Další články

Totální hnus, tohle do fotbalu nepatří, řekl Kušej o Grigarově nakopnutí

Neobvyklý a emotivní závěr nabídnul dnešní duel 29. kola první ligy mezi Teplicemi a Mladou Boleslaví. Po červené kartě pro domácího gólmana Tomáše Grigara musel v závěru do brány egyptský útočník Mohamed Yasser, jelikož Severočeši už nemohli střídat. Teplický kapitán opustil hřiště po nakopnutí Vasila Kušeje, jenž považuje Grigarovu reakci za naprostý zkrat.

Teplice prodloužily o rok smlouvu se zkušeným brankářem Grigarem

Branku Teplic bude i v příští sezoně hájit gólman Tomáš Grigar. Devětatřicetiletá dlouholetá jednička týmu prodloužila smlouvu o další rok. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Nemám k zápasu jediné kladné slovo, řekl Grigar po další prohře s Pardubicemi

Jediné kladné slovo neměl brankář Tomáš Grigar pro dnešní výkon fotbalistů Teplic. Severočeši ve 29. kole kole základní části ligy prohráli 0:2 s Pardubicemi a dovolili soupeři na předposledním místě se na ně bodově dotáhnout.

V kabině bylo dusno, přiznal teplický brankář Grigar

Zklamaný z šesté ligové porážky po sobě i faktu, že jeho týmu nepomohla ani chycená penalta, byl po prohře 1:2 s Pardubicemi teplický brankář Tomáš Grigar. Osmatřicetiletý gólman zasáhl v utkání 15. kola úspěšně proti pokutovému kopu Davida Hufa, vzápětí ale po faulu Štěpána Krunerta čelil další penaltě, což podle svých slov nikdy nezažil. Následná trefa Lukáše Červa již duel rozhodla, a Severočeši tak v lize nevyhráli ani v jedenáctém ligovém zápase za sebou...

Kohút si byl jistý, že míč při gólu přešel čáru, Grigar nikoliv

Úvodní a nakonec vítězný gól zápasu 3. kola první ligy mezi fotbalisty Teplic a Slovácka vzbudil diskuze. Zatímco hostující Michal Kohút nepochyboval o tom, že míč dostal za brankovou čáru, domácí o tom úplně přesvědčeni nebyli. Litovali, že na utkání chyběl videorozhodčí.

Zkušení Řezníček s Grigarem táhnou Teplice za klidnou záchranou

Teplice díky vítězství 4:0 nad Příbramí dokázaly vyhrát ligový zápas po sérii pěti neúspěchů a před startem nadstavbové části si připravily ideální pozici pro klidnou záchranu. Tahouny za jistotou další prvoligové účasti jsou na Stínadlech zkušené opory - Jakub Řezníček nastřílel šest branek v posledních sedmi zápasech, brankář Tomáš Grigar vychytal jubilejní 100. čisté konto v nejvyšší soutěži.

Teplický brankář Grigar vychytal jubilejní 100. ligovou nulu

Gólman Teplic Tomáš Grigar vstoupil do Klubu ligových brankářů se 100 nulami v nejvyšších soutěžích. Jubilejní čisté konto si připsal při výhře 4:0 nad Příbramí v posledním kole základní části první ligy.

Teplice o rok prodloužily smlouvu s Grigarem a Ljevakovičem

Kapitán Admir Ljevakovič a brankář Tomáš Grigar budou i v příští sezoně hrát za teplické fotbalisty. Severočeský klub s oběma oporami prodloužil smlouvu o další rok. Dvanáctý tým prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Ljevakovič, Grigar, Kučera i Hyčka prodloužili v Teplicích

Teplice si dnes pojistily služby hned čtyř klíčových hráčů. Se severočeským celkem prodloužili smlouvy kapitán Admir Ljevakovič, brankář Tomáš Grigar a záložníci Tomáš Kučera s Aloisem Hyčkou. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Penalta to asi byla jasná, řekl teplický brankář Grigar

Gólman Tomáš Grigar dlouho držel naděje teplických fotbalistů na cenný bodový zisk v úvodním utkání jarní části ligové sezony na Slavii. Inkasoval až v 83. minutě, kdy ho z pokutového kopu překvapil záložník Tomáš Souček dloubákem doprostřed branky. Penaltový zákrok podle Grigara posoudil rozhodčí Ondřej Pechanec jako faul správně.

Zraněný Grigar bude Teplicím chybět asi dva měsíce

Tepličtí se budou muset zhruba dva měsíce obejít bez zraněné brankářské jedničky Tomáše Grigara. Tiskový mluvčí severočeského klubu Martin Kovařík‏ na twitteru uvedl, že zkušený gólman má prasklý postranní vaz v koleně.

Nebyla to moc dobrá Sparta, měli jsme něco urvat, řekl Grigar

Teplického brankáře Tomáše Grigara po dnešní prohře 1:2 na Spartě mrzelo, že severočeský celek si ze stadionu na Letné neodvezl alespoň bod. Pražané i vzhledem k rozsáhlé marodce podle něj totiž nebyli v úplně nejlepším rozpoložení.

Grigar se po půl roce vrátil do branky Teplic a opět proti Zlínu

Když nastoupil na podzim proti Zlínu, vykloubil si teplický brankář Tomáš Grigar rameno a půl roku nemohl hrát. V základní sestavě severočeského celku se objevil až dnes shodou okolností právě v duelu s moravským klubem. O příliš povedený návrat však nešlo, protože domácí fotbalisté promarnili v utkání 25. kola první ligy vedení 2:0 a získali jen bod za remízu 2:2.

Grigar: Byla to školácká chyba, na Bohemce jsem srazil celý tým

Brankář Tomáš Grigar v této sezoně patří k oporám Teplic, dnes si však vybral horší chvilku. Dvaatřicetiletý gólman na hřišti pražských Bohemians 1905 neudržel míč po centru a nabídl Matúši Mikušovi lehký vítězný gól. Grigar vzal ligovou porážku 0:1 na sebe, svou chybu označil jako školáckou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele