Grigar svými zákroky oddálil sparťanské oslavy titulu

Fotbalisté Sparty si jeli do Teplic pro mistrovský titul, ovšem proti byl jejich bývalý spoluhráč Tomáš Grigar v brance Teplic. Svými zákroky přiváděl Pražany k šílenství a i jeho zásluhou Severočeši překvapivě zvítězili 3:1. Sparta si tak musí na oslavy ještě počkat.

Brankář Grigar bude Teplicím chybět do konce podzimu

Teplice se do konce podzimní části sezony musí obejít bez Tomáše Grigara. Brankářská jednička nedochytala pondělní ligové utkání v Brně a dnešní vyšetření podle klubového webu ukázalo, že má natržený tříselný úpon. Lékaři odhadli dobu léčení na šest až osm týdnů.

Brankář Grigar prodloužil smlouvu v Teplicích

Teplice si pojistily služby prvního brankáře Tomáše Grigara. Třicetiletý gólman prodloužil se severočeským klubem smlouvu do konce soutěžního ročníku 2015/16. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Grigar a Vaclík cítí před Slováky velkou šanci, zápas si užijí

V brance české reprezentace se ve středečním utkání se Slováky objeví tak trochu nečekané jméno. Poté, co z nominace vypadli tři první gólmani Petr Čech, Jan Laštůvka a Jaroslav Drobný, čekají na svoji šanci dva zástupci české ligy Tomášové Vaclík a Grigar.

Zraněné Rajtorala a Laštůvku v nominaci nahradili Latka a Grigar

Zraněného Františka Rajtorala nahradí v nominaci české reprezentace pro středeční přípravný zápas se Slovenskem Martin Latka. Trenér Michal Bílek musel dodatečně udělat změnu i na brankářském postu, kde zraněného Jana Laštůvku nahradí Tomáš Grigar z Teplic.

Grigar vychytal Teplicím bod, vyniknout ho nechal hlavně Volešák

Teplický brankář Tomáš Grigar si vysloužil po utkání 27. kola na hřišti Slovácka pochvalu od trenéra Petra Rady i spoluhráčů. Adept na místo v reprezentačním týmu pro mistrovství Evropy výrazně pomohl Severočechům k bodovému zisku za remízu 0:0.

Teplice se dohodly na prodloužení smluv s Grigarem a Lukášem

Brankář Tomáš Grigar podepsal s Teplicemi smlouvu do léta 2013. Na stejnou dobu se s vedením lídra první ligy dohodl i kapitán Petr Lukáš, ale kontrakt ještě nestihl podepsat. Končící smlouvy zatím neprodloužili jen Aidin Mahmutovič a Michal Smejkal, na oba ale klub využil opci.

Grigar se chce vyšvihnout do pozice reprezentační trojky

Pro většinu reprezentantů bude středeční zápas proti Ázerbájdžánu v Al-Ajnu klíčovou zkouškou, zda mají nárok zůstat v hledáčku trenéra Michala Bílka i v budoucnu. Teplický brankář Tomáš Grigar je jedním z nich, i když jeho plány jsou přece jen trochu odlišné. Gólman klubu z čela české ligy by si přál, aby se vyšvihl do pozice reprezentační trojky.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele