Další články

Jako Frauenkirche: Nezlomný Müller prodloužil v Bayernu do roku 2025

Nikdy ve své kariéře nepůsobil jinde. Když byl ještě věkem žák, dostal se do mládežnických kategorií Bayernu a od té doby setrvával v Mnichově až doteď. Minimálně se přitom na této skutečnosti nebude nic měnit do další sezóny. Thomas Müller se poměrně rychle dohodnul s vedením klubu na prodloužení dlouholeté spolupráce, která nově bude platná do roku 2025.

Saarbrücken senzačně vyřadil Bayern. Brutální rána, hlesl po utkání Müller

Bayern do středy v letošní sezóně zaznamenal pouze jednu porážku. Hned na úvod nestačil v bitvě o Německý superpohár na Lipsko, a ztratil tedy možnost přidat do svojí sbírky cennou trofej. A po nečekané prohře v Saarbrückenu zůstal už jen v boji o prvenství na ligové scéně a Lize mistrů. Zklamání šlo těsně po utkání z řad mnichovského velikána opravdu stěží setřást.

Müller se poprvé od MS vrací do německé reprezentace

Útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller se poprvé od nevydařeného mistrovství světa vrací do německé fotbalové reprezentace, v níž bude moci rozšířit svou bilanci 121 zápasů a 44 gólů. Trenér národního týmu Hansi Flick povolal třiatřicetiletého mistra světa z roku 2014 místo zraněného Niclase Füllkruga z Dortmundu.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Müller si reprezentační konec rozmyslel. Zůstávám Německu k dispozici, řekl

Německý reprezentant Thomas Müller chce pokračovat v reprezentační kariéře, i když po vyřazení ve skupině na světovém šampionátu v Kataru dal najevo, že v národním týmu skončí. Se 44 góly je třiatřicetiletý kanonýr Bayernu Mnichov suverénně nejlepším střelcem výběru trenéra Hansiho Flicka.

Naprostá katastrofa, je to pocit bezmoci, řekl Müller. Uvažuje o konci v reprezentaci

Za "naprostou katastrofu" a "pocit bezmoci" označil útočník Thomas Müller vyřazení Německa na mistrovství světa v Kataru. Přestože ve čtvrtečním závěrečném utkání skupiny E zdolalo Kostariku 4:2, kvůli porážce Španělska s Japonskem 1:2 se podruhé za sebou rozloučilo se světovým šampionátem v nejkratším možném čase. Müller naznačil, že v reprezentaci možná skončí.

Nepředstavitelně špatný začátek, řekl Flick po porážce s Japonskem

Německo po čtyřech letech znovu vstoupilo neúspěšně do mistrovství světa a po dnešní porážce 1:2 s Japonskem se okamžitě ocitlo pod tlakem. Pokud svěřenci trenéra Hansiho Flicka v neděli prohrají se Španělskem a Japonsko získá alespoň bod s Kostarikou, může být jeden z favoritů turnaje vyřazen v základní skupině už po druhém utkání. I proto zkušený Thomas Müller uvedl, že pro jeho tým začala vyřazovací část už nyní.

Bayern má před duelem s Plzní v izolaci Kimmicha s Müllerem

Bayern Mnichov se před úterním duelem Ligy mistrů s Plzní potýká s koronavirovou nákazou v týmu. Po pátečním bundesligovém duelu s Leverkusenem (4:0) se v domácí izolaci ocitli němečtí reprezentanti Joshua Kimmich a Thomas Müller. Klub oznámil, že ani jeden z hráčů po dnešním pozitivním testu nevykazuje symptomy nemoci covid-19.

Bayern potvrdil prodloužení smlouvy s Müllerem

Thomas Müller spojil i svoji další budoucnost s Bayernem Mnichov. Dvaatřicetiletý odchovanec úřadujícího německého mistra prodloužil kontrakt do roku 2024...

Bayern prodlouží smlouvu s oporami Neuerem a Müllerem

Bayern Mnichov se podle televize Sky dohodl na předčasném prodloužení smlouvy se svými dlouholetými oporami Manuelem Neuerem a Thomasem Müllerem. Němečtí mistři světa z roku 2014 měli v bavorském velkoklubu kontrakt do roku 2023 a údajně jej prodloužili do roku 2025. Bayern by měl oficiálně zprávu potvrdit v nejbližších dnech.

Proti Barceloně mi to klape, řekl Müller po 50. gólu v Lize mistrů

Útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller ve středečním závěrečném duelu skupinové fáze Ligy mistrů potvrdil, že se mu proti Barceloně daří. Jubilejním 50. gólem v soutěži přispěl k výhře bavorského celku 3:0. Na tento milník dosáhl jako první Němec v historii a celkově jako osmý hráč. Osm branek vstřelil katalánskému klubu, což se mu v Lize mistrů proti žádnému jinému soupeři nepovedlo.

Představení účastníků Eura 2020 - Německo

Joachim Löw se rozhodl uspořádat velkolepou rozlučkovou párty, po níž definitivně ukončí své téměř 15leté působení ve velíně národního týmu. Na svůj mejdan nakonec pozval i svěřence, od nichž se před nějakým časem odloučil, přičemž po opětovném shledání doufá, že Mats Hummels a Thomas Müller jeho rozlučku kolegiálně podpoří. Bude však harmonie mezi Löwem a "ztracenými reprezentanty” úspěšně obnovena?

Müller prý bude v nominaci na Euro, za Německo nehrál od roku 2018

V německé nominaci na mistrovství Evropy se podle deníku Bild objeví i útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller, ačkoli mu reprezentační trenér Joachim Löw předloni v březnu oznámil, že s ním už nepočítá. Löw nominaci oznámí 19. května.

Fandové by si přišli na své, 8 gólů jen tak neuvidí, mrzí Müllera

Přestože byl ještě v 79. minutě stav úterního zápasu Ligy mistrů mezi Salcburkem a Bayernem Mnichov vyrovnaný, německý obhájce titulu čtyřmi góly v závěru rozhodl o výhře 6:2 a prodloužil svou vítěznou sérii v milionářské soutěži na čtrnáct zápasů. Naposledy Bayern v Lize mistrů nezvítězil v březnu 2019, kdy v osmifinále podlehl Liverpoolu 1:3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele