Carlose urážel fanoušek Petrohradu banánem

23.03.2011, 15:04
Aktuality
Slavný obránce Roberto Carlos se měsíc po příchodu do ruské ligy setkal s rasismem. Na Brazilce ve službách celku Machačkala ukázal jeden z fanoušků Petrohradu před pondělním zápasem oloupaný banán, za což nyní hrozí petrohradskému klubu disciplinární trest. Možná bude muset sehrát jeden domácí duel za zavřenými dveřmi.

Fotografie s banánem nad hlavou Roberta Carlose se objevila v ruským médiích, tamní fotbalový svaz už zahájil vyšetřování případu. Po fanouškovi pátrá i samotný klub. Roberto Carlos incident bagatelizoval. "Nepohoršilo mě to. Je mi sedmatřicet, už jsem toho viděl hodně a nenaštve mě, když vidím banán," prohlásil.

Mistr světa z roku 2002 přišel do Machačkaly na začátku února a patří k největším fotbalovým hvězdám v Rusku. V pondělí nicméně svému celku k výhře nepomohl, na půdě trojnásobného ruského mistra prohrál 0:2.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak za to prohlášení dávám nahoru palce i na nohou

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk aby se dneska bál na fotbalovém zápase zakousnout nějaké to ovoce, aby nebyl hned obviněn z rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

nenaštve mě, když vidím banán

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele