Plzeň začala i se Šulcem a Matějkou, na přestup získala Staňka

Plzeň zahájila zimní přípravu na jarní část ligové sezony i se záložníkem Pavlem Šulcem a útočníkem Lukášem Matějkou, kteří se vrátili z hostování v Českých Budějovicích. Natrvalo pak Viktoria získala brankáře Jindřicha Staňka. Západočeši začali přípravu s 25 hráči do pole a třemi gólmany.

České Budějovice posílil slovenský obránce Skovajsa

České Budějovice posílil před odjezdem na soustředění do Rakouska slovenský obránce Lukáš Skovajsa. Podle klubového webu podepsal s Dynamem tříletou smlouvu. Na jihu Čech bude z Plzně nadále hostovat záložník Pavel Šulc.

Šulc: Věřím, že výhra v Opavě by nám zajistila skupinu o titul

Záložník Pavel Šulc věří, že když České Budějovice zvítězí v posledním kole základní části první ligy v Opavě, zajistí si účast v nadstavbové skupině o titul. Nováček nejvyšší soutěže po dnešní domácí výhře 3:1 nad Teplicemi ztrácí ze sedmé příčky v tabulce jediný bod na první šestku. Poslední místo v elitní skupině zatím drží Baník Ostrava, který se představí v Liberci.

Plzeň poslala Šulce hostovat do Budějovic a nepočítá s Procházkou

Viktorii Plzeň znovu opustil záložník Pavel Šulc a v jarní části sezony bude hostovat v Českých Budějovicích. Do kádru Viktorie pro soustředění ve Španělsku se nevešli ani slovenský středopolař Roman Procházka, který dostal svolení hledat si nové angažmá, a zraněný Nigerijec Ubong Ekpai.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele