Agüero má koronavirus a jeho karanténa se protáhne

Nucená pauza útočníka Manchesteru City Sergia Agüera se ještě prodlouží poté, co u něho testy potvrdily nemoc covid-19. Argentinský fotbalista je kvůli úzkému kontaktu s osobou nakaženou koronavirem v karanténě už od 10. ledna a dosud zmeškal čtyři zápasy svého týmu, nyní se infekce projevila i u něho.

Agüero kvůli koronaviru přišel o návrat do sestavy City

Argentinský útočník Sergio Agüero musel po kontaktu s osobou nakaženou koronavirem do karantény. Dvaatřicetiletý fotbalista Manchesteru City kvůli tomu přišel o utkání třetího kola Anglického poháru proti Birminghamu, ve kterém se měl poprvé od října vrátit do sestavy po zranění.

Agüero ukončil po 230 dnech své nejdelší čekání na gól v kariéře

Hráči Manchesteru City, po Bayernu Mnichov druzí největší favorité na triumf v Lize mistrů, vstoupili do nového ročníku výhrou 3:1 nad FC Porto. Čtyřicátým gólem v soutěži jim k tomu pomohl argentinský útočník Sergio Agüero, který tím po 230 dnech ukončil své nejdelší čekání v kariéře na gól.

Agüerova pauza se protahuje, chybět může ještě dva měsíce

Sergio Agüero si bude muset ještě počkat na návrat do sestavy Manchesteru City. Argentinský reprezentační útočník má už tři měsíce problémy s kolenem a v tuto chvíli měl být znovu k dispozici, místo toho ale může trénovat jenom individuálně a není vyloučeno, že na trávníky se podívá až v listopadu...

Kanonýr Agüero je po operaci kolena, dopadla dobře

Útočník Sergio Agüero z Manchesteru City se dnes v Barceloně podrobil úspěšné operaci levého kolena, které si poranil v pondělním ligovém utkání proti Burnley (5:0). Jak dlouho bude argentinský fotbalista stále ještě úřadujícím anglickým mistrům chybět, není jasné.

Agüerovi hrozí, že kvůli zraněnému kolenu přijde o zbytek sezony

V Manchesteru City by mohli až do konce sezony postrádat útočníka Sergia Agüera. Argentinský kanonýr si v pondělní dohrávce 30. kola anglické ligy s Burnley (5:0) poranil koleno a podle britských médií ho čeká dlouhá pauza.

Hráči jsou z návratu k tréninku a zápasům vyděšení, říká Agüero

Hráči anglické Premier League jsou údajně vyděšení z toho, že by se soutěž měla brzy zase rozběhnout. Řekl to argentinský útočník Manchesteru City Sergio Agüero. Za vším je strach z nákazy koronavirem.

Dekáda na Ostrovech (1): Agüeroooo

V době, kdy začínal nastavený čas, Citizens prohrávali. Když na Stadium of Light jejich městský rival uslyšel závěrečný hvizd, stále potřebovali vstřelit ještě jednu kýženou branku. Fanoušci, několik desítek sekund zpátky svírající hlavu v dlaních a mlátící do všeho možného, se nakonec dočkali.

Agüero je druhý nejlepší útočník na světě, řekl Guardiola

Argentinec Sergio Agüero, který se díky hattricku v nedělním utkání s Aston Villou stal nejlepším střelcem mezi cizinci v anglické lize, je podle trenéra Manchesteru City Pepa Guardioly druhým nejlepším útočníkem na světě. Lepší už je pouze Lionel Messi z Barcelony.

Agüero bude Manchesteru City chybět několik týdnů

Manchesteru City bude několik týdnů chybět útočník Sergio Agüero. Podle manažera Pepa Guardioly nelze přesnou dobu jeho absence odhadnout, ale velmi pravděpodobně přijde i o městské ligové derby s United, které je na programu 7. prosince. Jednatřicetiletý Argentinec si v sobotním duelu Premier League proti Chelsea poranil stehno a v 77. minutě musel střídat.

Anglický glosář: O nejdelších čekání na výhru a vlčím máku za veterány

Je za námi již bezmála třetina sezony anglické Premier League. To už není žádná raná fáze ročníku, kdy by bylo příliš brzy na jakékoliv soudy. A tak je na místě se podivit nad pátým Sheffieldem United i 14. Tottenhamem, který je na tom hůř než Newcastle či Brighton. Tabulka se rychle mění v pořádný divotvar...

Agüero bude pokračovat u Citizens, smlouvu prodloužil o další rok

Sergio Agüero se ještě nechystá z Manchesteru City a důkazem toho je jeho poslední krok. Argentinský útočník měl s anglickým mistrem smlouvu do června 2020, obě strany ale stále o prodloužení spolupráce a výsledkem je ještě o rok delší kontrakt...

Agüero se podrobil operaci, MS by měl ale stihnout

Sergio Agüero už za Manchester City v této sezóně hrát nebude. Problémy s kolenem, které ho v posledním měsíci trápily, musel totiž vyřešit operací. Mistrovství světa v Rusku by ale argentinský útočník neměl zmeškat.

Agüero po kolapsu v šatně nedohrál přípravu s Nigérií

Argentinský útočník Sergio Agüero nedohrál dnešní přípravný zápas s Nigérií. Devětadvacetiletý hráč Manchesteru City musel o přestávce utkání v Krasnodaru střídat, protože zkolaboval v šatně, podle vyjádření svazu je však v pořádku. Argentina bez něj neudržela vedení a prohrála 2:4.

Agüero se stal nejlepším střelcem a legendou Manchesteru City

Argentinský útočník Sergio Agüero se ve středu v Lize mistrů, ve které gólem přispěl k výhře 4:2 nad Neapolí, stal nejlepším střelcem ve 137 let dlouhé historii Manchesteru City. Podle spoluhráčů a bývalých hráčů anglického celku se tím v 29 letech stal klubovou legendou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele