Další články

Žolík pro ME? Šulc přestál krizi a stal se spolehlivým střelcem

Vyprodané Štruncovy sady. Domácí Viktoria v laufu. Z posledních pěti zápasů má společně se Spartou ve FORTUNA:LIZE nejlepší formu (13 bodů z 15). Právě proti lídrovi ji bude chtít v neděli večer potvrdit a zamíchat bojem o ligový titul.

Šulc tabulku střelců neřeší. Soustředím se na to, abychom vyhráli, říkal

Pavel Šulc pomohl dvěma góly k domácímu vítězství Plzně nad Zlínem a po neúplném 22. kole první ligy je s jedenácti brankami nejlepším střelcem soutěže. Přestože se tabulkou kanonýrů podle svých slov nezabývá, přiznal, že speciálně trénuje střelbu a zakončení. Třiadvacetiletý ofenzivní záložník nemyslí ani na případnou nominaci do české reprezentace.

Chci dát za sezónu aspoň 14 gólů, předsevzal si Šulc

Pavel Šulc je šťastný za svou aktuální střeleckou formu. Třiadvacetiletý ofenzivní univerzál pomohl Západočechům jednou brankou k vítězství 2:0 na půdě Bohemians 1905 v 21. ligovém kole, v sezoně nejvyšší soutěže skóroval už podeváté a na čelo tabulky kanonýrů ztrácí pouze jednu trefu. Šulc na tiskové konferenci uvedl, že si stanovil za cíl dát v ročníku aspoň 14 gólů.

Šulc z Plzně: Snažím se to brát už i více na sebe. V zakončení si věřím

Plzeňský Pavel Šulc pomohl Viktorii dvěma góly k vítězství 3:1 v Mladé Boleslavi v dohrávce 6. ligového kola a sedmi brankami stanovil své kariérní maximum v jedné sezoně nejvyšší soutěže. Dvaadvacetiletý ofenzivní univerzál na tiskové konferenci připustil, že si v zakončení věří více než v minulosti, kdy hodně šancí zahazoval.

Spartu v Záhřebu jsme viděli, bloku se ale asi nevyhneme, řekl Šulc

Záložník Pavel Šulc věří, že Plzeň si ve čtvrtečním třetím kole Evropské konferenční ligy v Záhřebu povedou lépe než Sparta. Pražané s Dinamem na úvod srpnového play off o Evropskou ligu prohráli 1:3, ale v domácí odvetě dvojzápas otočili a díky vítězství 4:1 postoupili.

Plzeň odráží zájem Slavie novou smlouvou pro Šulce

Pavel Šulc prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do roku 2026. Původní kontrakt se západočeským prvoligovým klubem by dvaadvacetiletému ofenzivnímu záložníkovi, o kterého se podle médií zajímala pražská Slavia, vypršel po této sezoně. Viktoria o novém tříletém kontraktu informovala na svém webu.

Lepší přípravu na pohár jsme si nemohli přát, řekl Šulc po výhře 7:1 ve Zlíně

Dvěma brankami v rozmezí pěti minut prvního poločasu přispěl plzeňský fotbalista Pavel Šulc k rekordní výhře 7:1 ve Zlíně v osmém ligovém kole. Viktoria se podle Šulce výborně naladila na start skupinové fáze Evropské konferenční ligy.

Kluci na mě křičeli, ať si penaltu vezmu, řekl Šulc po hattricku v Budějovicích

Plzeňáka Pavla Šulce k premiérovému hattricku v první lize dotáhli i spoluhráči, kteří ho přesvědčili, aby si v závěru utkání čtvrtého kola v Českých Budějovicích vzal pokutový kop. Přestože dvaadvacetiletý bývalý záložník Dynama není obvyklým penaltovým exekutorem, tak svůj pokus ve druhé minutě nastavení proměnil a zpečetil vítězství hostů 5:2.

Bílek: Šulcovy neproměněné šance rozhodly o tom, že jsme na Spartě nevyhráli

Trenér plzeňských fotbalistů Michal Bílek po šlágru 21. ligového kola na hřišti Sparty litoval obrovských neproměněných šancí střídajícího Pavla Šulce. Jednadvacetiletý záložník mohl v závěru zvýšit vedení Viktorie na 3:1, své příležitosti však promarnil. Sparta nakonec v nastavení srovnala na konečných 2:2, přestože prohrávala o dvě branky. Bílka výkon jeho svěřenců potěšil a doufá, že mužstvo posílí.

Asi na nás ve druhé půli padla nervozita, uvažoval Šulc po výhře 2:1 nad Brestem

Plzeňský záložník Pavel Šulc při svém debutu v evropských pohárech skóroval a pomohl fotbalistům Viktorie porazit 2:1 Dynamo Brest na úvod 2. předkola Evropské konferenční ligy. Nepovedený druhý poločas, ve kterém se domácí favorité nečekaně trápili a také inkasovali, si vysvětloval možnou nervozitou z dvoubrankového vedení.

Asi jsme mysleli, že to uhrajeme na 1:0, řekl Šulc po remíze s Jabloncem

Pavel Šulc z Plzně byl po remíze 1:1 s Jabloncem zklamaný. Dvacetiletý záložník se domnívá, že domácí si po vyhraném prvním poločase asi mysleli, že utkání 27. kola první ligy dohrají do výsledku 1:0, ale po změně stran inkasovali a byli horší než Severočeši. Podle Šulce, který asistoval u vedoucího gólu Adriela Ba Louy, musí Viktoria hrát celých 90 minut.

Šulc: Španělskou sérii bez gólu budeme muset prolomit my

Český reprezentant do 21 let Pavel Šulc věří, že český tým v závěrečném utkání skupinové fáze mistrovství Evropy proti Španělsku může prolomit soupeřovu sedmizápasovou sérii bez inkasovaného gólu a uhrát postupový výsledek. Záložník Plzně vnímá úterní souboj s úřadujícími šampiony jako největší duel dosavadní kariéry a hodně se na něj těší.

Šulc po soutěžním debutu za Plzeň cítil pachuť z remízy

Plzeňskému Pavlu Šulcovi zkazila radost ze soutěžní premiéry za Viktorii pachuť z bezbrankové remízy v Příbrami na úvod jarní části prvoligové sezony. Dvacetiletý záložník byl po utkání 15. kola ke svému i týmovému výkonu kritický.

Plzeň začala i se Šulcem a Matějkou, na přestup získala Staňka

Plzeň zahájila zimní přípravu na jarní část ligové sezony i se záložníkem Pavlem Šulcem a útočníkem Lukášem Matějkou, kteří se vrátili z hostování v Českých Budějovicích. Natrvalo pak Viktoria získala brankáře Jindřicha Staňka. Západočeši začali přípravu s 25 hráči do pole a třemi gólmany.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele