Další články

Palmer s Fodenem v záři reflektorů: 31. kolo Premier League v kostce

Další kapitolu do svých snových letošních příběhů napsali Cole Palmer a Phil Foden. Kamarádi z mládežnické akademie Manchesteru City prožívají životní sezonu a v 31. kole zazářili hattrickem.

Manchester City proti Aston Ville spasil hattrickem Foden. Střílení gólu má v krvi, chválil Guardiola

Phil Foden (23) má neuvěřitelný dar střílet góly, prohlásil manažer Pep Guardiola z Manchesteru City poté, co talentovaný hráč ve středu hattrickem pomohl k výhře 4:1 nad Aston Villou. Citizens díky tomu zůstávají ve hře o titul v Premier League.

Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno

Pomyslnou korunu pro krále 27. kola v minilize na našem webu si po víkendu nasadil Petr Vytrhlík, jehož tým Meistarar FC zapsal 101 bodů. Všech 772 soupeřů proto nechal za sebou a děkovat mohl zejména dvougólovému kapitánovi Olliemu Watkinsovi, kterému více než zdatně sekundoval hrdina manchesterského derby Phil Foden. Pro nadcházející "double gameweek" se ale pravděpodobně i jeho pozornost upře na hráče Bournemouthu a Lutonu.

Gólová fantazie v Manchesteru a akrobat Wissa: 27. kolo Premier League v kostce

V čele ani na pomyslném dně Premier League se nic nezměnilo. O trofej pro fotbalistu, který dá nejkrásnější branku sezony, se však přihlásilo hned několik aspirantů. Nescházel mezi nimi Tomáš Souček, ale největší pozornost na sebe strhlo anglické duo v Manchesteru.

Guardiola po vítězství v derby: Foden je nejlepším hráčem Premier League

Opět byl vidět. A to pořádně. Phil Foden (23) dvěma góly otočil vývoj manchesterského derby a přiblížil tak Citizens zpět na rozdíl jediného bodu od Liverpoolu. "V současné formě je nejlepším hráčem Premier League a stane se legendou Manchesteru City," prohlásil o Angličanovi manažer obhájců ligové trofeje Pep Guardiola (53).

X faktor Bowen a nigerijská loupež na Old Trafford: 26. kolo Premier League v kostce

Osmizápasová série West Hamu bez vítězství v soutěžních duelech je minulostí. Hammers totiž v pondělní dohrávce přestříleli Brentford 4:2. Do hlavní role se obsadil v novém roce trápící se kanonýr Jarrod Bowen, který zazářil hattrickem. Nečekanou "facku" naopak musel skousnout rozjetý Manchester United, jenž na Old Trafford prohrál s Fulhamem 1:2 po gólech nigerijských reprezentantů. Ostatní favorité ve 26. kole nezaváhali.

Z chlapce se stal hráč světové třídy, ocenil Guardiola pokrok Fodena

Phil Foden (23) nikdy nezapřel svůj talent, často však zůstával ve stínu spoluhráčů z Manchesteru City. Nyní je těmto časům konec, alespoň podle manažera Pepa Guardioly (53). "Je hráčem světové třídy," pronesl po sobotním vítězství nad Bournemouthem, které anglický reprezentant zařídil jediným gólem zápasu, kouč Citizens.

Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?

Pro více než 11 milionů Fantasy manažerů nadešel ze strategického hlediska jeden z nejdůležitějších víkendů v sezoně Premier League. Před důkladným monitoringem tzv. double gameweeku se ale krátce vraťme k předchozímu kolu, které v minilize na našem webu suverénně opanoval Martin Mlýnek. Jeho tým Gunners v čele s trojicí Declan Rice, Bukayo Saka, Gabriel Magalhães získal 108 bodů i proto, že kapitán Erling Haaland opět ukázal svou výjimečnost.

Foden cítí šanci na další trofeje. Tým je hladový po úspěchu, říká

Vítězně naladěný tým Manchesteru City vstoupil do nové sezony odhodlaný opět bojovat o trofeje na všech frontách. Záložník Citizens Phil Foden (23) prohlásil, že hráči projevují stejný hlad, který jim v minulé sezoně přinesl historický úspěch.

Cunha, Foden a euforie na Emirates: 23. kolo Premier League v kostce

Premier League má za sebou nejgólovější prodloužený víkend v novodobé historii soutěže. Během 10 utkání padlo 45 branek, z čehož vyplynula i řada fenomenálních individuálních výkonů. Nade všemi čněli Matheus Cunha z Wolverhamptonu a Phil Foden z Manchesteru City, kteří zazářili hattrickem. V očekávaném šlágru skolil Arsenal 3:1 Liverpool a trojice hlavních aspirantů na titul je proto vměstnána do dvou bodů.

Foden se zaskvěl hattrickem. Ve středu pole jsem nejkonzistentnější, hlásí

I přes svůj stále ještě nízký věk má Phil Foden ve sbírce velkou řadu trofejí. Ve třiadvaceti letech se již pětkrát radoval ze zisku Premier League, úspěchy slavil i v Lize mistrů, FA Cupu a dalších soutěžích, k tomu se stal s Anglií vicemistrem Evropy. S postupem času navíc stále více zvyšuje svůj vliv na hru jak v klubu, tak v reprezentaci.

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele