Není to pěkný pocit být na někom závislý, říká Schweinsteiger

Bayern již dávno přišel o šanci na obhajobu mistrovského titulu, nyní se mu ale vyskytl další problém a po remíze z Frankfurtu nemá ve svých rukou boj o Ligu mistrů. A o tom, že to není zrovna pěkný pocit, ví své mnichovský záložník Bastian Schweinsteiger...

V Dortmundu se mohou potrhat smíchy, láteří Rummenigge

Borussia Dortmund v pátek jen remizovala v derby se Schalke a její pronásledovatelé se těšili, jak umažou část z jejího náskoku v čele. Situace se však nakonec měla zcela jinak a své příznivce zklamal především Bayern Mnichov, jehož předseda Rummenigge volí ostrá slova...

Magazín World Soccer vyhlásil Fotbalistou roku Xaviho

Nejlepším fotbalistou roku 2010 je podle prestižního magazínu World Soccer záložník Barcelony Xavi Hernández. Týmem roku bylo zvoleno Španělsko, které letos vybojovalo titul mistrů světa. Trenérem roku se stal José Mourinho a nejlepším mladým hráčem Němec Thomas Müller z Bayernu Mnichov.

Bayern si pojistil Müllera novou smlouvou

Bayern si pojistil Thomase Müllera, svoji vycházející ofenzivní hvězdu. Dvacetiletý útočník se v uplynulé sezoně propracoval do základní sestavy mnichovského klubu a následně zářil v německém dresu na mistrovství světa. S Bayernem prodloužil do léta 2015.

Müller o přestupu nepřemýšlí, chce se nadále zlepšovat v Bayernu

Nejlepší mladý hráč mistrovství světa v JAR Thomas Müller o odchodu z Bayernu Mnichov neuvažuje. Útočník je v bavorském klubu spokojený a ani vedení nemá v plánu rodící se hvězdu prodávat. Naopak se mluví o prodloužení smlouvy.

Zlatý míč pro nejlepšího hráče mistrovství získal Forlán

Nejlepším hráčem mistrovství světa byl vyhlášen uruguayský útočník Diego Forlán. Zlatý míč získal poté, co pro něj hlasovalo 23,4 procenta akreditovaných novinářů. Druhý skončil Nizozemec Wesley Sneijder, který dostal 21,8 procenta hlasů, třetí byl Španěl David Villa.

Favoritem na cenu pro nejlepšího mladíka MS je Müller

Letošní světový šampionát spěje ke svému vyvrcholení a udílet se nebude pouze trofej pro mistra světa, oceněni budou rovněž hráči za své individuální výkony. FIFA už dnes oznámila užší nominaci na cenu pro nejlepšího mladého hráče šampionátu...

Objev roku německého fotbalu se jmenuje Thomas Müller

Osmifinálovou bitvu Německa s Anglií definitivně dvěma brankami rozhodl Thomas Müller, objev roku německého fotbalu. Dvacetiletý útočník je teprve na začátku kariéry, ale na turnaji dal už tři góly a fanouškům může připomínat svého slavného jmenovce Gerda Müllera.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

Němci mají v míči výhodu, stěžuje si Carragher

Oficiální míč šampionátu Jabulani doposud nesklidil mnoho ovací a mezi jeho kritiky patří i Angličané, jejich obránci Jamiemu Carragherovi ovšem nevadí jen balon samotný. Stěžuje si, že němečtí reprezentanti měli více času si na něj zvyknout, protože se s ním hrálo během jara v jejich lize...

Němci si po snadné výhře pochvalovali, že vše fungovalo, jak mělo

Možná ani sami Němci nečekali, že ve svém vstupním utkání na MS tak lehce přehrají nevyzpytatelné Australany. Po hladké výhře 4:0 si ale pochvalovali, jak jim klapala souhra a že dokázali svým výkonem i pobavit. Všechno prý fungovalo, jak mělo, přesto Němci nechtěli propadnout euforii.

Propadákem bundesligy byly podle hráčů výkony Podolského

Výkony německého reprezentanta Lukase Podolského byly v anketě magazínu Kicker označeny za největší propadák uplynulé bundesligové sezony. V hlasování samotných hráčů dostal negativní podporu 30,9 procenta z nich.

Van Gaal uznal, že Inter byl ve finále lepším týmem

Po sobotním velkém finále Ligy mistrů převládly v táboře Bayernu Mnichov pocity zklamání. Mnozí z přímých aktérů zápasu na straně bavorského klubu ale uznali, že Inter slaví třetí trofej v sezoně zaslouženě.

Světové talenty: Thomas Müller

V letošní sezóně zažil Thomas Müller neuvěřitelný vzestup. Z pozice neznámého mladíka se vyšvihnul mezi hlavní hvězdy takového gigantu, jakým je německý Bayern. Pokud bude ve svých výkonech pokračovat, co nevidět se zařadí mezi přední světové hráče.

Bayern si pojistil Müllera, Van Buytena a Badstubera

Bayern Mnichov zažívá velmi úspěšné období, postoupil ze základní skupiny Ligy mistrů a v německé nejvyšší soutěži úspěšně stíhá vedoucí Bayer Leverkusen. Přišel tak čas i pro nějaké odměny a těch se dostalo třem hráčům - Daniel Van Buyten, Thomas Müller a Holger Badstuber podepsali nové smlouvy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele