Kapitán Hübschman prodloužil s Jabloncem o rok smlouvu

10.07.2020, 16:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Pablos

poslední mohykán

Reagovat
PavlíčeQ

Mám z toho trochu smíšený pocity. Tomáše mám rád, je to velká osobnost, ale už tahle sezóna mi přišla výkonnostně dost na hraně. Vzhledem k jeho rychlosti se už přes něj dostane kdekdo a celkově už to není úplně ono. Starší Pepa Jindřišek mi na tom přijde herně o něco líp.

Reagovat
dinss

Jenže koho místo něj? Svoje si pořád odpracuje a asi tam bude důležitá i součinnost s trenérem + to, že dost možná celý ten tým řídí, když se tam střídá každý rok celá sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchej, ty si chytrej jak hodiny. Ty tam máš odposlech, nebo usuzuješ, podle tvých zkušeností = nikdy jsem nehrál fotbal a jen kecám a kecám. ....nee, to mluvím o tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

drž klapačku, dinsse znám osobně a on hrál fotbal závodně několik let, navíc fotbal sleduje a má i info ze zákulisí, co se týče třeba jeho Viktorky nebo Domažlic... seš tady novej, tak tě nechám, ale příště ban, to se na mě jako nezlob

Reagovat
Pablos

to bude stejnak nějákej novej nick Sheldona

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš tu všem vysvětlit, proč bych měl mít jiný nick, když mám svůj a proč bych měl v oblíbených klubech Hradec?A můžeš tu všem vysvětlit, proč mě tu už podruhé obviňuješ?BAN.

Reagovat
Pablos

nerozčiluj se. Však se ti zdá, že nemáš prostor na to se tu obhájit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nerozčiluju, já jen nechápu myšlenkové pochody některých jedinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. tys mi dal....joo bany dnes rozhazoval jako kdyby snědl jablko moudrosti. Tak ať se nediví reakci. Každopádně zda hrál či ne, to tu asi neověříme. Podle keců mi přišlo, že spíše ne. Já hrál závodně taky asi 15 let a nikomu to tu nepotřebuju obhajovat. Ať příště nepíchá do vosího hnízda, pak se nebudu vyjadřovat k jeho výplodům fantazie. Dík

Reagovat
icka

Kašli na trola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
tnt03

Reagovat
Bakary3

Reagovat
dinss

Ban zmetku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
PavlíčeQ

Mně by se líbil Petrák, o kterým se mluvilo. Teď už ten jeho příchod ale nemá smysl, když Hübscha prodloužil.

Reagovat
tnt03

Nevím kde se tenhle názor na Toma bere "že už to není ono" ale prostě já v jeho hře nevidím chybu. Ano rychlost mu jde s věkem dolů ale on to pořád pozičně hraje jak král a rozdává nádherný balóny. Sorry asi to je tím že na něj nedám dopustit ale podle mě je to nepostradatelný článek týmu. On navíc drží kabinu v lati a moc nevím kdo by to místo něho "měl na ramenou". Za mě nejlepší posila léta

Reagovat
ondrasch77

souhlas až na poslední větu...

Reagovat
PavlíčeQ

Mně už se bohužel herně tuhle sezónu tolik nelíbil. Byl průchozejší než dřív a jeho rozehrávka už taky není taková. Píšeš o rozdávání nádherných balónů, ale řekl bych, že spíš převažuje odkopání někam nazdařbůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně si myslím, že není jeho přínos dostatečně ohodnocený. Já jsem velice rád, že taková osobnost v lize zůstává. Jeho přehled na hřišti je obrovský. Rychlost ztrácí, ale je jen na trenéru, jak s tím bude pracovat. Pokud by k němu dal někoho, kdo to uběhá, tak ten střed hřiště je pro Jablonec fakt skvěle vyřešen.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tnt03

Největší posila

Reagovat
VP85

Zajímalo by mě, proč ho nevzala Sparta, když se vracel z Doněcku.

Reagovat
meno

Protože Sparta

Reagovat
Neon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele