Horváth: Pohled na tabulku je hezčí, ale to je tak všechno

Za vítěznou trefu z penalty proti Spartě byl kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth šťastný. Přesto si ale nemyslí, že výhra Viktorie může hrát pro další průběh ligy zásadní význam. Podle Horvátha Plzeň, která Spartu sesadila z čela tabulky, může získat maximálně psychologickou výhodu.

Horváth: Při příjezdu na stadion mě přepadla nostalgie

Kapitán Plzně Pavel Horváth přiznal, že při příjezdu na stadion krále Baudouina prožíval nostalgické vzpomínky na svůj reprezentační debut, který se odehrál v roce 1999 právě v Bruselu. Konkrétní zážitky se mu ale už nevybavovaly.

Horváth: Standardky nám dělají problémy, musíme si je pohlídat

Pokud mají fotbalisté Ruchu Chorzów šanci zvrátit ztrátu 0:2 ve 3. předkole Evropské ligy s Plzní, tak ze standardních situací. Myslí si to alespoň kapitán Viktorie Pavel Horváth, podle kterého má Plzeň s bráněním standardek dlouhodobě problém.

Horváth: Dva góly ze hry jsem snad ještě nikdy nedal

Kapitán Plzeňských Pavel Horváth prý ve své kariéře ještě nikdy nedal v utkání dva góly ze hry. Povedlo se mu to až včera v duelu 2. předkola Evropské ligy na hřišti Metalurgi Rustavi, kde dvěma zásahy pomohl k výhře 3:1, která přiblížila Viktorii postupu.

Horváth: Vrba bude platit zápisné

Příjemnou zprávu slyšeli fotbalisté Plzně před startem nové sezony, když jim vedení klubu oznámilo prodloužení smlouvy s trenérem Pavlem Vrbou. Nejen že mají jistotu, že tým hodlá pokračovat v nastoleném úspěšném trendu, ale podle kapitána Pavla Horvátha se těší i na to, že jim trenér musí do kabiny zaplatit nějaké zápisné.

Horváth: Splnilo se nám přání, teď je to na nás

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth se těší na to, že si v posledním kole zahraje jeho tým s Libercem o titul. Ještě deset kol před koncem ligy ztráceli obhájci na čelo devět bodů a málokdo s nimi počítal, nyní jim výhra nad Slovanem zajistí prvenství. Pomohla jim k tomu i remíza Sparty na hřišti Dukly.

Každý si musí sáhnout do svědomí, říká Horváth

Hodně zklamaný byl po dnešní bezbrankové remíze s posledním Žižkovem plzeňský Pavel Horváth. Podle kapitána týmu úřadujícího ligového mistra všichni počítali, že si ze hřiště posledního celku tabulky odvezou tři body. Tomuto cíli však prý vůbec neodpovídalo nasazení.

Horvátha rozladilo váhání rozhodčích při druhém gólu

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth po vysokém vítězství 4:0 nad Českými Budějovicemi neskrýval rozladění z dohadů, které provázely druhý gól obhájců titulu. Rozhodčí zásah Marka Bakoše nejprve uznali, pak kvůli hře rukou odvolali a nakonec znovu potvrdili.

Horváth: Zápas na Spartě bude důležitý, ale ještě nerozhodne

Pro plzeňského kapitána Pavla Horvátha je zápas na Spartě svátkem nejen proto, že na Letné v minulosti dlouho působil. Šestatřicetiletý záložník se před sobotním ligovým šlágrem s pražským klubem těší na atmosféru vyprodaného hlediště a věří, že Západočeši předvedou svůj typický útočný fotbal.

Horváth testoval kopačky s čipem

Rychlost běhu, maximální a průměrnou rychlost, vzdálenost, kterou uběhne, nebo počet sprintů. To vše může zjistit fotbalista nebo trenér, pokud používá "inteligentní" kopačky s novou čipovou technologií miCoach.

Kapitán Plzně Horváth litoval zahozených šancí a laciné branky

Fotbalisté Plzně po dnešní remíze 1:1 v utkání první ligy s Duklou Praha litovali mnoha zahozených šancí. Právě špatná produktivita spolu s lacině inkasovaným gólem se podepsaly pod to, že Viktoria přišla o cenné dva body.

Horváth chválil spoluhráče

Kapitán Plzně Pavel Horváth, který nemohl kvůli karetnímu trestu zasáhnout do včerejší odvety Evropské ligy na hřišti Schalke, byl na svůj tým i přes porážku 1:3 v prodloužení a vyřazení ze soutěže hrdý. Byl přesvědčený o tom, že pokud by se ve 100. minutě nezranil záložník Václav Procházka, Západočeši by náporu německého celku odolali.

Plzeňští si na odvetu proti Schalke věří i bez Horvátha

Ztratili svého klíčového hráče, ale ani absence distancovaného kapitána Pavla Horvátha prý nepodlomí sebevědomí Plzně před odvetou 2. kola Evropské ligy na hřišti Schalke 04. Byť skládat základní sestavu Plzně bez tvořivého záložníka byla v posledních sezonách výjimečná a takřka nemyslitelná věc.

Horvátha mrzely zahozené šance a přísná žlutá karta

Podle kapitána Pavla Horvátha se ve čtvrtečním utkání Evropské ligy se Schalke ukázalo, že plzeňské mužstvo ještě není velkým týmem. V opačném případě by jinak z mnoha šancí dali více než jeden gól a neumožnili soupeři srovnat na konečných 1:1.

Horváth by rád Schalke porazil jako před 14 lety se Slavií

Plzeňský kapitán Pavel Horváth jako jediný z týmu ví, jaké to je nastoupit proti Schalke. V roce 1998 byl v dresu Slavie u toho, když pražský celek doma vyhrál 1:0 a postoupil přes Schalke v Poháru UEFA na penalty. Horváth by byl rád, kdyby stejný výsledek uhrála ve čtvrtek i Plzeň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele