Góly přijdou, nedělá si z Van Persieho střelecké odmlky hlavu Ferguson

04.04.2013, 17:48
Aktuality
Robin van Persie na začátku letošní sezony přestoupil z Arsenalu do Manchesteru United a dlouho byl hlavní palebnou silou Red Devils, o posledních dvou měsících to ovšem už neplatí. Nizozemský kanonýr se trápí, manažer Sir Alex Ferguson z dlouhého čekání na gól ovšem nedělá tragédii...

"Góly přijdou. Každý útočník má někdy slabší období a doufáte, že to brzy skončí. Je to součást toho být útočníkem," prohlásil Ferguson.

Van Persie dal letos už devatenáct ligových branek, naposledy se ovšem na klubové scéně trefil 10. února do sítě Evertonu. Čekání na zásah neukončil ani v Lize mistrů a FA Cupu a i díky tomu Manchester United z obou soutěží vypadl. Blízko k trefě pak měl v sobotu na půdě Sunderlandu, kdy ale jeho střelu tečoval do vlastní brány Titus Bramble.

"Zklamalo mě, když mu nepřipsali branku v Sunderlandu, nerozumím tomu. Jeho střela byla fantastická, byla hodně jedovatá a nikoho tak nemohlo překvapit, že změnila směr," podivoval se skotský kormidelník.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele