Podle Hübschmana není duel se Spartou poslední šancí na titul

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman nastoupil proti Spartě v české lize třikrát a všechny zápasy prohrál bez vstřelené branky. Před sobotním šlágrem 20. ligového kola věří, že s Baumitem dokáže tuto bilanci zlomit. Severočeši ztrácejí na třetím místě tabulky na Letenské čtyři body.

Hübschman věří, že Jablonec bude hrát ještě lépe než na podzim

Kapitán Jablonce Tomáš Hübschman věří, že jeho tým bude hrát v jarní části ligové sezony ještě lépe než na podzim. Za minimální cíl považuje udržení třetí příčky v tabulce, ale pokud to půjde, rád by se porval ještě o vyšší umístění. Jablonec ztrácí na druhou Spartu čtyři a na vedoucí Plzeň pět bodů.

Hübschmanovi návrat do české ligy pokazila porážka s Plzní

Po dlouhých 10 letech a třech měsících se reprezentant Tomáš Hübschman znovu představil v české nejvyšší soutěži. Na obnovenou premiéru po návratu z angažmá v Šachtaru Doněck však nebude vzpomínat v dobrém, jelikož jeho Jablonec prohrál na hřišti Plzně 1:3.

Hübschman dal za Jablonec gól, pak kvůli zranění střídal

Jablonečtí v závěrečném utkání na soustředění v Rakousku porazili ruský Rostov 2:0. Přišli však o zraněného Tomáše Hübschmana, který už ve 13. minutě musel střídat. Ještě předtím stihl dát reprezentační záložník svou premiérovou branku po příchodu do Jablonce. Druhý gól přidal Doležal.

Jablonec posílil reprezentační záložník Hübschman

Mužstvo Jablonce získalo před novou sezonou velkou posilu. Na sever Čech přestoupil reprezentační záložník Tomáš Hübschman, který na konci června po deseti letech skončil v Šachtaru Doněck. S vedením jabloneckého klubu se domluvil na tříleté smlouvě.

Hübschman po deseti letech končí v Šachtaru Doněck

Český reprezentační záložník Tomáš Hübschman po deseti letech opouští Šachtar Doněck. Dvaatřicetiletému fotbalistovi skončila s ukrajinským klubem smlouva a podle nedávných spekulací by mohl zamířit do Jablonce. Nic ale zatím dohodnutého není.

Hübschman: Mohli jsme mít lepší výsledek, ale zklamaní nejsme

Tomáš Hübschman se poprvé v kariéře představil na české půdě jako soupeř. Se Šachtarem Doněck uhrál v úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské ligy na stadionu Plzně příznivou remízu 1:1 do domácí odvety, litoval ale inkasovaného gólu po nepokryté standardní situaci.

Hübschmanovi premiérovou trefu předpověděla manželka i Drobný

Dlouhých dvanáct let čekal Tomáš Hübschman na to, až se v národním dresu bude radovat ze vstřeleného gólu. Dočkal se až dnes při svém 55. startu tečovanou střelou proti Maltě a jeho trefa nakonec přispěla k výhře 4:1. I když sám nevěřil, že se branky dočká, spoluhráč Jaroslav Drobný a manželka mu to předpověděli právě na souboj s Maltou.

Hübschmanovi při léčení zánětu rohovky vadilo nicnedělání

Tomáš Hübschman už zažil mnoho nucených pauz kvůli různým zraněním či jiným komplikacím, ale nedávno prodělaný zánět rohovky řadí k nejhorším zážitkům. Dvaatřicetiletý záložník Šachtaru Doněck je o to radši, že má měsíční léčbu ze srpna už zdárně za sebou.

Hübschmana v reprezentaci nahradí Hořava z Plzně

Trenér Michal Bílek musel udělat v nominaci reprezentace na středeční přípravný zápas v Maďarsku druhou změnu. Záložníka Šachtaru Doněck Tomáše Hübschmana trápí problém s okem, proto ho nahradí Tomáš Hořava z Plzně. ČTK o tom dnes informoval tiskový mluvčí reprezentace Jaroslav Kolář.

Hübschman před Itálií: Jména fotbal nehrají, i favorit prohrává

Tomáš Hübschman před pátečním utkáním světové kvalifikace s Itálií věří, že český tým proti vicemistrům Evropy uspěje a získá důležité tři body. Jména podle něj fotbal nehrají, i favorit může prohrát. Klíčem k úspěchu prý bude nedat prostor špílmachrovi Andreu Pirlovi.

Arméni jsou velmi silní v ofenzivě, varují Suchý a Hübschman

Záložník Tomáš Hübschman a obránce Marek Suchý se v úterním utkání kvalifikace o světový šampionát proti Arménii mohou potkat se svými klubovými spoluhráči a dvěma oporami postsovětského týmu Henrikem Mchitarjanem z Šachtaru Doněck a Jurou Movsisjanem ze Spartaku Moskva.

Hübschman je po neštovicích zpět, stále ho mrzí vyřazení z LM

Poprvé od říjnového utkání světové kvalifikace s Bulharskem se do reprezentace vrací defenzivní záložník Tomáš Hübschman. Středopolař Šachtaru Doněck musel kvůli zranění a poté planým neštovicím vynechat přípravné duely se Slovenskem a v Turecku, nyní už je ale v pořádku.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Hübschmanovo zranění je vážnější, podzim pro něho skončil

Nejenom české reprezentaci v dnešním přátelském utkání se Slovenskem bude chybět Tomáš Hübschman. 31letý defenzivní záložník si nedávno poranil stehenní sval a obejít se bez něho musí také Šachtar Doněck, a to dokonce pro celý zbytek podzimní části sezony...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele