Müller odehraje 700. zápas za Bayern, v květnu může pokořit rekord Maiera

05.04., 11:06
Aktuality
Thomas Müller (© AFP)

Bayernu Mnichov se letošní sezona nedaří podle plánu, o víkendu přesto dostane prostor jedna menší oslava. V centru dění by se měl ocitnout Thomas Müller, pokud zítra nastoupí proti Heidenheimu, připíše si na své konto jubilejní 700. start v dresu bavorského klubu.

34letý Müller je odchovancem Bayernu a v jeho prvním týmu debutoval v sezoně 2008/2009. Se spoluhráči dvakrát triumfoval v Lize mistrů a už dvanáctkrát se stal mistrem Německa. Třináctý titul ale letos podle všeho nepřidá, dlouhodobé kralování mnichovského týmu se chystá ukončit Leverkusen.

"Při pohledu na tabulku není moc o čem spekulovat, Leverkusen neukázal žádnou slabost a naše ztráta narostla. Vše dokumentoval minulý víkend, Leverkusen v závěru utrhl výhru, zatímco my zklamali proti BVB. Bayer pravděpodobně získá titul," vrací se o několik dní zpět.

Müller je už nějakou dobu rekordmanem Bayernu mezi hráči z pole a ještě letos by mohl pokořit i historický počin někdejšího brankáře Seppa Maiera, který za klub odchytal 707 utkání. Do konce 1. Bundesligy zbývá sedm kol, Bayern je navíc ve hře v Lize mistrů. Ve čtvrtfinále poměří síly s Arsenalem, poslední tři vzájemné zápasy těchto soupeřů Bavoři vyhráli 5:1.

"Tohle už není ten Arsenal, který Bayern v minulosti vysoko porážel. Čeká nás pořádná dřina, ale jsem přesvědčen o tom, že Kanonýry porazíme," vyhlíží souboje s londýnským klubem.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
kilobyte

Takový nenápadný, ale skvělý hráč. 24 let v jednom klubu.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
bayern987

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Moshe Dajan

Byl někdy aspoň v top 10 Zlatého míče?

Reagovat
Kily

dvakrát, šestý v roce 2015 a pátý v roce 2014

Reagovat
Jardman

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Well

Postrach Barcelony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele