Je načase udělat víc než bod, burcuje kapitán Jablonce Hübschman

Hráči Jablonce sice dosud předvádějí v Evropské lize dobré výkony a jsou soupeřům vyrovnaným sokem, ale nedaří se jim to přetavit ve vítězství. Proto je podle kapitána Tomáše Hübschmana zapotřebí, aby Severočeši ve čtvrtek v Astaně po dvou remízách zabrali naplno a výhrou zvýšili naději na postup ze skupiny.

Trenér Jablonce Rada varuje před zkušeností a kvalitou Astany

Ačkoli hráči Astany nepředstavují zvučného soupeře, trenér Jablonce Petr Rada varuje před jejich kvalitou a zkušeností. Ve čtvrtečním vzájemném utkání Evropské ligy proto vyhlíží dobrý výkon svého týmu, který potřebuje vyhrát, aby se držel v boji o postup.

Hübschman: Penalta jasná, dopadli jsme podobně jako Plzeň

Kapitán Tomáš Hübschman po prohře 1:2 v Rennes litoval, že Jablonečtí při premiéře v základní skupině Evropské ligy dopadli podobně jako Plzeň o den dříve v Lize mistrů s CSKA Moskva. I proti Severočechům se v nastavení kopala penalta, v jejich případě po faulu Tomáše Holeše. Podle sedmatřicetiletého záložníka připravila Jablonec po solidním výkonu o bod nezkušenost.

Nechceme udělat ostudu, řekl Hübschman před vstupem do EL

Kapitán Tomáš Hübschman se s fotbalisty Jablonce vrátil do francouzského Rennes, kde před necelými 13 lety slavil ještě v barvách Šachtaru Doněck výhru 1:0. Sedmatřicetiletý bývalý český reprezentant věří, že Severočeši při své premiérové účasti ve skupině Evropské ligy neudělají ostudu.

Hübschman se těší na Evropskou ligu, přál by si Arsenal

Kapitán Tomáš Hübschman se rozhodl pokračovat v kariéře i kvůli tomu, že s Jabloncem díky třetímu místu v uplynulém ligovém ročníku postoupil přímo do skupiny Evropské ligy a čeká ho tak návrat do pohárů. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant by si přál, aby los Severočechům přisoudil Arsenal. Doufá, že Jablonec v nadcházející sezoně naváže na skvělé jaro, i když soupeři už ho v žádném případě nepodcení.

Zkušený záložník Hübschman bude pokračovat v Jablonci

Zkušený záložník Tomáš Hübschman bude i nadále působit v Jablonci. Bývalý český reprezentant, který v uplynulé sezoně severočeskému celku pomohl ke třetímu místu v lize a do finále poháru, podepsal novou roční smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Takhle blízko skupiny EL jsme asi ještě nebyli, řekl Hübschman

Fotbalisté Jablonce mají před středečním finále domácího poháru MOL Cupu v Mladé Boleslavi proti Slavii o to větší motivaci, že jsou zřejmě nejblíže historicky první účasti v základní skupině Evropské ligy, kam půjde vítěz. Trenér Severočechů Petr Rada věří, že jeho celek naváže po povedené jarní výkony, i když Pražany považuje za favority.

Jablonci se probudili sváteční střelci Masopust a Hübschman

Jabloneckým dopomohlo k vysokému vítězství ve Zlíně 4:0 i probuzení svátečních střelců Lukáše Masopusta a Tomáše Hübschmana, který se ve svých šestatřiceti letech zapsal dnes vůbec poprvé mezi ligové střelce. Masopust pro změnu zaznamenal první gól v tomto ligovém ročníku.

Kapitán Hübschman prodloužil o rok smlouvu s Jabloncem

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman bude i v příští sezoně pokračovat v severočeském celku. Pětatřicetiletý defenzivní záložník se domluvil na prodloužení smlouvy do 30. června 2018.

Hübschman opět viděl kamarády ze Šachtaru a dostal památeční dres

Přestože šlo pouze o zápas přípravného turnaje Atlantic Cup v Portugalsku, pro kapitána Jablonce Tomáše Hübschmana měl úterní duel s Šachtarem Doněck velmi emotivní nádech. Jeho bývalý zaměstnavatel mu oficiálně poděkoval za deset let strávených v ukrajinském celku a kapitán Darijo Srna mu předal památeční dres s číslem 283.

Hübschman: Jen domácí penalta o našem vyřazení nerozhodla

Ještě asi dlouho budou mít jablonečtí fotbalisté v hlavách, jak blízko byli smazání jednogólového manka z prvního duelu proti Ajaxu a boji o překvapivý postup do skupinové fáze Evropské ligy. Kýžená trefa však nepřišla ani z pokutového kopu a nikdo se tak už nikdy nedozví, co by se dělo v případném prodloužení.

Podle Hübschmana už Kodaň Jablonec nepodcení jako v zimě

Jablonečtí sice v únoru porazili FC Kodaň na soustředění v Portugalsku 2:0, kapitán Tomáš Hübschman ale očekává, že dánský soupeř přistoupí ke středečnímu úvodnímu duelu 3. předkola Evropské ligy s mnohem větším nasazením a koncentrací.

Hübschman: V této sezoně už bychom nějakou trofej chtěli získat

V minulém ročníku Jabloneckým po finálové prohře na penalty těsně uniklo vítězství v domácím poháru a nadcházející sezonu už by podle kapitána Tomáše Hübschmana bez trofeje končit nechtěli. Lídr týmu věří, že mužstvo je díky posilám v útoku kvalitnější než před rokem a mohlo by se pokusit v ligové soutěži aspoň vklínit mezi mistrovskou Plzeň a Spartu.

Chceme trofej, za třetí místo v lize pohár není, řekl Hübschman

Přestože hráči Jablonce obsadí v lize třetí místo a splní cíl v podobě postupu do předkola Evropské ligy, kapitán Tomáš Hübschman by se sezonou nebyl úplně spokojený, pokud by jeho tým nevyhrál středeční finále Poháru FAČR s Libercem. Uspět chce i proto, že z minulého angažmá v Šachtaru Doněck byl zvyklý získávat trofeje každý rok.

Nedvěd s Hübschmanem poběží půlmaraton

Na startu sobotního Pražského půlmaratonu budou také bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd a kapitán Jablonce Tomáš Hübschman. Zúčastní se štafety na 4x5 kilometrů. Jejich tým doplní bývalý kanonýr Vratislav Lokvenc a Česká Miss World Tereza Skoumalová. Svým startem budou rovněž propagovat červnové mistrovství Evropy do 21 let v České republice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele