Agüerova pauza se protahuje, chybět může ještě dva měsíce

19.09.2020, 09:32
Aktuality
Sergio Agüero si bude muset ještě počkat na návrat do sestavy Manchesteru City. Argentinský reprezentační útočník má už tři měsíce problémy s kolenem a v tuto chvíli měl být znovu k dispozici, místo toho ale může trénovat jenom individuálně a není vyloučeno, že na trávníky se podívá až v listopadu...

Dvaatřicetiletý kanonýr se zranil 22. června v souboji s Burnley, po operaci následně přišel o zbývajících deset soutěžních zápasů Citizens na anglické scéně a nehrál ani v závěru Ligy mistrů. Začátkem tohoto měsíce zahájil individuální přípravu a u té zůstal, k týmu se stále nepřipojil.

"Věděli jsme, že se bude jednat o komplikované zranění," ujistil Guardiola.

"Stále s námi neabsolvoval ani jeden trénink a Sergio nepatří k hráčům, kteří se rychle dostanou do ideální fyzické kondice. Chyběl hodně dlouho, připraven by možná mohl být za jeden nebo dva měsíce," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
vrabejka

Velký problém pro City, bude to zas všechno na Kevinovi

Reagovat
Raylan

Mohli by dát šanci mladému Delapovi.

Reagovat
papanegra

To ano aspoň by poztráceli body

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele