Kapitán Horváth prodloužil v Plzni smlouvu do června 2014

Kapitán Plzně Pavel Horváth prodloužil s Viktorií smlouvu o další rok. Sedmatřicetiletý záložník bude hrát minimálně do června 2014. Pak se rozhodne, zda bude ještě pokračovat, nebo v klubu přijme jinou roli, kterou má od vedení přislíbenou.

Horváth se lečí rychleji i kvůli vidině zápasu s Fenerbahce

Vidina zápasu s Fenerbahce přispívá k tomu, že se kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth léčí rychleji, než by tomu bylo normálně. V neděli kvůli nemoci chyběl proti Ostravě, ale čtvrteční duel už si utéct nenechá.

Plzni bez Horvátha chybějí překvapivé přihrávky, uznal Vrba

Ačkoli jsou Plzeňští úspěšní na evropské scéně i v reprezentaci, jejich hra je nadále hodně závislá na kapitánovi Pavlu Horváthovi. Znovu se to ukázalo v neděli při remíze 1:1 s Baníkem Ostrava, což byla pro Plzeň devátá ztráta z 12 utkání, do kterých v lize nastoupila právě bez Horvátha.

Horváth: Osobnost ligy jsem asi proto, že jsem vidět víc než jiní

Plzeňský Pavel Horváth bere výhru v anketě Osobnost ligy jako ocenění výkonů celého týmu. Kapitán Viktorie se domnívá, že dostal tuto cenu potřetí za sebou hlavně proto, že je vidět víc než ostatní hráči.

Horváth se domluvil v Plzni na prodloužení smlouvy o další rok

Kapitán Plzně Pavel Horváth se s vedením Viktorie domluvil na prodloužení smlouvy do léta 2014. Řekl to v online rozhovoru pro iDNES.cz ze soustředění na Kypru. Kontrakt má podepsat po návratu do Plzně.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Horváth se nemohl dočkat přípravy a přes Vánoce si udržel váhu

Ve velmi dobré pohodě nastoupil do zimní přípravy plzeňský kapitán Pavel Horváth. Prý nemohl ani dospat, jak se na první trénink těšil. Nevadí mu ani to, že kvůli zdravotním problémům obránců bude muset v úvodu přípravy plnit roli stopera.

Horváth je v ideální jedenáctce základní fáze Evropské ligy

Kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth byl zařazen do ideální jedenáctky základní fáze Evropské ligy, kterou zveřejnil server UEFA.com. Sedmatřicetiletý záložník to označil za jeden z největších individuálních úspěchů své kariéry.

Horváth: Asi až po letech oceníme, čeho jsme dosáhli

Na senzační úspěch dosáhli fotbalisté Plzně podle svého kapitána Pavla Horvátha, když se jim podruhé za sebou povedlo postoupit v evropských pohárech do jarních bojů, což naposledy dokázala Slavia Praha před 12 lety. Jak velký úspěch je to pro tým, jakým je Plzeň, prý ukáže až čas.

Podle Horvátha podala Plzeň proti Olomouci dokonalý výkon

Kapitán Plzně Pavel Horváth si velmi pochvaloval výkon týmu při dnešní výhře 3:0 ve šlágru 14. kola první ligy s Olomoucí. Těšilo ho, že se všichni v kádru podřídili kolektivní hře a tím utlumili ofenzivní sílu Sigmy, která dosud vedla tabulku.

Hráčem měsíce října bude Beneš, Horváth nebo Kadlec

V druhém vydání ankety o nejlepšího hráče měsíce, pořádané Ligovou fotbalovou asociací (LFA), byli nominováni jablonecký obránce Vít Beneš, plzeňský záložník Pavel Horváth a útočník Václav Kadlec ze Sparty Praha.

Kapitán Plzně Horváth: Úvod jsme slušně řečeno nezvládli

Kapitán Plzně Pavel Horváth připustil, že úvod utkání Evropské ligy s Hapoelem Tel Aviv byl ze strany Viktorie hodně nevydařený. O to více ho těší, že se povedlo duel otočit a vyhrát 2:1. Sám k tomu přispěl klíčovým vyrovnávacím gólem v závěru poločasu.

Čišovský: Hrajeme pro lidi, proto nechceme náskok jen bránit

Plzenští si uvědomují, že závěr včerejšího utkání s Jabloncem měli zvládnout lépe a nenechat soupeře v závěru srovnat na 1:1. Na druhou stranu ale odmítají, že by se měli pouštět do bránění hubeného vedení. Jejich hlavním cílem je prý bavit lidi, proto se nechávají strhnout ke hře nahoru dolů.

Horváth litoval, že se podíval na zápasy Atlética

Plzeňští připouštějí, že bodovat ve čtvrtečním utkání Evropské ligy na půdě Atlética Madrid je hodně těžký úkol. Zvláště poté, co viděli video ze hry soupeře. Kapitán Pavel Horváth dokonce prohlásil, že bylo chybou se dívat na zápasy Atlética, protože na něj udělalo velký dojem.

Horváth: Myslím, že to byl můj pátý gól hlavou v kariéře

Údajně pátý gól kariéry hlavou včera vstřelil plzeňský kapitán Pavel Horváth, když vyrovnávacím zásahem pomohl Viktorii k výhře 3:1 nad Coimbrou v Evropské lize. Sám však svou branku neviděl, protože nevěřil, že nepovedená hlavička může skončit v síti, a raději se proto už vracel směrem do obrany.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele