Nedávno uvažoval o odchodu a teď se stal Müller hrdinou Bayernu

Není to tak dávno, co útočník Thomas Müller přemýšlel o odchodu z Bayernu Mnichov, protože přišel o místo v základní sestavě. Po změně trenéra se však rozhodl v bavorském klubu zůstat a v pátek se dvěma góly a jednou přihrávkou podílel na drtivé výhře 8:2 nad Barcelonou ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Chceme titul v Mnichově, kam patří, prohlásil útočník Müller

Za klíčové označil útočník Thomas Müller vítězství Bayernu Mnichov 5:2 nad Frankfurtem v sobotním 27. kole německé ligy. Bavorský celek odpověděl na výhru Dortmundu 2:0 ve Wolfsburgu a před Borussií vede znovu o čtyři body. V úterý čeká oba týmy v Dortmundu vzájemné utkání. Podle Müllera patří titul do Mnichova, kde je v držení od roku 2013.

Podle Müllera rozhodne o titulu zápas Bayernu s Dortmundem

Podle útočníka Thomase Müllera se fotbalisté Bayernu Mnichov těšili na restart bundesligy po více než dvouměsíční koronavirové pauze stejně jako v srpnu na první utkání v ročníku. Bavorský celek zvítězil v nedělním duelu 26. kola na hřišti nováčka Unionu Berlín 2:0 a vede tabulku o čtyři body před Dortmundem.

Müller ukončil spekulace a prodloužil kontrakt s Bayernem Mnichov

Bayern Mnichov má řadu zaměstnanců, jimž běží smlouvy do června 2021 a případné prodlužování hodlal řešit až po letošní sezoně, vzhledem k nucené přestávce zapříčiněné šířením koronaviru se ovšem vedení vrhlo do práce už nyní a dnes ohlásilo druhý úspěch - v Bavorsku bude pokračovat Thomas Müller...

Müller se popere o své místo, odchod z Bayernu je poslední možností

S hodně nezvyklou situací se v tuto chvíli musí popasovat Thomas Müller. Ofenzivní fotbalista byl dlouhodobě neodmyslitelnou součástí základní sestavy Bayernu Mnichov, aktuálně ovšem plní roli náhradníka a tisk už spekuluje o jeho možném odchodu z Bavorska. To nevylučuje ani hráč, změna dresu je pro něho ovšem až tou poslední variantou...

Müllerovi ani Bayernu se nelíbí jednání trenéra Löwa

Záložníkovi Thomasi Müllerovi se nelíbí způsob, jakým mu trenér německé reprezentace Joachim Löw oznámil, že už s ním v národním týmu nepočítá. Podle devětadvacetiletého hráče to bylo nevkusné a podle vedení Bayernu navíc i špatně načasované před důležitými zápasy mnichovského klubu.

Löw už v nepočítá s mistry světa Müllerem, Boatengem a Hummelsem

V německé reprezentaci skončilo trio mistrů světa z roku 2014 Thomas Müller, Jérôme Boateng a Mats Hummels. Trenér národního týmu Joachim Löw hráčům Bayernu Mnichov sdělil, že už s nimi do budoucna nepočítá.

UEFA vynášela tresty, stopku dostali Müller, Wöber a Lovren

Chorvatský fotbalista Dejan Lovren byl potrestán disciplinární komisí UEFA zákazem startu v jednom reprezentačním utkání. Důvodem je jeho komentář na sociálních sítích vůči národnímu týmu Španělska po listopadovém vzájemném utkání, které Chorvatsko vyhrálo 3:2. Přijde tak o zápas kvalifikace o mistrovství Evropy s Ázerbájdžánem.

Německo má lepší tým než na zlatém MS, tvrdí záložník Müller

Podle záložníka Thomase Müllera bude mít německá reprezentace na mistrovství světa v Rusku lepší tým než před čtyřmi lety v Brazílii, kde ve finále porazila 1:0 Argentinu a získala čtvrté zlato.

Pět hráčů se postavilo Ancelottimu, přiznal šéf Bayernu Hoeness

Trenér Carlo Ancelotti skončil v Bayernu Mnichov i kvůli neshodám s klíčovými hráči. Podle prezidenta bavorského velkoklubu Uliho Hoenesse se hned pět fotbalistů obrátilo proti italskému kouči.

V Bundeslize byl na podzim nejlepší Aubameyang, zklamal Draxler

Tradiční hlasování všech hráčů německé Bundesligy o největší hvězdě podzimní části (takzvaného Hinrunde) vyhrál kanonýr Borussie Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang, který tak navazuje na jarní triumf svého bývalého spoluhráče Henrika Mchitarjana. Naopak nejvíc své kolegy zklamal Julian Draxler...

Je skvělé, že ta kletba skončila, radoval se Müller

Bayern Mnichov doma smetl Wolfsburg 5:0 a pod tento výsledek se podepsal také Thomas Müller. Německý reprezentant přitom ukončil svůj hodně dlouhý střelecký půst, v 1. Bundeslize se prosadil po dlouhých 999 minutách...

San Marino chce po Müllerovi omluvu za kritiku po debaklu

Představitelé San Marina požadují omluvu po německém reprezentantovi Thomasi Müllerovi. Dotkly se jich komentáře, které sedmadvacetiletý hráč pronesl po pátečním vzájemném kvalifikačním utkání, v němž úřadující mistři světa vyhráli vysoko 8:0.

Müller si oddechl, že v reprezentaci utnul trápení z klubu

Zatímco v dresu Bayernu Mnichov se Thomas Müller v této sezoně ještě netrefil, za německou reprezentaci skóroval ve dvou kvalifikačních zápasech hned čtyřikrát. V sobotu zařídil dvěma góly výhru 3:0 nad českými fotbalisty a následně o své formě žertoval s novináři.

Thomas Müller aneb Příběh obyčejného muže

Není složité určit den, kdy široká veřejnost poprvé významněji zaznamenala jméno Thomase Müllera. Jistě, příznivci Bayernu či diváci Bundesligy si dvacetiletého útočníka všimli už o pár měsíců předtím, když si pod koučem van Gaalem kroutil svou první plnohodnotnou sezonu v kádru áčka. Avšak definitivně se do srdcí německého fotbalového lidu zapsal až 27. června 2010...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele