Roberto Carlos kvůli výhrůžkám fanoušků opouští Corinthians

Slavný obránce Roberto Carlos opouští brazilský klub Corinthians, jehož fanoušci po vyřazení týmu v Poháru osvoboditelů vyhrožovali jeho rodině. Bývalý brazilský reprezentant se dohodl s vedením celku na rozvázání smlouvy, kterou měl ještě na rok.

Carlos chce kvůli výhrůžkám fanoušků opustit Corinthians

Slavný obránce Roberto Carlos zvažuje, že odejde z Corinthians. Fanoušci brazilského klubu totiž po vyřazení týmu v Poháru osvoboditelů vyhrožují jeho rodině.

Roberto Carlos dal v Brazílii gól přímo z rohového kopu

Sezona brazilské ligy Paulista státu Sao Paulo začala nevídaným gólem v podání veterána Roberta Carlose. Bývalý nejlepší levý obránce světa skóroval přímo z rohového kopu. Míč přitom nenacentroval na zadní tyč, jak bývá u gólů z této standardní situace obvyklé, ale nasměroval jej střelou zevním nártem na přední tyč. Pomohl tak svému Corinthians k vítězství 2:0 nad Portuguesou.

Carlos: Vyhrát Copu by možná předčilo triumf s Realem v Lize mistrů

Roberto Carlos byl dnes oficiálně představen fanouškům Corinthians a velice rychle na sebe upozornil prohlášením, že se s týmem pokusí vyhrát Copu Libertadores. Dodal také, že v novém působišti by svoji bohatou kariéru rád zakončil. Slavný Brazilec v Corinthians podepsal smlouvu na dva roky.

Roberto Carlos bude hrát s Ronaldem za Corinthians

Slavný obránce Roberto Carlos se po patnácti letech vrátí do brazilské ligy a bude hrát za Corinthians po boku další bývalé hvězdy Realu Madrid Ronalda. Šestatřicetiletý fotbalista ukončí 20. prosince angažmá ve Fenerbahce Istanbul a zamíří do Sao Paula, kde se dohodl na dvouleté smlouvě.

Roberto Carlos se chce v zimě vrátit z Fenerbahce do Brazílie

Brazilec Roberto Carlos chce předčasně ukončit své působení ve Fenerbahce Istanbul a vrátit se do vlasti. Šestatřicetiletý obránce už požádal svého trenéra Christopha Dauma, aby mohl v zimě z Turecka odejít.

Roberto Carlos myslí na návrat do Realu Madrid, hrál by i zdarma

Roberto Carlos bude v následujících dnech zvažovat svou budoucnost. Brazilský obránce je připraven opustit v zimě Fenerbahce a zamířit do jiného klubu. Již 36letý fotbalista strávil velkou část své kariéry v Realu Madrid a právě do tohoto klubu by se rád vrátil...

Roberto Carlos se nebrání angažmá v Corinthians

Roberto Carlos by si mohl znovu zahrát v jednom klubu s Ronaldem. Zájem o zkušeného obránce Fenerbahce měl trenér Fluminense Carlos Alberto Parreira, sám hráč by ale upřednostnil jiný klub - konkurenční Corinthians, v jehož dresu znovu dává branky právě Ronaldo...

Roberto Carlos zvažuje návrat do Brazílie

Brazilský obránce Roberto Carlos zvažuje, že odejde z tureckého Fenerbahce zpátky do rodné vlasti. Podle listu O Globo má o šestatřicetiletého bývalého reprezenta zájem trenér Fluminense Carlos Alberto Parreira.

Roberto Carlos nevyloučil návrat do Realu Madrid

Roberto Carlos hájil barvy Realu Madrid jedenáct let a je možné, že k nim ještě nějaký ten rok přidá. Obránce Fenerbahce nevyloučil letní návrat na Santiago Bernabeu, k tomu by mohlo dojít v případě vítězství Florentina Pereze v prezidentských volbách...

Aragones neodejde, tvrdí Carlos

Trenér Fenerbahce Luis Aragones se ocitl pod tlakem poté, co se jeho týmu naprosto nevydařil start do sezony a stále tápe. Obránce tureckého giganta Roberto Carlos je ovšem přesvědčen, že španělský stratég klub neopustí.

Roberto Carlos by si rád zahrál v Chelsea pod Scolarim

Brazilec Robero Carlos, jeden z nejlepších a nejúspěšnějších krajních obránců historie a nyní hráč tureckého Fenerbahce Istanbul, by si rád zahrál pod novým trenérem Luizem Felipem Scolarim v Chelsea. Pětatřicetiletý levý bek s výjimečně tvrdou střelou, který přišel do Fenerbahce loni z Real Madrid, se Scolarim získal v roce 2002 titul mistra světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele