Horváth se v dohrávce ČFL v dresu Domažlic neprosadil

Start bývalého reprezentanta Pavla Horvátha v dresu Domažlic vyvolal v dohrávce 6. kola ČFL v Zápech nebývalý zájem diváků, ale hostujícím fotbalistům k bodům nepomohl. Domažlice prohrály 1:4 a na druhém místě tabulky nadále ztrácejí na vedoucí Bohemians Praha pět bodů.

Horváth bude podzim dohrávat na plzeňské farmě v Domažlicích

Kapitán Plzně Pavel Horváth se chce udržovat v zápasovém rytmu a na vlastní žádost dohraje podzim v ČFL na farmě Viktorie v Domažlicích. Poprvé by mohl nastoupit už v úterý na hřišti Záp. Jiskra o tom informuje na svém webu.

Horváth vymýšlí signály, duel s Duklou ale rozhodla improvizace

Nový trenér Plzně Miroslav Koubek se rozhodl svěřit útočné standardní situace svému hrajícímu asistentovi Pavlovi Horváthovi a už sklízí ovoce. Kapitán Viktorie vymýšlí různé signály, ze kterých se jeho spoluhráčům daří překvapovat soupeře častěji a proti Hradci Králové z toho padl i gól.

Horváth se připravuje na dráhu trenéra, bude asistovat Koubkovi

Ještě před dvěma roky o trenérské kariéře neuvažoval, nyní však kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth změnil názor a postupně se chce na dráhu trenéra připravovat. Začne se studiem licence a bude pomáhat novému trenérovi Viktorie Miroslavu Koubkovi jako jakýsi hrající asistent.

Horváth po sezoně ukončí kariéru, v Plzni zůstane v jiné funkci

Kapitán Plzně Pavel Horváth po této sezoně téměř určitě ukončí profesionální kariéru. Podle informací serveru iDnes.cz však devětatřicetiletý záložník zůstane ve Viktorii v jiné, zatím nespecifikované funkci.

Penalta byla jasná, připustili zklamaní hráči Plzně

Nejhorší možný způsob porážky si museli vytrpět plzeňští fotbalisté v dnešním finále Poháru České pošty se Spartou, když je jen vteřiny dělily od vítězství 1:0. Jenže soupeř v nastaveném čase srovnal z pokutového kopu po ruce Milana Petržely a následně rozhodl v penaltovém rozstřelu.

Horváth: Spartě musíme pogratulovat, titul si zaslouží

Kapitán Plzně Pavel Horváth uznal, že Sparta byla v této sezoně lepší a titul si zasloužila. Věří však, že se připraví se spoluhráči na příští sezonu, aby Viktoria byla pro Spartu znovu plnohodnotným soupeřem a po roce si vzala titul zpět.

Horváth věří, že se Plzeň proti Lyonu nastartuje k lepším výkonům

Přestože Plzeň poslední tři soutěžní zápasy nezvládla a nevyhrála, kapitán Pavel Horváth se snaží udržet pozitivní náladu. Věří, že odveta osmifinále Evropské ligy s Lyonem zase nastartuje Západočechy k lepším výkonům a výsledkům. Přes prohru 1:4 ve Francii ještě nevzdal postup.

Horváth prodloužil v Plzni smlouvu do léta 2015

Kapitán Plzně Pavel Horváth prodloužil s Viktorií smlouvu do léta 2015. Osmatřicetiletý záložník tak podle očekávání oddálil konec kariéry a pomůže úřadujícímu mistrovi i v příští sezoně.

Horváth se připravoval na zimní dřinu pod Uhrinem hraním hokeje

Kapitán Plzně Pavel Horváth chodil přes vánoční svátky co nejčastěji hrát hokej, aby se udržoval v dobré kondici a byl co nejlépe nachystán na zimní přípravu pod vedením nového trenéra Dušana Uhrina mladšího. Potěšilo ho, že po prvním zimním tréninku ho nic nebolí, i proto momentálně neuvažuje o tom, že by v létě končil kariéru.

Horvátha potěšilo vyřazení CSKA i kvůli chování ruských hráčů

Kapitána plzeňských fotbalistů Pavla Horvátha potěšila středeční výhra 2:1 nad CSKA Moskva a postup do jarních bojů Evropské ligy o to více, že se mu nelíbilo chování ruských hráčů. Ti prý dávali Viktorii najevo, že do Ligy mistrů nepatří.

Horváth si přeje vylepšit bilanci proti anglickým týmům

Proti anglickým soupeřům se kapitán Plzně Pavel Horváth v kariéře představil čtyřikrát a pokaždé z toho byla porážka bez vstřeleného gólu. Zkušený záložník by si přál tuto bilanci vylepšit ve středu na půdě Manchesteru City, byť je mu jasné, že jde s Viktorií do zápasu v roli velkých outsiderů.

Kapitán Plzně Horváth dostal v Boleslavi pohlavek od pořadatele

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth byl po dnešním utkání 14. kola Gambrinus ligy v Mladé Boleslavi napaden jedním z pořadatelů. Ten neunesl porážku domácích 1:2 a při odchodů hráčů ze hřiště uštědřil Horváthovi v tunelu pohlavek.

Vrba s Horváthem se shodli: Musíme změnit úplně všechno

Zlepšit úplně všechno a být více aktivnější. Takový je plán Viktorie Plzeň pro úterní zápas Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Dva týdny starou porážku 0:5 z Mnichova berou úřadující čeští mistři jako odstrašující příklad a věří, že podobně špatný výkon doma nezopakují.

Horváth: Bayern měl tolik šancí, že výsledek tak hrozný není

Kapitán Plzně Pavel Horváth připouští, že s Bayernem Mnichov mohli v Lize mistrů prohrát daleko větším rozdílem než bylo konečných 0:5. Jen to prý ukázalo markantní rozdíl mezi českým a německým fotbalem. Na druhou stranu si však cení toho, že takový zápas mohla Plzeň vůbec hrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele