Další články

Guardiola přirovnal odcházejícího Agüera k Maradonovi

Trenér Manchesteru City Pep Guardiola přirovnal loučícího se útočníka Sergia Agüera k argentinské legendě Diegu Maradonovi. Se svým krajanem a spoluhráčem z národního týmu se rozloučil na dálku také jiný hvězdný kanonýr Lionel Messi. Třiatřicetiletý Agüero, který v létě přestoupil z Manchesteru City do Barcelony, ukončil ve středu kariéru kvůli srdečním potížím.

Agüero kvůli zdravotním problémům ukončil aktivní kariéru

Sergio Agüero dnes vystoupil na tiskové konferenci a na té podle očekávání oznámil konec své aktivní kariéry, argentinský útočník se tak rozhodl na základě problémů se srdcem. Jihoamerický fotbalista za sebou má angažmá v Independiente, Atléticu Madrid a Manchesteru City, od letošního léta hájil barvy Barcelony...

Agüero prý kvůli potížím se srdcem ve středu oznámí konec kariéry

Argentinský útočník Sergio Agüero podle médií tento týden oznámí konec fotbalové kariéry kvůli problémům se srdcem, které u něj lékaři objevili začátkem listopadu. Třiatřicetiletý hráč ani vedení Barcelony informaci španělského listu El Periodico nepotvrdili.

Agüero popřel, že by zvažoval kvůli srdečním potížím konec kariéry

Argentinský útočník Sergio Agüero popřel spekulace, že by zvažoval kvůli potížím se srdcem konec kariéry. Třiatřicetiletý hráč Barcelony se ohradil proti informacím rozhlasové stanice Catalunya Radio, podle níž mu doporučili skončit lékaři. Agüero na twitteru uvedl, že pokračuje v léčbě a věří v návrat na fotbalové trávníky.

Agüero bude kvůli srdeční arytmii nejméně čtvrt roku mimo hru

Nejméně tři měsíce bude fotbalistům Barcelony chybět útočník Sergio Agüero, kterému byla podle listu Marca diagnostikována srdeční arytmie. Třiatřicetiletý argentinský reprezentant se podrobil vyšetření po sobotním utkání španělské ligy s Alavésem, z kterého odstoupil v závěru prvního poločasu kvůli dýchacím potížím.

Agüero byl kvůli problémům s dýcháním převezen do nemocnice

Útočník Barcelony Sergio Agüero byl kvůli potížím s dýcháním v průběhu sobotního ligového zápasu s Alavésem (1:1) převezen na kardiologické vyšetření do nemocnice.

Jsem šťastný, že mám za sebou debut v Barceloně, řekl Agüero

Barcelona otočila ligové utkání s Valencií, fanoušky katalánského celku navíc potěšil debut uzdraveného Sergia Agüera. Zkušený útočník se prvního startu nemohl dočkat...

Útočníci Agüero a Dembélé se zapojili do tréninku Barcelony

Útočníci Sergio Agüero a Ousmane Dembélé se po několika měsících absence způsobené zraněním zapojili do dnešního tréninku Barcelony. O jejich možném startu ve víkendovém ligovém utkání s Valencií však rozhodne ještě kontrolní lékařské vyšetření. Klub informoval o návratu hráčů na svých oficiálních stránkách.

Barcelona potvrdila letní příchod útočníka Agüera

Barcelona hledá nové posily na trhu s volnými hráči a jejím prvním úlovkem se stal Sergio Agüero. Argentinský útočník přichází z Manchesteru City, kde neprodloužil končící kontrakt, v Katalánsku absolvoval zdravotní prohlídku a dohodl se na dvouleté spolupráci...

Brendanovi zase došly síly: 38. kolo Premier League v kostce

Brendan Rodgers je bezpochyby výborný manažer. Za to, co předvedl ve Swansea, částečně v Liverpoolu a nyní v Leicesteru si zaslouží obdiv. Začíná se však stávat nepříjemným pravidlem, že v okamžicích, kdy se láme chleba, jeho týmy selžou. Už poněkolikáté se parádně rozjetá sezóna v samotném závěru proměnila ve velké mrzení.

Guardiolu dojal Agüerův konec v City, podle trenéra Argentinec míří do Barcelony

Manažera Manchesteru City Pepa Guardiolu dojalo k slzám, když po výhře 5:0 nad Evertonem v závěrečném 38. kole anglické ligy mluvil o končícím Sergiu Agüerovi. Podle kouče šampionů Premier League je argentinský kanonýr, který v neděli jako náhradník vstřelil dva góly, blízko dohodě s FC Barcelona.

Agüero se omluvil za nepovedenou "panenkovskou" penaltu

Útočník Sergio Agüero z Manchesteru City se omluvil za nepovedenou penaltu ze sobotního utkání anglické ligy s Chelsea. Argentinský fotbalista označil "panenkovský" pokus za špatný nápad.

Man City náhradu za Agüera nepřivede, podle Guardioly si to nemůže dovolit

Manchester City náhradu za argentinského fotbalového útočníka Sergia Agüera v létě velmi pravděpodobně nepřivede. Podle manažera Pepa Guardioly si to klub kvůli finančním dopadům pandemie koronaviru a vysokým cenám nemůže dovolit.

Agüero nedostane novou smlouvu a po sezoně opustí Citizens

Posledních několik měsíců v kabině Manchesteru City před sebou má Sergio Agüero. Argentinskému útočníkovi v anglickém klubu dobíhá smlouva a vedení mu dnes sdělilo, že kontrakt neprodlouží, jihoamerický střelec se tak může porozhlížet po novém zaměstnavateli...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele