Teplice o rok prodloužily smlouvu s Grigarem a Ljevakovičem

12.06.2020, 13:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Marv

Aby to ovšem nebylo ve druhé lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

To těžko.

Reagovat
Beči

Věřím, že se hecnou a zachrání se v poklidu.

Reagovat
fabec1222

Letos ne, v baráži to kdyžtak zachrání, příští rok už to možná klapne přímým sestupem...

Reagovat
monty25

Teplice sice hrajou tužku, ale tvoje tipy na poslední místo mě nechávají klidným...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/startuje-druha-liga-jasnym-favoritem-je-brno-438692/#post11293031

Reagovat
fabec1222

Nedostanou licenci = sestup = poslední místo

Reagovat
monty25

Tvoje mizerný tipy nezakecáš nějakou licencí.

Reagovat
Pablos

ta malá diskuze okolo Pardubkách je taky zajímavá

Reagovat
Snatus

Zrovna tyhle dva považuji za hráče, kterých by se Teplice měli zbavit, aby začali budovat nový kádr. To samé platí pro Vondráška, Mareše, Moulise i Kučery. Oddalují nevyhnutelné, a takhle se dostávají čím dál níž.

Reagovat
cetto

Nemyslím si, že se ty dvě věci vylučují. Ljevakovic je ikona, takovej teplickej Horváth a mladým klukům místo nezabírá, jelikož už v podstatě nehraje. Ale ta přítomnost veterána a ikony je pro ty mladý užitečná.

Co se Grigara týče, tam je to složitější. Pokud tam nikoho lepšího nemají, tak nedává moc smysl se ho zbavovat. Mohli by zkusit z druhé ligy třeba mladýho Flodera, ale nikdy jsem ho neviděl hrát, tak netuším, jak moc je vlastně dobrej.

Každopádně Teplice dávají tuto sezonu hodně šancí mladejm - Žitný, Knapík nebo Radosta (předtím zase třeba Král) a dotáhly to skoro až na sestup. Přestavba je důležitá, ale musíš mít mezi těma mladejma kvalitu. Pokud budeš omlazovat jen z principu, ale ti mladí nebudou mít ani kvalitu ani talent, tak to je cesta do pekel.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
shitcool

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Snatus

Podle mě Ljevakovice v kádru nepotřebuješ z toho důvodu, že je v tom silném jádru toho týmu. Společně s těmi, které jsem jmenoval. To jádro už několikrát ukázalo, že jim není cizí odstřelit trenéra, hrát dlouhodobě mizerně a prodat zápas (tohle nechávám s otazníkem, zda to opravdu proběhlo). Chce to radikální řez s velkou výměnou hráčů. Netvrdím, že z toho nemusí být sestup, ale zachování statusu quo je táhne čím dál níž. Radikální změna je bud nakopne nebo pošle o patro dolů.

Reagovat
monty25

Z tebou jmenovaných si myslím, že odejde maximálně Moulis, který teď pendluje mezi základem a střídačkou. Za Vondráška tam není adekvátní náhrada, Mareš přišel teprve před touhle sezonou a Kučera má smlouvu ještě na dva roky. Jakkoliv by ten kádr potřeboval zkvalitnit, tohle podle mě nejsou kandidáti na odchod (byť kolikrát hrajou taky mizerně). V první řadě by ale měli odvolat Hejkala a vzít trenéra, co ty kopáče dokáže aspoň nahecovat.

Reagovat
Snatus

Hele viz výše, jasně, že reálně opravdu odejde jenom Moulis, ale pokud by Teplice chtěli něco změnit, muselo by šáhnout do toho jádra týmu. Takhle to jde rok co rok dolů.

Reagovat
monty25

Chápu, jak to myslíš, ale spíš bych se v první řadě zbavil Kodešů a dalších, co na ligu nemají. Jenže oni místo toho dostávají dlouhodobé smlouvy.

Reagovat
fabec1222

Neříkaj Ljevakovič, že je tahle sezona určitě jeho poslední?

Reagovat
Salfovic

Poslední v první lize.

Reagovat
Witcher

Asi očekává druhou vlnu na podzim a další placené volno tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar je většinou spolehlivý brankář a jsou i zápasy kdy mužstvo vyloženě podrží. Ljeva je bojovník a srdcař a těch není nikdy dost. A do balonu kopnout umí.

Reagovat
meno

Jak je možný, že si relativně stabilní, tradiční klub nedokáže ani sehnat adekvátní hostovačky? A když ne hostovačky, tak kam jim zmizel skauting? Kdysi sem dokázaly natahat zajímavý hráče Nivaldo, Litsingi, Šušnjar...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele