Juventus i kluby z Manchesteru podaly nabídku za Van Persieho

20.07.2012, 13:15
Aktuality
Někteří fanoušci Arsenalu ještě doteď vydýchávají rozhodnutí kapitána a nejlepšího střelce Premier League Robina van Persieho neprodloužit smlouvu, dost možná ovšem budou muset skousnout další hořkou pilulku. Podle BBC se o nizozemského kanonýra zajímá řada velkoklubů, včetně Juventusu, Manchesteru City i United.

28letý fotbalista zlomil všem Gunnerům srdce před dvěma týdny, kdy se po dlouhém přemýšlení rozhodl nespojit svoji další budoucnost s Arsenalem. Stávající kontrakt mu vyprší v létě roku 2013, po sezoně by tedy mohl odejít úplně zadarmo. Angličtí soupeři Manchester City a Manchester United si ovšem hodlají služby nejlepšího hráče Premier League uplynulého ročníku zajistit už toto léto. A podobně je na tom italský šampion Juventus.

Dle informací BBC se nabídky pohybují okolo 15 milionů liber, nicméně londýnský klub požaduje za svůj klenot alespoň o 10 milionů více. Nizozemcovu odchodu nahrává i fakt, že se svými spoluhráči neodcestoval ani na předsezónní tour do Asie, i když to má důvod spíše v nabírání útočníkovy kondice po prodloužené dovolené způsobené účastí na Euru v Polsku a na Ukrajině.

Autor: Marek Ustohal / bbc.co.uk

Komentáře (859)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele