Další články

Carlos bude v Dillí působit nejen jako trenér, ale i jako hráč

Bývalý brazilský mistr světa Roberto Carlos bude v Dillí působit nejen jako trenér, ale také jako hráč. Dvaačtyřicetiletý obránce, který původně kariéru ukončil v roce 2011, si tak zopakuje roli, kterou už krátce zastával před dvěma lety u Anži Machačkala.

Roberto Carlos členem vedení Anži, brzy se ale chce stát koučem

Roberto Carlos si za poslední měsíce vyzkoušel hned několik funkcí a v Machačkale byl hráčem a dočasným trenérem, nyní se stal jedním z členů vedení klubu. V kanceláři ovšem někdejší brazilský obránce a reprezentant dlouho zůstat nechce, hodně ho to totiž táhne zpět na lavičku...

Kerimov je podle Carlose schopen všeho, i koupit Rooneyho

Anži Machačkala se v posledních týdnech vyhřívá na čele tabulky a její vedení neplánuje růst klubu jen tak zastavovat. Podle sportovního ředitele Roberta Carlose je bohatý vlastník Sulejman Kerimov přivést kohokoliv a nevylučuje ani nabídku za Wayna Rooneyho...

Roberto Carlos definitivně ukončil kariéru

Brazilský mistr světa z roku 2002 Roberto Carlos definitivně ukončil kariéru. Devětatřicetiletý obránce dnes na tiskové konferenci oznámil, že by se chtěl rozloučit benefičním zápasem svého posledního klubu Anži Machačkala proti Realu Madrid, kde strávil nejlepší léta kariéry.

Roberto Carlos s fotbalem ještě nekončí, chce i nadále hrát

Roberto Carlos se v probíhající sezoně už neobjeví v sestavě Anži Machačkala. Bohatý ruský klub brazilského obránce včera vyřadil ze soupisky a nadále s ním počítá do svého vedení, trochu jiné plány má sám jihoamerický fotbalista, který by se v létě rád znovu popral o své místo v kádru...

Machačkala stáhla ze soupisky Roberta Carlose

Roberto Carlos měl v plánu pověsit na konci tohoto roku kopačky na hřebík, nakonec tak ale možná učiní o několik měsíců dříve. Zkušený brazilský obránce již nefiguruje na soupisce ruského klubu a brzy by se mohl stát jedním z členů jeho vedení...

Roberto Carlos plánuje konec kariéry a chce být funkcionářem

Brazilský obránce Roberto Carlos z Anži Machačkala chce na konci roku 2012 ukončit kariéru. Poté má osmatřicetiletý fotbalista v plánu věnovat se v ruském klubu funkcionářské práci.

Anži má velké plány. Chceme Van Persieho či Anelku, hlásí Carlos

Anži Machačkala má v zádech obrovskou sumu peněz, a tak chce do Dagestánu nalákat hvězdy největšího formátu. Několik výrazných posil již získala, ale s nakupováním ještě určitě nekončí. Roberto Carlos, který s Andrejem Gordějevem mužstvo dočasně vede, prozradil, o koho se v Machačkale zajímají. A jsou to zajímavá jména...

Carlos: Chceme špičkové hráče i trenéra

Vedení Machačkaly včera odvolalo trenéra Gadžiho Gadžijeva a jeho místo zaujali dosavadní asistent trenéra Andrej Gordějev a slavný Brazilec Roberto Carlos. Ten zatím nemá v úmyslu končit hráčskou kariéru, nastínil ale, jaké hráče a trenéra chce bohatý ruský klub získat.

Bohatá Machačkala odvolala trenéra Gadžijeva

Vedení Anži Machačkala odvolalo trenéra Gadžiho Gadžijeva. Pětašedesátiletý trenér skončil na lavičce zámožného ruského týmu po ročním angažmá. Anži dočasně povede dosavadní asistent Gordějev spolu s Roberto Carlosem.

Carlos chce být prezidentem Machačkaly

Slavnému brazilskému obránci Robertu Carlosovi se působení v Anži Machačkala zjevně zalíbilo. Osmatřicetiletý bývalý fotbalista Realu Madrid se chce po vypršení smlouvy stát prezidentem ruského klubu.

Po Robertu Carlosovi hodil v ruské lize fanoušek banán

Roberto Carlos se stal podruhé během svého působení v ruské lize terčem počínání fanoušků s rasistickým podtextem. V závěru utkání 15. kola, ve kterém jeho Machačkala i s Janem Holendou v sestavě zvítězila 3:0 na hřišti Samary, hodil neznámý fanoušek po hvězdném obránci z tribuny banán.

Carlose urážel fanoušek Petrohradu banánem

Slavný obránce Roberto Carlos se měsíc po příchodu do ruské ligy setkal s rasismem. Na Brazilce ve službách celku Machačkala ukázal jeden z fanoušků Petrohradu před pondělním zápasem oloupaný banán, za což nyní hrozí petrohradskému klubu disciplinární trest. Možná bude muset sehrát jeden domácí duel za zavřenými dveřmi.

Roberto Carlos podepsal s Machačkalou dvouletou smlouvu

Slavný obránce Roberto Carlos bude po odchodu z Corinthians hrát ruskou ligu za Anži Machačkala. S týmem, v němž působí i český útočník Jan Holenda, podle agentury AP podepsal dvouletou smlouvu s opcí a ročně si vydělá devět milionů dolarů (asi 160 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele