Další články

Horváth byl za konfrontaci s Plzní rád, i když skončila debaklem

Přestože si fotbalisté Sokolova odvezli z přípravného utkání v Plzni debakl 0:6, trenér druholigového týmu Pavel Horváth byl za konfrontaci s lídrem nejvyšší soutěže rád. Bývalý kapitán Viktorie uznal, že svěřenci Pavla Vrby jsou po skvělém podzimu ve velké pohodě a přesně vědí, co mají hrát.

Horváth bude v Plzni trénovat juniorku, zůstane také u A týmu

Bývalý reprezentant Pavel Horváth se stal hlavním trenérem juniorského týmu Viktorie Plzeň. Zároveň zůstane asistentem Romana Pivarníka u ligového celku, jen se nebude zapojovat do všech tréninků.

Za Plzeň si v úvodní přípravě s Puklicemi zahraje i Horváth

Za Plzeň si v úvodním zápase zimní přípravy opět zahraje Pavel Horváth. Bývalý kapitán a současný asistent Viktorie v sobotu doma nastoupí proti Sokolu Puklice v rámci projektu "Kopeme za fotbal".

Nahradit Horvátha v kabině nejde, řekl nový kapitán Limberský

Obránce David Limberský stál s končícím Pavlem Horváthem u zrodu současné plzeňské éry a zažil s ním všechny úspěchy včetně tří titulů a dvou postupu do Ligy mistrů. Reprezentační levý bek převzal v této sezoně po čtyřicetiletém veteránovi kapitánskou pásku a je po něm lídrem týmu, nahradit Horvátha ale podle něj nejde.

Vrba prožil při Horváthově rozlučce další úspěšný návrat do Plzně

Trenér české reprezentace Pavel Vrba prožil další povedený návrat do Plzně, s kterou během angažmá v letech 2008 až 2013 získal dva tituly a dvakrát ji dovedl do Ligy mistrů. Kouč národního celku vedl v benefičním utkání při rozlučce čtyřicetiletého Pavla Horvátha s kariérou tým "Červených" a fanoušci mu připravili bouřlivé ovace vestoje.

Horváth se rozloučil s kariérou přihrávkou na gól synovi

Kapitán Plzně a jedna z největší osobností české ligy Pavel Horváth dnes definitivně ukončil kariéru slavnostní beneficí. Rozloučit se s ním přišlo 11.500 fanoušků, bývalí i současní spoluhráči, kamarádi z hokejového prostředí i umělci. Zápas mezi Červenými a Modrými skončil výsledkem 12:7 a Horváth duel zakončil přihrávkou na gól svému sedmiletému synovi Patrikovi. Ještě předtím k výhře přispěl parádním gólem přímo z rozehrávky ze středového kruhu.

Horváth beneficí v Plzni uzavře hráčskou kariéru

V úterý se s profesionální hráčskou kariérou definitivně rozloučí jedna z největších postav české ligy Pavel Horváth. Kapitán Plzně v benefičním utkání "Horviho poslední desítka" a hřišti v Doosan Areně přivítá klíčové postavy úspěšné éry Viktorie, ale i své kamarády z hokeje.

Horváthovo loučení s kariérou bude sledovat vyprodaný stadion

Rozlučku čtyřicetiletého Pavla Horvátha s profesionální kariérou bude sledovat zcela zaplněná Doosan Arena. Fanoušci Plzně dnes během tří hodin vyprodali všechny zbylé vstupenky na benefiční duel s názvem "Horviho poslední desítka", který ve Štruncových sadech proběhne v úterý 2. června.

Měl jsem už slzy za krajíčkem, přiznal plzeňský kapitán Horváth

Kapitán Plzně Pavel Horváth přiznal, že při utkání s Jihlavou (2:0) a následných mistrovských oslavách byl hodně dojatý. Čtyřicetiletý záložník se dostal na hřiště na závěrečné dvě minuty, které pro něj vzhledem k přetrvávajícím problémům s kotníkem budou asi poslední v profesionální kariéře.

Podle zraněného Horvátha bude hrát Plzeň na Spartě na výhru

Plzeňský Pavel Horváth se už asi kvůli zraněnému kotníku nevrátí na hřiště a po sezoně ukončí profesionální kariéru, sobotní šlágr 27. ligového kola na Spartě tak bude sledovat jen jako divák a pomocník trenéra Miroslava Koubka. Čtyřicetiletá legenda nejvyšší soutěže věří, že spoluhráči duel na Letné zvládnou a přiblíží se k mistrovskému titulu.

Horvátha stále trápí kotník a zřejmě už se na hřiště nevrátí

Plzeňský záložník Pavel Horváth připustil, že mu zraněný kotník už zřejmě nedovolí nastoupit do soutěžního zápasu. Bývalý český reprezentant, který ve středu oslaví 40. narozeniny, plánoval ukončit profesionální hráčskou kariéru po této sezoně.

Horvátha vítali na hřišti fanoušci, měl prý slzy na krajíčku

Poprvé v sezoně se plzeňský kapitán Pavel Horváth představil domácím fanouškům, když na posledních 20 minut střídal v utkání s Českými Budějovicemi. Devětatřicetiletá legenda klubu sklidila od ochozů bouřlivé ovace, které Horvátha dojaly. Ví totiž, že si musí užívat každou chvilku na hřišti, než v létě definitivně ukončí kariéru.

Koubek nečekal, že se Horváthova role v Plzni tak rychle změní

Když trenér Miroslav Koubek v úvodu sezony nastupoval na plzeňskou lavičku, neměl v plánu tak razantní změnu role u klubové ikony Pavla Horvátha. Hlavní důvod toho, že jedna z největší osobností české ligy nasbírala pod Koubkem v lize jen 15 minut, je zranění.

Horváth je v Plzni náhradníkem, ale o místo chce ještě zabojovat

Pavel Horváth se ještě chce poprat o místo v sestavě Plzně, za niž od srpnového vyřazení v 3. předkole Evropské ligy odehrál i vinou zranění jen sedm minut a momentálně je náhradníkem. Devětatřicetiletý kapitán ligového lídra je už fit a snaží se dostat do zápasového rytmu v Domažlicích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele