 85. minutě pomohl domácím k remíze 1:1 s Libercem a udržení čtvrtého místa v ligové tabulce po druhém kole nadstavbové skupiny o titul. Emotivní podještědské derby, ve kterém rozhodčí Ondřej Pechanec udělil žlutou kartu dvanácti hráčům, podle osmatřicetiletého záložníka nebylo nijak kriminální nebo přemotivované.

Hübschman vítá, že česká liga bude moci začít dříve

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman uvítal, že se posunul předpokládaný začátek první ligy a Ligová fotbalová asociace schválila, že přerušená sezona bude znovuzahájena od 25. května. Podle osmatřicetiletého bývalého reprezentanta je vidět, že se situace okolo pandemie nového koronaviru v Česku uklidňuje. Pochvaluje si také fakt, že dnes mohl s týmem poprvé dělat už i soubojová cvičení.

Kapitán Hübschman prodloužil smlouvu v Jablonci o další rok

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman ani v 37 letech s fotbalem nekončí. Bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 2004 prodloužil se čtvrtým týmem právě skončeného ročníku první ligy smlouvu o další rok.

Hübschman vyrovnal Nedvěda, víc pohárových zápasů má jen Čech

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman si dnes na hřišti Dynama Kyjev v Evropské lize připsal už 119. start v evropských pohárech. V historickém pořadí českých fotbalistů se dotáhl na druhého Pavla Nedvěda. Více zápasů má jen stále aktivní gólman Arsenalu Petr Čech, který jich dosud nasbíral 127.

Hübschman chce porazit Rennes bez ohledu na postup

Jablonečtí už mohou postoupit ze skupiny Evropské ligy jen teoreticky, to však nic nemění na tom, že v posledním domácím utkání proti Rennes chtějí slavit vítězství. Podle kapitána Tomáše Hübschmana je vítězství prioritou bez ohledu na postup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele