Horváth se připravoval na zimní dřinu pod Uhrinem hraním hokeje

07.01.2014, 11:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (476)

Přidat komentář
eder

Pojede do Soči?

Reagovat
smazaný uživatel

Věk na to má..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Pelhřimova, věk už na to má.

Reagovat
HorajzmAmmann

píchá dceru od Hadamczika ???

Reagovat
smazaný uživatel

do řitě

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to bude jenom MS

Reagovat
fejfi24

on leda tak v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

jako Lev Jašin

Reagovat
iamek

OT : Už pátým cizincem, kterého v úvodu zimní přípravy testuje Baník Ostrava, je ode dneška estonský reprezentant Joel Lindpere. Posledním působištěm dvaatřicetiletého záložníka byl tým Chicago Fire v zámořské MLS, v níž o dva roky dříve nastupoval po boku slavného Francouze Thierryho Henryho v dresu New York Red Bulls. (ČTK)

Banik jede

Reagovat
db18

a v FMku už nemam koho brát

Reagovat
frankiefcb

To vypadá jako bychom vykradli banku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Víš co se stane až v Baníku dostane 10 000 hrubého ? Myslím, že ten fakt nepodepíše, pokud si už nenahrabal a chce si zkusit nějaký dobrodružství... Jinak to nevidím nějak reálně...

Reagovat
frankiefcb

No právě, ale pokud je to 10 000 hrubého týdně. To by i šlo.

Reagovat
veikko

Co takhle požádat o sponzoring Krejčíře než mu všechno vezmou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nakonec dopadlo, vzali mu to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nakonec dopadlo, prosadil se?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
Banikovec7

Ale jo, nebyl vůbec špatný

Reagovat
lichna.

Reagovat
Darren Fletcher

OT: vie niekto opísať Františka Schneidera? bude posilou v Košiciach?

+ pod olomouc článkom ďalšia otázka :)

Reagovat
Houfi

Co je pravdy na tom, že Viktorka má zájem o Rybalku? Probíhá už nějaký jednání? Přijde mi, že 1mil E by asi Kyjev nevytrhnul, nějak se mi to nezdá...

Reagovat
stas87

Uff, na tieto WJC sa az tolko netesim, pretoze Svedsko je vyrazne slabe v obrane. Dokonca si myslim, ze Svedsko moze byt v skupine kludne na tretom mieste za Kanadou a CR, co je v tejto kategorii neslychana vec, byt v skupine za CR ked su tieto dva timy spolu v skupine. Dost casto su cesi prijemny sparingpartner, idealny zapas pred QF, nie uplne slaby super ako Nemecko ci Rakusko, ale ani nie natolko kvalitni aby vyhral, skor dokazu potrapit a nedaju body zadarmo.

Lenze tento tim co maju teraz, to je uz legitimna hrozba a snad prvykrat v tejto kategorii napisem, ze su miernym favoritom. Ziadna sranda, uvazujem ze si podam neprehru cechov a vlastne uvidim ake budu kurzy, ale favorit podla mna svedi nie su. A to primarne z toho dovodu, ze traja z siestich najlepsich obrancov nebudu k dispozicii a na WJC je prinos obrancov klucovy. No slabsi budu v branke tiez, pretoze Lindbom proste nie je Wallstedt ale doteraz za DIF mal dobru sezonu a snad si formu prenesie aj sem.

V utoku je ta situacia dobra, tu si nemozem stazovat. Je tam vytvorena chemia medzi dvomi utokmi, zvysok su skor priemerni hraci ale to je normalne. Obrovske plus je trener, po rokoch je prec Monten a prisiel Hävelid. Aj tak sa ale ovela viac tesim na WJC 2024, budu v Göteborgu a Svedsko bude mat tim na finale, pretoze tu maju na ich pomery mladsi a neskuseny tim a smeruju to k domacemu turnaju o rok.

Za zmienku v tej obrane urcite stoji Axel Sandin - Pellikka, on by mal byt QB na PP1. Bude to pre neho tazka skuska ale uz hra SHL vo svojom veku, tak verim ze to zvladne.

Moj tip je, ze cesi po vzore seniorov ukonci medailove sucho a po 18 rokov zoberu bronz. Uvidime po turnaji, ci som sa trafil.

Reagovat
Rothbard

Češi do 2. místa kurz 3,30.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Stephanos

Já se těším vždy, je to můj dárek k Vánocům i ke svátku. Kdyby to komentoval Jiří Štěpán a měl zásobu historek o manželkách a přítelkýních, byl by to epický Silvestr. Kanada bude chtít dvacáte zlato a to je sakra motivace. Těším se hodně na Kulicha nebo Jiříčka.

Reagovat
Rothbard

Bojím se, že U20 nebudou mít moc manželek a přítelkyň.

Reagovat
fabec1222

Já bych teda řekl, že U20 hokejisté budou mít přítelkyň dost, potažmo i přátel, viz legendární video s hokejovou kurvičkou Terezkou.

Reagovat
Rothbard

Která?

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Rothbard

Dřív na Vsetíně uměli aspoň ten hokej.

Reagovat
romeo351

Díky stas87

Reagovat
romeo351

Kdyby někdo hledal: https://www.ceskyhokej.cz/clanky/radim-rulik-zverejnil-nominaci-ceskeho-tymu-na-pripravny-kemp-pred-ms-junioru-2023

Ofiko konečná nominace, pokud vím, ještě známá není

Reagovat
penepi

Druhý najkrajší vianočný turnaj hneď po darts -- https://www.eurofotbal.cz/clanky/wright-doporucil-arsenalu-eto-oa-32912/#forum

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
stas87

Toto je ale dost alibisticke, ze medaila bude tazka, oproti letu presne naopak. Kanada, USA a Cesko podla papierovej kvality, kto tvrdi opak a postavil by pred Cesko Svedsko s Finskom, tak ani jednu krajinu nesleduje a netusi co tam maju za timy. Takze cesi uplne v klude mozu vyhlasit ze ciel je medaila, silu timu, zohratost a neforma a slabsie supisky konkurentov tomu napovedaju viac nez dost tak preco byt alibista a povedat klasicke klise vety ze uvidime zapas od zapasu a podobne?

Sledujem Svedsko, videl som zo 125 minut pripravy 105 a ten tim je...proste spatny. Ale postupne, podme rad za radom zistit ako na tom su. Takze v branke uz cechov ani slovakov nevydepta Walllstedt, ktory im za 120 minut hry povolil jediny gol a aj ten dostal tak, ze vyrazil strelu do kolena cecha co stal pri branke a puk sa odrazil do branky. Lindbom je proste slabsi brankar, urcite si superov nenamaze na chleba tak ako Wallstedt, aj ked v drese DIF nema zle cisla, je proste vidiet ze Wallstedt bol uplny ulet, odskoceny brankar a potvrdil to vykonmi, nie ako hypovany Askarov, za ktoreho dochytaval jedno WJC aj v sucasnosti fantasticky Kocetkov.

Obrana...tak tu bude asi najväcsi pokles oproti tomu co som zvyknuty sledovat kazdy rok na WJC uz dost dlhu dobu. Ziadny Dahlin, Sandin, Broberg, Björnfot, Söderström, Edvinsson...ta obrana je proste zlozena z mladsich a priemernych hracov. A ako neprijemny bonus je fakt, ze predpokladani traja najlepsi hraci neposilni tim, pretoze dali prednost kariere/neupstil ich klub z AHL alebo su zraneni. Takze Edvinsson, Salomonsson ani Hävelid na WJC startovat nebudu, svedi sa tak nemozu spolahnut na tradicne silnu zostavu bekov, co su oznacovani v zamoriu ako puck mover - hrac co sam s pukom na hokejke prekona pascu stredneho pasma, zavezie puk, udrzi ho a pocka na podporu, kym sa zvysok pätky neusadi v pasme. Toto je trademak svedskej hry a vyznamne to ulahcuje zivot utocnikom, lenze v tych dvoch zapasoch ta podpora bekov je doslova nulova. A tu prichadza problem, pretoze individualne su na tom niektori svedi skveli, ale ten prechod do pasma je dost rozpacity, celkom dlhe minuty proti svajciarom neboli schopni sa dostat na puk vo svajciarskom pasme, proste to nefungovalo. Ci uz z toho dovodu ze utocnik urobil o klucku viac ako mal a nastal ofsajd, alebo puk nastrelili na druhy mantinel ale spoluhrac prehral suboj v rohu, pripadne ani nestihol dokorculovat tak, aby u puku bol skorej. Ale aby som len nekritizoval, tak prijemnym prekvapenim su vykony Axela Sandina Pellikku. Ten jediny vyzera do ofenzivy schopne, ale je to aj najmladsi hrac v obrane, je to rocnik 2005 a 18 bude mat za tri mesiace, takze este si strihne nejake to WJC ale ma tazku poziciu, pretoze zatial fakt vyzera s pukom na hokejke ako jediny hrac co vie k comu ten puk vlastne sluzi. Tesim sa na neho, mal by byt QB na PP1, zatial v tejto sezone ma v J20 13+13 v 20 zapasoch a 2+3 v 14 zapasoch v SHL, to su dobre cisla na coskoro 18 obrancu a to hra za Skelleftea, co je spicka SHLv tejto sezone zatial. Naozaj neprijemnym dojmom, az hroznym posobi trojica Jansson, Jonasson a Sjöholm, od nich clovek caka viac a zatial posobi presne ako ceski ci slovenski obrancovia cca 3-4 roky spät, hlavne nedrzat puk, ked uz ho mam tak prihrat prvemu spoluhraci, mam puk na modrej, vystartuje na mna super, som pod tlakom tak prva myslienka je ho poslat po mantineli dalej do pasma. Nevidel som tam klucku do strany, otocku na mieste s cielom zbavit sa supera ci zobrat puk a kludne s pukom na hokejke a superom na chrbte obkruzit cele pasmo az za branku a zbavit sa pohybom supera.

Utok je papierovo najsilnejsi stranka toho timu. Tahun by mal byt Leo Carlsson ktory za Örebrö hra uz SHL a rastie kazdym zapasom medzi seniormi. Ale proti USA ci Svajciarsku sa mu tolko nedarilo, mal len malo momentov ako top hrac pre nasledujuci draft. Najviac by si mal rozumiet s Bystedtom, centrom ktoreho vybralo SJS loni v prvom kole ale nefunguje to zatial tak, ako cakali treneri, obaja sa celkom trapi. Dalej je tam Ö+Ö+L, pätka z DIF ktora svedom zariadila zlato na U18 na jar v Nemecku. Ale Lekkerimäki bol myslim pred WJC zraneny, ta pauza je poznat. Je proste vidiet ze nehraju v takom laufe a ani v klube im tolko nejde karta, uz nehraju J20 ale Allsvenskan a je zlozite ziskat body, takze ani tu uplne nepanuje spokojenost. A dostavam sa ku zrejme dvom hracom, co nejaky standard drzaju a nevyzeraju byt uplne mimo. Isak Rosen a Fabian Lysell. Rosen hra za Rohester AHL, nejake body ma ale hlavne je to strelec, tento post uz svedi marne hladaju a vychovavaju dost rokov, snad konecne on dorastie v top kanoniera. Je to vlastne zvlastne, pretoze svedi nemali pred nejakymi 12 rokmi kvalitu bekov, tak sa na to zacali viac zameriavat a vychovali EK, Dahlina, Edvinsson, do NHL naskakuju Broberg, casom bude hratb Söderström ci Björnfot a ten problem vyriesili. Koncili im Sedinovci, dostali do ligy Rakella, Zibanejada, Silfverberga, Landeskoga, teraz Raymonda ci coskoro Holtza ale ziadny z nich to nie je top strelec co by niekedy atakoval 50+ golov za sezonu a tie sezony zopakoval. Ono obecne u svedov je fajn, ze bodovo to nevalcuju ako svojho casu Forsberg ci Sedin, nemaju vysoko ani strelca ako mali Näslunda ale maju armadu hracov, co vedia +- vsetko, kvalitne hraju na oboch koncoch klziska a v podstate nie je vela timov, co nemaju ziadneho sveda na supiska. No ale spät k Lysellovi, on je tiez taky atypicky sved, ma skvele korculovanie, co mu umoznuje byt u puku skorej a s pukom na hokejke doakze v rychlosti tvorit, vyborne vnima hru a ma prehlad o postaveniu spoluhracov. Akurat ze niekedy premysla az moc, prevaha spravny moment kedy ma prihrat ci len posunut puk dalej a drzi ho zbytocne moc. Zvysok supisky nestoji za nejak vela slov, budu to asi v buducnu priemerni hraci SHL, niekolko z nich to skusi v AHL ale nevidim tam nejaky velky potencial k tomu, aby sa presadili v prvych dvoch utokoch v NHL.

Hävelid na tychto WJC zobral U20, povysil od U18 kde sa lucil zlatom a ja osobne si od neho dost slubujem. Monten bol za mna trener, co nereagoval na priebeh zle sa vyvijajuceho zapasu, mal nejake osobne potycky s hracmi a pravidelne pri prvej nominacii z nepochopitelnych dovodov ignoroval hracov. co mali pred WJC formu v kluboch a snad sa aj bal mat tim zlozeny z hracov, kde by tri cele utoky boli ofenzivne zalozene a len stvrty by bol zamerany viac do obrany. Takze to casto vyvazoval tym, ze dva utoky ofenzivne, dva defenzivne. Obecne casta chyba svedskych trenerov, ktori sa proste boji vyuzit na maximum potencial hracov. Nieco ako keby Kanada pri turnaji best on best nezobrala Pointa ale Thomasa.

Moj tip je, ze v skupine porazi Nemecko/Rakusko, prehraju s Kanadou a kludne to moze byt nepekny vyprask typu 1-7 a prehraju aj s Ceskom prave vdaka absenciam v obrane, kde to vyzera fakt spatne. To nie je vyhovorka, zranenie k hokeju patri ale svedov tie absencie vdaka vychove obrancov a ich uktoveniu v systeme pociti najviac z europskych mancaftov. Takze v skupine skonci na tretom mieste, cize pojdu na druhy tim druhej skupiny a to bude podla mna Finsko. A tento tim uz s Finskom v sezone hral a nedopado to najlepsie, konkretne Finsko vyprasilo Svedsko 6-1. Takze koniec v QF, semifinale by pre mna bolo prekvapenim a fakt si myslim, ze Svedsko s Ceskom prehra. Po rokoch, kedy bolo Cesko taky prijemny sparingpartner a dostavalo 7-1 ci 5-0 su na tychto WJC legitimnou hrozbou a myslim, ze kurzovo by mali byt mierny favorit. Mozno si podam aj neprehru Ceska, kurz tam snad bude slusny.

Proste doba alibismu skoncila, takto vyvazeny a komplexny tim Cesko nikdy nemalo, tak moc nechapem stale to odmietanie role favorita, to posobi az smiesne. Na EliteProspects je moznost porovnania timov, vyska, vaha, priemmerny vek a kolko hracov toho odohralo na WJC alebo v U20. Mna zaujimaji dve statistiky - priemerny vek a kolko zapasov maju ti hraci odohrate na WJC, pripadne v U20. Cesi maju vekovy priemer 18,67 a su tak treti najskusenejsi tim po Kanade a Svajciarsku, Finsko je sieste a Svedsko osme. Co sa tyka odohratych zapasov, tak Svedsko s Finskom daju dokopy 85 zapasov... a cesi maju 115, suverenne najviac, Kanada ma 54 a napriklad USA len 26. Proste kvalitou su cesi treti tim na WJC, jednoznacne kvalitu na medailu maju a problemy Svedska som popisal vyssie.

Reagovat
cubinho

Wooow! Zatim naprosto nejlepsi vykon ceskych 20 za poslednich hodne let!

Reagovat
penepi

Okej, ale to čo bolo za vylúčenie? Vidno, že to píska Slovák, my máme najslabších rozhodcov na svete.

Reagovat
cubinho

Vsak to byly vsechno fauly na obou stranach

Reagovat
penepi

akurát že ani náhodou nie na 5+DKZ

Reagovat
Salfovic

Taky mi ten trest přišel přehnanej.

Reagovat
Greny

Tak ono i to jedno vyloučení za to bránění gólmanovi bylo dost na hrane za me

Reagovat
placa

Výborný výkon v ty 3. třetině, bál jsem se, že se stáhneme do naprostý pasivity a bude to jen čekání na gól, ale mimo přesilovku tam skoro ani nic neměli. Těch posledních 10 minut bylo vyloženě kanadské trápení a spíš jsme mohli zvysit. Hlavně mám radost z obránců, to je obrovskej rozdíl oproti minulým let, kdy tam dopředu nikdo nic nevymyslel a jen se zbavoval puku. Svozil a Jiřicek si fakt věří, neboji se neco vymyslet, udelat klicku...a přineslo to v podstatě 4 goly.

Reagovat
ACSeRw!n

kurz 20 a Sparta kurz 6

Reagovat
Rothbard

Dejte nám soupeře.

Reagovat
jenage

Po tomhle očekávám prohru s Rakouskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď vyhrajem 12:0, nebo to bude v 10. minutě 0:2 a skončí to 2:3 v prodloužení.

Reagovat
Greny

Naposledy takhle na dvacitkach v Kanadě, co pamatuju řádil Kalouda a Fenin

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

O téhle diskusi asi moc lidí neví, co.

Reagovat
ACSeRw!n

propagaci nedelal fabec

Reagovat
Greny

Reagovat
Kiss Me Polka!

jen nějaký noname

Reagovat
jenage

Reagovat
Greny

Co Slováci? Mohli by Finsko potrápit ne?

Reagovat
Coutinho10

sledovat U20 už asi tolik nebudu, jak to bylo vždy kolem těch Vánoc, tak to bylo super, ale jak se to posledně nedohrálo a dohrávalo v létě, tak jsem to tolik nezachytil, možná pak nějak náhodou, že se hrál nějaký zápas o semifinále, ale to už mě to tolik netankovalo, tak jsem nekoukal, když jsem neviděl ty předešlý zápasy a jestli jsme udělali nějaký úspěch, tak to nebudu kazit, ať se jim daří

jinak jsem si nicméně highlight z úvodního zápasu pustil a vtipný, jak už komentátoři u Kanady brečej, že to vyloučení těsně před tím, kdy se ten zápas rozhodl, že v NHL by to byl clean hit, ale že to není NHL

https://youtu.be/rwB884pNUig?t=158

každopádně klobouček před našima, jak to zvládnuli teď jenom, ať na to navážou ve zbývajících zápasech a udělají zase nějaký úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář Suchánek aktuálně s 0+2 na děleném 22. místě v kanadském bodování turnaje.

Reagovat
Greny

Víc bodů než Bedard nebo Lysell...

Reagovat
Greny

Už 0+3

Reagovat
jenage

Reagovat
cubinho

Uz na 9. miste

Reagovat
Neon

Český hokej na mezinárodní scéně tenhle týden vyložené baví Se asi dvacítka hecuje se Spartou, kdo předvede lepší výkon. A to Sparta hraje s poloviční obranou, v uvozovkách, mlaďoši to zatím vzadu zvládají dost dobře.

Reagovat
ACSeRw!n

HCS jede neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Spengler Cup je po Stanley Cupu 2. nejcennější hokejová trofej a Sparta by ho letos mohla po 59 letech zase vyhrát.

Reagovat
Greny

Víte co bude prdel? Až vyhrajeme po x letech skupinu a chytne USA ze ctvrtyho

Reagovat
Shevchenko

No horší by bylo chytnout Slováky se kterými pak prohrát

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Videl nekdo Slovaky? Parada!

Reagovat
Greny
Reagovat
Shevchenko

No kurzově Švédi docela favorit, čekal jsem to vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dnes v závěru povedeme o gól a Suchánek se trefí do prázdné.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta

A aspoň jedno áčko během zápasu

Reagovat
cubinho

Svedi jsou hodne mimo. Maji problem vyvezt puk z obraneho pasma.

Reagovat
GabrielBatistuta

Zatím to vypadá slušně

Reagovat
thewall

Má to jedinou chybu: nevedeme po herně výborné třetině. Obávám se, že přijde pasáž Švédů a ti se narozdíl od nás prosadí.

Reagovat
cubinho

Tomu moc nevěřím. Švédi fakt neví, co hrát. Nějak mi u nich chybí kvalita. A s naší skvělou obranou Švédům fakt nevěřím.

Reagovat
cubinho

Gooool!

Reagovat
Shevchenko

To je typické

Reagovat
cubinho

Zrovna u tohoto tymu bych to necekal.

Reagovat
kilobyte

Mají všechny týmy na turnaji to nej?

Reagovat
GabrielBatistuta

Stas tu rozebíral Švédy. Prý nemají 3 nej obránce.

Reagovat
cubinho

Nadherna akce!!! Jak od Pasty a Krejciho! Zaslouzene!

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mates_Matesović

Nenechat se vyloučit do 20 sekund po gólu challenge - 100 % impossible

Reagovat
stas87

Tak to mame za sebou, vzajomnu konfrontaciu Svedsko-CR. No, dal som dva tikety, na jednom x2 a na druhom vyhru CR do rozhodnutia, tak aspon ze neprehrali. Skoda ze svedi neudrzali stav 2-1, ale musim napisat, ze remiza tomu zapasu odpoveda viac. A teraz...je to vizitka vlastne coho? Svedsko malo najhorsiu obranu za 6-7 na WJC, takto zle proste oni normalne nehraju. A na druhu stranu..je to najsilnejsi a najvyvazenejsi cesky tim na WJC za kolko? 20 rokov? A oni nie su schopni vyhrat nad tymto Svedskom..byt fanusik cechov, bol by som sklamany.

Svedom najviac chybala ta podpora v dvoch situaciach. Ta prva je zalozenie akcie, kde si v minulosti Edvinsson, Broberg alebo Söderström proste zobrali puk, nabrali rychlost a polahky dokorculovali s pukom na hokejke do pasma, tam puk podrzali a presne rozohrali, takze umoznili zvysku pätky najst priestor v utocnom pasme a mohli nadalej drzat puk a tvorit. Tychto momentov tam bolo minimum, takze pre cechov o dost lahsia situacia ked postavili svojich hracov do stredneho pasma, preto mali svedi snad 10+ icingov..to zvycajne maju za dva, niekedy za tri zapasy.

Druha situacia ked chybala podpora bola vo chvilach, ked svedi nastrelili puk, bojovali o neho v rohu a utocnik poslal dlhsiu prihravku na mantiinel. Zvycajne obe strany zatvara bek, puk zachyti, pohybom odmietne napadajuceho supera, udrzi puk a tym ako sa ho zbavi, tak vytvori precislenie. Toto chybalo velmi, pretoze dnes ti obrancovia boli hlboko zatiahnuti a ked si situacia ziadala aby boli na modrej a zachytavali tieto prihravky, tak sa bali a boli v strednom pasme. A to cechom stacilo, pretoze tieto volne puky sbierali ich utocnici.

Proste som mal chvilami dojem, ze svedski obrancovia mali na sebe ceske dresy z minulych WJC, pretoze takto hrali cesi stabilne na WJC snad desar rokov v kuse. A naopak to samozrejme plati tiez, ceski obrancovia vyzerali dnes ako standardne hrajuci svedi. No a vykon Lindboma dal spomenut na Wallstedta z augusta, trosku som dufal ze napodobni vykon Wallstedta a stalo sa, bol isty, ale na druhu stranu na vela striel videl, v tom to mal ulahcene. Tie ceske strely podla mna neboli kvalitne natolko aby ich nechytil. Goly mat nemohol, tam to prave kvalitu malo velku a on bol bez sance. A dvakrat mu pomohli na brankovej ciare beci tym ze videli na puk a odpalili ho prec.

V tretej tretine tam boli dva jasne fauly cechov v utocnom pasme, ten prvy bol tusim faul kolenom a nepochopitelne sa hralo dalej. Ten druhy pripad bolo podrazenie obrancu a cech trafil Lindboma do lapacky, to boli tiez jasne dve minuty a nic. A potom si vyberu faul Sjöholma...komicke. Inak musim svedov pochvalit ze nesiahli k faulom hokejkou vo chvilach ked ich cesi zatlacili do pasma a tocili ich. A vlastne aj toto plati aj pre cechov, stihali pohybom a nesiahli k ich typickym faulom ako hakovanie ci podrazenie.

Takze dva body su super, osobne som ratal s tym ze s cechmi po 20 rokoch prehraju prvy zapas na WJC. Aj tak si myslim ze s Kanadou prehraju a budu na tretom mieste, co asi bude znamenat QF proti USA. A neda sa cakat ze USA bude tak spatne ako proti Slovensku, snad dalsie WJC budu z pohladu Svedska o inom. Bude sa hrat v Göteborgu, Sandin Pelikka bude o rok starsi, snad uz bude fit Hävelid a Salomonsson, obrana bude lepsia a svedi pojdu daleko..

Reagovat
cubinho

Pro Švédy vlastně celkem pech. 3 zápasy, 3 výhry a přesto asi budou třetí, protože nevěřím, že by Kanadu mohli porazit. Nám stačí potom porazit Němce a jdem na ČF z prvního místa.

Reagovat
stas87

To je proste WJC, oni fakt nemaju dobry tim a tak tie dva body a celkem 8b v skupine je nad moje ocakavania. Tiez neverim ze Kanade zoberu nejaky bod, ale proste maju sancu prekvapit v QF. A aj keby boli v SF a potom prehrali oba zapasy, nepovazoval by som to za nejake velke sklamanie ci zlyhanie.

A ked to bude USA tak to tak proste bude. A zatial to vyzera, ze Pekcnold je dalsi Monten. V tej hre chyba struktura, predpokladana jednotka Mbereko je tazko v lese a celkovo ten tim vyzera byt ako particka individualit, kde to ale nemusi vyjst v tom klucovom zapase. Na WJC je proste plati, ze skvely brankar+timovy vykon>individualna kvalita.

Reagovat
oli9

Co? Vždyť naši ten zápas hráli parádně... Svedi můžou být za tu remízu rádi.

Jen namátkou bych řekl že bylo daleko víc lepších výběru aspoň na papíře...

Napadá mě 2018 Zadina, Hájek, Chytil, Kaut, Nečas, Král, Lauko, Safin, Zachar, Reichel

Od té s něco čekalo ale trénoval je Pešán a to jsme viděli, že ten kde trénoval tam bylo vše špatně..

Nebo 10 let zpátky kdy tam byli Hertl, Jaskin, Mrázek a spol..

Na letošním MS hrají jako tým, já od tohoto týmu nic moc neočekával jsou tam šikovní kluci ale určitě ne lepší než co jsem psal výš.. Spíš funguje systém a po dlouhé době máme trošku konstruktivní beky kteří dokážou založit útok, blokovat, přemýšlet, nahrát dokonce i dát gól.. Co jsem viděl minule šampionáty tak tam to bruslení a jejich hra byla šílenost.. Maximálně od mantinelu vyhodit do středního pásma Pula to bylo vše.. Tady vidím největší a hlavní rozdíl, jinak v tomto hokeji jsou útočníci šikovní u většiny týmů..

Prostě se mi zdá, že tento tým hraje takový dospělí hokej víc.. Taktika, disciplina, systém

Reagovat
cubinho

Mame suverene nejlepsi obranu co hodne dlouhych let nebyla. Jiricek, Svozil, Spacek a treba u Hamara budou jednou hrat NHL. Jiricek bude jeho hvezdou. Kulich je nejlepsi utocnik od dob Pasty, Sale zas pujde ve slepejich Necase. Sapovaliv, Szturz jsou hraci pro NHL. Ne, je to fakt silny vyber.

Reagovat
romeo351

Kulich mi příjde ještě lepší než tehdy Pastrňák...

Reagovat
Greny

Jenže Pasta v té kategorii plus mínus u18-u20 nebyl úplně v topu...

Tam byl lepší třeba Vrána, nebo pokud se nepletu Karabacek

Reagovat
romeo351

Vrána byl tehdy rozhodně pasovanej vejš (i když teda bruslit tehdy někoho jako Pastrňáka jsem snad z našich snad ještě neviděl). Vrána svůj kredit ještě dostane - jestli se polepší s těma svýma osobníma problémama, furt je to mladej borec. Tehdy se ještě hodně čekalo od Zachy, co se mi hned vybaví

Reagovat
cubinho

Nevim, jestli lepsi, ale je proste skvely. Cela ta prvni formace muze hrat jeste pristi rok!

Brabenec je taky vyborny. A nejvetsim prekvapenim je pro me Marcel. Neskutecne bojovny a silny hrac!

Reagovat
romeo351

Ten výběr z roku 2018 byl sice kvalitní a sympatickej, ale nakonec NHL udělá stabilně jen Nečas, Chytil... Hájek byl náš jasně nejlepší bek a podívej se, jak je na tom - čeká se na nějaký Švýcarsko popř rovnou zpět do Komety. Zadina je zklamání a Kaut má i dost smůly. A tehdy ten relativní úspěch i přes ty debakly s USA a Kanadou byl dost zásluha Pešána - nechápu tu jeho idiotskou kritiku za vše na co, kdy sáhl

Reagovat
Neon

Hořavova past první půlka hrozná, ale trvalo to jen 2 vteřiny od poloviny zápasu, co začali neskutečný obrat. A pak že nestačí hrát jen 10 minut

Reagovat
romeo351

Sleduje někdo pravidelně NHL (zejména VGK), protože Šapovaliv jede v tempu, že se po ms dostane hned rovnou do sestavy.....

Reagovat
Error

ale prosimte

Reagovat
romeo351

Chtěl jsem ho prostě pochválit . A teda rozhodně si myslím, že šanci dostane a ne malou... Ty ničí zranění už tak 3 roky a bude platovej strop

Reagovat
Greny

Je to paradox ale podle mě by měl blíž do sestavy spíš Brabenec než Sapovaliv

Reagovat
romeo351

Ty centry tam maj dobře nabitý no

Reagovat
romeo351

A on je vlastně Brabenec taky u Vegas

Reagovat
oli9

Sleduju pravidelně NHL

Určitě se nedostane, je mladý. Nechají ho v OHL. Vegas jsou druzí v konferenci, ti pokud nepřijde zranění do toho nesahnou.. A oni v NHL dají prostor kolikrát tomu kdo má min bodů ale hodí se jim do hry a systému

Reagovat
patas92

I kdyby na to měl, což nemá, tak by ho nejspíš stejně nepovolali, aby nepřišel o jeden rok nováčkovského kontraktu.

Reagovat
romeo351

To je taky fakt.. ale s tím prvním nesouhlasím

Reagovat
patas92

Zatím na to nemá. Samozřejmě si přeju, aby v budoucnu měl.

Reagovat
Greny

Tak pokud vyhrajeme za tři tak máme jistotu že nejdeme na Finsko.

Reagovat
smazaný uživatel

CAN - SWE hotovo ve 3. minutě, takže jdeme na Švýcary.

Reagovat
Greny

A jedno je jisté... Pokud Švýcarsko porazime tak máme jistotu že v semifinále narazíme na tam z Evropy

Reagovat
Greny

Tym

Reagovat
oli9

Bedard ukazuje, že je vážně generační talent a možná i víc..

Spíš jako fanda NHL jsme zvědavý kde skončí... Uvidíme já tipuju Chicago

Reagovat
Greny

Anaheim

Reagovat
penepi

Montreal začína kvalitne tankovať, mohol by skončiť tam.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak chicago tankuje dost kvalitně a ani se to nesnaží maskovat. Ti si pro to vyloženě jsou. Columbus sice netankuje ale hraje taky suterén.

Osobně to vidím ale na Arizonu jakožto nejtlačenější tým NHL.

Reagovat
penepi

jj, vyzerá, že CHI bude mať najväčšiu šancu na 1. výber, ale tak či tak rozhodne lotéria no

Reagovat
Greny

Tak letos je ten draft celkem nabusenej takže se nedivím že do toho týmy jdou

Reagovat
oli9

Arizona překvapuje ty body sbírá... Columbus a Montreal mají velkou marodku tam si myslím,že ty body přijdou....

Viděl jsem to na kačery ..JAk jsem psal Arizona body sbírá nějak často.. tak mi to vychází na to Chicago. totálně zádná obrana

Reagovat
Riquete s čupřinou

No otázka je, jestli ju nevyřeší až příliš pozdě.

Anahaim bych mu strašně přál. To by byla win-win situace jak pro hráče, tak pro NHL.

Mě ale hodně zajímá kdo si lajzne vzít Michkova, kterej byl ještě před rokem potenciální aspirant na jedničku.

Reagovat
Greny

Pokud do toho nikdo nepůjde tak Washington

Reagovat
cubinho

Švédi jsou haluzáci, fakt Je třeba porazit Švýcary a pak jim to vrátit v semi!

Reagovat
Greny

Reagovat
Rothbard

5+ gólů od nás, nezlobil bych se

Reagovat
cubinho

Dneska to musi vyjit!

Reagovat
Rothbard

Dobrý začátek

Reagovat
Rothbard

Easy money

Reagovat
cubinho

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Greny

Obránci, brankář všichni špatně...

Šok teď to bude hodně těžké jak musíme dotahovat

Rozhodci asistence

Reagovat
Greny

Tinted zalezou do hlubokého bloku a budou hrát jen na brejky a vyhazovat jsem zvědav jak se s tím popereme

Reagovat
KnoxXx

az na to, ze Svajciari tak nehraju

Reagovat
Greny

Toto je strasnej alibismus od rozhodčích a hokeje .. vyloučit oba

Reagovat
GabrielBatistuta

Mně se to naopak líbí. Faul tam byl a Švýcar přifilmoval. Za mne v pořádku.

Reagovat
Rothbard

Simulování v hokeji

Reagovat
cubinho

gooooooool

Reagovat
cubinho

Svozil opet famozni!!

Reagovat
Greny

Gooool

Reagovat
cubinho

suchanek opet asistence

Reagovat
Greny

To je dost že zabral...potom gólů co dostal a byl jeho

Reagovat
cubinho

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
cubinho

Marcelinhooo

Reagovat
Neon

Marcel²

Reagovat
Neon

x 2

Reagovat
romeo351

Marcel Marcel

Reagovat
Rothbard

Rodiče, kteří ti dají stejné křestní jméno jako máš příjmení.

Reagovat
romeo351

a ty z toho uděláš hit

Reagovat
Greny

Ivan Ivan a Marcel Marcel

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak někde se uvádí první jméno, někde příjmení a pak jsou v tom zmatky, když máš příjmení ve formě křestního. Tímhle vyřešeno

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rothbard

Marcel Marcel gól gól

Reagovat
Greny

Marcel Marcel Marcel Marcel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Neon

Jestli dá hattrick, tak Vláškovi bouchne hlava, i když se třeba ani nedívá.

Reagovat
Greny

Kam se hrabe Kliment Kliment Kliment

Reagovat
cubinho

Reagovat
Neon

Jinak teda super zavření zadní tyče skluzem.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
cubinho

o pauze Winter Classic

Reagovat
cubinho

Dneska je tech debilnich vylouceni nejak moc.

Reagovat
cubinho

Pasche vypada jak Kuchta

Reagovat
Greny

Pěkná práce to už je více než nadějné

Reagovat
cubinho

Fakt nepamatuju, jestli někdy nejaky nas vyber v jakékoliv ktegorii hral lepsi hokej. Mozna tak MS v Praze.

Reagovat
djiros

Bratislava 2011 byla taky super. Světový pohár 2004 , ale to už je pravěk

Reagovat
ACSeRw!n

vetsina tech nasich hracu hokejove vyrustala predpokladam v zahranici ?

Reagovat
Greny

Jak se to vezme Svozil, Jiříček, Kulich, Brabenec, Moravec jsou v zámoří ale hrali extraligu od 16-17 let, Šalé ji hraje taky od 16 teď možná po MS půjde za moře, Ticháček třetí sezóna za áčko Kladna

V podstatě z obrany 4 hráči mají už dvě sezóny v dospělém hokeji u nás i když jsou teď 3 z nich za mořem

Reagovat
ACSeRw!n

takze ta hysterie s tim, ze uz nikdy nikoho nevychovame a sme na minimalne 30 let v prdeli byla jen klasickej blud

Reagovat
Greny

Ono to bude kombinace všeho plus nejsou posrani, Rulík vzal většinu už na to MS v létě.. celá první lajna může jet ještě příští rok, Šalé ještě i přespříští..

Uvidíme co do budoucna .. zajímavé se jeví U16 a v U17 jsou bratři obránců za mořem (Svozila ten mimochodem v 16 letech odcházel před sezonou do Finska a hraje tam za Ilves u20, Jiřícka, Galvase)

Reagovat
cubinho

Plus je tam nekolik velmi kvalitnich hracu, co letos udelalo SF na MS 18. Nekteri z nich maji odehrane zapasy i v EL.

Reagovat
Greny

Sudí nás celkem řeže...

Reagovat
cubinho

I podle reakci fanousku to vypada, ze z nas maji Kanadani celkem obavy.

Reagovat
Greny

Nemůžu jinak podpořit naše kluky než takhle

https://gfycat.com/decentforthrightkiwi

Reagovat
romeo351

Tohle jsem na u20 ještě nezažil...

Reagovat
Rothbard

Bude 10?

Reagovat
cubinho

Deset! Deset! Deset!

Reagovat
Greny

Jak nechtějí dát ten desatej

Reagovat
Rothbard

Měli Švýcaři něco krom toho prvního gólu? Nějaké větší šance, závary, tlak na naše atd?

Reagovat
Greny

Tyčka tam myslím byla

Reagovat
Rothbard

Tve taková tutovka teď, to by dal i Nunez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic no. Snad ta desítka padne v semifinále.

Reagovat
Shevchenko

Tak ve středu je těch 20:30 asi tutovka ne?

Reagovat
cubinho

Pokud Kanada vyhraje. Slovaci se vzdy v nejakem jednounacne prohranem zapase dokazou vyhecovat. Uvidime.

Reagovat
Greny

Kdyby tam byli v plné palbě rozumej se Slafkovskym (nepustil Montreal) a Molnarem(kokot se porval na školním turnaji ve florbale a borcovi zlomil čelist a vyrazil zuby) tak bych jim i veril

Reagovat
Shevchenko

I kdyby ne tak USA bude taky chtít hrát později ne?

Reagovat
cubinho

Nazory USA tady asi nikoho moc nezajimaji, ne?

Reagovat
stas87

Tak to si tipnem ze ak pojdu zapasy od 20:30 a 0:30, ze Kanada bude chciet mat o tych par hodin viac na odpocinek, nie?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Greny

To platí i pro semifinále? Já myslel že od doby co je nový systém si to vybírají jen pro CF a pak to jde podle nějakého to klíče a ten nejlépe postavený z tabulky hraje prvni

Reagovat
stas87

Hra sa to u nich, zvycajne si ten co hra doma urcuje cas zapasov v SF idealne pre seba tak, aby mal oproti finalistovi tych par hodin navyse. Ale neviem ci to tak bude aj v tomto pripade.

Reagovat
stas87

Tak asi fakt Kanada v pripadnom SF od 0:30 proti USA a Svedsko-Cesko o 20:30.

Reagovat
Banikovec7

Je to tak, akorát domácí má přednost před prvním z toho žebříčku a Kanada hrává v ten pozdější čas. Kdyby vypadli, tak máme přednost my a hrajeme první.

Reagovat
Banikovec7

Kanada si právě jako jediná pravidelně volí pozdější čas kvůli TV.

Reagovat
stas87

Posledne tri zapasy proti CZE, CAN a FIN a z toho dve vyhry ale herne ani v jednom prevaha, hluche useky, bezradnost a spoliehanie sa na Lindboma. To proste na medailu nie je, je to najslabsi tim v semifinale a herne ci podla statistik to tak proste je. Takze postup do semifinale az tak neznamena vela, aj keby dnes Svedsko vypadlo a Finsko islo dalej, asi by tiez tie dva zapasy prehralo a skoncilo stvrte.

Odelius, Pettersson, Engström, Sjöholm dnes fakt tragedia, bez sebavedomia, ustrachane, pod naznakom tlaku zbavovanie sa puku a neochota hrat a skusit vybruslit z tazkej situacie..tazko sa na to pozera. Takze jediny hrac, co trosku tusi s pukom na hokejke co robit je Jansson, niekedy ma nejaky napad aj Sandin Pellikka ale to je proste cista zufalost. Najviac ma dnes dostala situacia z druhej tretiny, svedi v pasme, dobry pohyb, prisla prihravka na Petterssona na modru a on urobi zakladnu chybu. Nechce nic vymysliet, urobit klucku a zbavit sa supera, tak napali puk na branku a samozrejme neomylne trafi prveho fina pred sebou...strata puku, striedacka dalej a obratena situacia. Finsko ich motalo minutu a pol v pasme, oni zavareni, bez pohybu. A vsetko vzniklo tym, ze on vyberie najhlupejsiu moznost. Toto proste nie su svedi..minule WJC takych hracov mali jedneho, max dvoch. Teraz ich maju pät, to je sialena nekvalita.

To stastie im uz musi vyprchat, takze cakam prehru s Ceskom a kludne nieco ako 1-5 a Lindbom to uz nezachrani, ani keby sa na hlavu postavil. A o bronz pravdepodobne s USA a tam tiez cakam prehru. O rok to bude lepsie, Sandin Pelikka o rok skusenejsi, Hävelid v obrane snad tiez bude, Lindstein by tiez mal spravit tim o rok a budu to zase stare dobre Svedsko.

Lysell stale 0+0, predpokladany tahun a po piatich zapasoch bez bodu. Ale dnes timu pomohol, nechal sa na konci vylucit a Stejrnbörg rozhodol v oslabeni. Dnes strasny Rosen, ani lajna z Djurgardenu nehrala bohvieco, takze to zachranil skvely Carlsson. Ked uz svedi nemaju obranu, spoliehat by mohli na utok..a tiez to nefunguje, su to len individualne zablesky jedincov a skvely Lindbom. Ale oni hraju strasne na seba, vobec nie timovo, ukazkovy pripad je Lysell. Aj ked dnes v PP trafil zrd, tak tam zase zbytocne dlho drzal puk a kluckoval, proste by ho mal Hävelid posadit ako 13 utocnika ale na to nenajde gule. Pred semifinale to nie su prave dobre vyhliadky, ale ja ratam so stvrtym miestom a navratom bez medaile. SF je strop toho timu, keby nemal Lindboma, uz by sedel v lietadle smer Svedsko.

Reagovat
stas87

114-67 strely na branku za posledne tri zapasy, to je brutalna prevaha superov a vyborne vykony Lindboma. Az tak zle to je z pohladu Svedska, v SF podam na Cesko tak ako v skupine.

Reagovat
stas87

Slovensko. Jasne, mali o 30 striel menej, Kanada dala asi styri zrdky a do OT ten zapas vobec ist nemal, pretoze Gajan sa postavil na hlavu.. ale ta prehra bola viac ako dostojna, ziadny debakel. Skoda ze v tom OT Nemec urobil zbytocny icing, o chvilu neskor to zle vyhodnotil Repcik a lacno odovzdal puk a vieme ze o par sekund prislo rozhodnutie.

Bedarda fakt nemam rad, uznavam ale jeho kvalitu. A on presne urobil to, co svetovy hrac urobi. Vyborne si vyhodnotil situaciu superov, vedel ze su dlho na lade a su unaveni a tak to skusil priamo na branku a otvorila sa mu cesta. Dost hracov by to zahralo inak, on nie a preto poslal Kanadu do SF. Snad sa co najviac slovakov presadi casom do dospeleho hokeja, skoda ze zahodili ten zapas so Svajciarskom. O rok ale dost hracov z toho timu moze este hrat, to je urcite plus.

Reagovat
oli9

Škoda těch Slováků. V tom prodloužení co nedali...

Ovšem Bedard.... Jestli Kanada bude zlatá tak to nevyhraje Kanada ale on

Reagovat
cubinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
romeo351

Tak mám být dneska optimista?

Kluci mi zatím dělali takovou radost, že se vyloženě těším ať už to dopadne jakkoliv. Samozřejmě chce jim to vrátit tu nešťastnou prohru ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám naši výhru 5:2, příp. když se nebude dařit, tak remízu nebo prohru.

Reagovat
penepi

Reagovat
GabrielBatistuta

Jj, taky si myslím, že postoupíme, nebo ne.

Reagovat
cubinho

Neskutečný kurz na nás. A to už to šlo hodně dolů!

Reagovat
oli9

Jako kdy je máme porazit když ne dnes

Reagovat
Greny

Příště

Reagovat
cubinho

Je to nějaké nervozni z nasi strany

Reagovat
andrew96

Kostrbaté. Vynikly spíš jen Brabencovy ruce a Hamarovy výpady.

Reagovat
Svatej

Každý 4 minuty reklama,.co to kurva je?

Reagovat
oli9

No opatrný hokej zatím, ale přijde mi, že máme lepší přechod do útoku. Svedi absolutně nic

Reagovat
smazaný uživatel

Švédové se rozhodli pro svou osvědčenou taktiku - nějak to uhaluzit.

Reagovat
cubinho

Reagovat
FKVZLFC

Švédská klasika z dob před zrušením červené čáry/přihrávky přes dvě.

Reagovat
kilobyte

Počkat si na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

::shit::

Reagovat
Greny

Klasika z jedné polosance hned dají Gola a teď už to bude těžký

Reagovat
patas92

Však je to o jeden gól, aspoň ten snad dáme. Bylo by ale dobré, aby nám neutekli.

Reagovat
Greny

Je jedno jaká je to kategorie ale jsme mistři světa ve zbytečnych vyloučeních na velkých akcich

Reagovat
oli9

Jako sorry ale to naše vyloučení faul nebyl, vždyť byli v sobě oba a takových zákroku tam bylo 20 v zapase... Pak nás pošle do 3 ok, ale hokejka v xichte našeho hráče a nic

Reagovat
Greny

Jojo přežili jsme to to by nás mohlo nakopnout

Reagovat
placa

proč jako nevyloučil toho Švéda za vysokou hůl?? Ještě, že jsme to přežili.

Reagovat
Greny

Ty vole za co si šel teď sednout Brabenec to fakt netuším... Vždyť nic neudelal

Reagovat
kilobyte

Nejdříve udělají že 4v4 přesilovku 5v3 pro Švédy a pak z naší přesilovky 5v4 udělají 4v4.

Reagovat
Svatej

To je neco hroznyho. Zapnu prvni zapas na šampionátu a je to k nedivani

Reagovat
Svatej

Nosim smulu, asi to pro nase dobro vypnu

Reagovat
Cotton

dík

Reagovat
Greny

Ok je to zatím holomajzna ale kurva pruhovaná... Tam jsou dvě vysoký hokejky a ještě něco a on ty Švédy prostě nevyhodí a pak tam nás vysype za souboj v útočným pasmu

Reagovat
cubinho

Nerad nadávám na rozhodčí, ale dneska mě fakt serou.

Reagovat
Greny

Kanaďani no...

Reagovat
Greny

Té tyčky škoda.. ale nemůžou mít pořád takový štěstí Švédi to není mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance je dát jim gól 8 vteřin před koncem, ale nevím, kdo si to lajsne.

Reagovat
cubinho

Juraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
GabrielBatistuta

Skoro

Reagovat
KnoxXx

unaveni Svedi a TO

Reagovat
andrew96

Bída, bruslařsky se Švédům pořád nevyrovnáme (snad jen v akceleraci, nicméně v schopnosti změnit směr nebo naznačit tělem a přitom držet puk vůbec). Z držení puku v pásmu pak nejsme schopni nic vymyslet. S ohledem na slabší švédský výběr smutné.

Reagovat
andrew96

Skvěle jsme je pocukali!

Reagovat
Rothbard

Polibek EF.

Reagovat
cubinho

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

halelůja

Reagovat
Greny

Gooooooooooooooooool

Reagovat
Greny

Jiricek nejproduktivnější český obránce na MSJ v historii

Reagovat
oli9

Je úplně jinde než všichni...

A k tomu Špaček, Svozil.. Je vidět, že ti kluci mají něco odehráno a hlavně v obraně je kvalita která vždy chyběla

Reagovat
KnoxXx

Svedi len dokoncili cely ten sampionaty dojem (ze su velmi nesvedski = nekvalitni v tych zakladnych cinnostiach)

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra!

Reagovat
oli9

Teď je to chce dorazit. Svedi jsou psychicky v hajzlu

Reagovat
andrew96

Nevypadá to teda.

Reagovat
patas92

Jiříček Teď to posrané 3v3. Suchánkovi moc nevěřím.

Reagovat
cubinho

Reagovat
patas92

Reagovat
kilobyte

Dobře si nám to připravil.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
GabrielBatistuta

EF polibek.

Reagovat
Cotton

Zaslouženě

Reagovat
Greny

Musíme tam dát jiný trojice vždyt Kulich a spol jsou úplně už zataveni

Reagovat
KnoxXx

v OT stastie na 3 zapasy

Reagovat
Rothbard

Čára hraje s námi! Prodloužení nic moc od nás:/

Reagovat
Greny

Rozhodci dovršuje svůj výkon a vylučovat nebude.. ten kdyby mohl tak ten gól za ty Švédy nejraději dá sam

Reagovat
Melda

Ta Kanada musí mít ale strach.

Reagovat
Greny

Jooooooooo je to takmmmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, postup v suchým

Reagovat
ZB 07

Yeeees

Reagovat
patas92

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Neon

Gooooooooooooool

Reagovat
cubinho

Tyvole, jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
kilobyte

Ještěže jsem na nás vsadil jen v základní hrací době a ne do rozhodnutí.

Reagovat
Rothbard

Stasovci pápá

Reagovat
Cotton

Naprostá paráda

Reagovat
Greny

Jiricek získá juniorskou medailu z MS o sezonu později než získal medaili ze seniorského MS

Reagovat
cubinho

Reagovat
kilobyte

Benjamin Button

Reagovat
cubinho

Tyvole, to byly emoce...Rachna-Kachna dlouho nebyla, ideální načasování proti Švédům v semi! Prodloužená sice na hovno, ale Kulda se konečně prosadil! Burtuuuuuuuus!

Zítra v 0.30, těšíme se! trochu tusím, že by to mohlo být proti USA.

Reagovat
Greny

Já bych bral kontumacne Celtic

Reagovat
kilobyte

To prodloužení 3 na 3 se mi v důležitých zápasech vůbec nelíbí. Nechal bych to jen ve skupině a v PO hrát 4 na 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oleeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Greny

https://fanshop.hokejkv.cz/fan-kulich-k-vary-2122-jiri-kulich

Fakt v prdeli zima, on udělá úspěch a oni nemají skladem

Reagovat
Salfovic

Babišova éra: 0 medailí pro český hokej za 8 let.

Fialova éra: 3 medaile pro český hokej za necelý rok.

A pak někdo může tvrdit, že za Babiše bylo líp.

Reagovat
patas92

Druhé semifinále mělo trochu jiné tempo

Reagovat
Coutinho10

kdo chce kouknout jako já, tady highlight bez zveřejněnýho výsledku

https://youtu.be/6qAnYVYCqAg

Reagovat
oli9

Tvle finale zítra 0:30.. Jsem myslel že to bude o víkendu

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

asi nám pracujícím nezbude nic jinýho než v pátek ráno rychle kouknout tady na YT channelu TSN na highlight, kde nejsou zveřejněný výsledky....teď ráno už tam je sestřih i 2. semifinále, tak věřím, že v pátek ráno tam bude i z finále a udrží nás to v napětí a ne, že si jenom přečteme někde na livesportu nebo tu v diskuzi, jak to dopadlo

https://www.youtube.com/@TSN_Sports/videos

Reagovat
oli9

No já přemýšlím porad že na to asi mrknu, přece jen se to nemusí opakovat dalších 20 let. Je taky možné že po první třetině bude hotovo..

TSN jako fanda NHL sleduju už dlouho

To samé ještě an YouTube sportsnet

Nejlepší

Reagovat
Coutinho10

jako taky bych chtěl, je fakt, že většinou dřív jak v půlnoci spát nejdu, ale štvou mě i ty reklamy, ikdyž ten hokej těch mladších má většinou dobrý tempo a jak říkáš, tak může být jasno během třetiny...uvidím ještě

Reagovat
Neon

nááááš výprodej...

Reagovat
Coutinho10

jinak z našeho zápasu a i celkově z turnaje mimo highlight s Kanadou jsem včera viděl až posledních 6 minut 3. třetiny + prodloužení (po skončení fotbalu) a musím říct, že jako ikdyž tam něco v nás je, tak jako trochu štěstí jsme měli, trochu to smrdělo, že Švédové dají do prázdný na 2:0, už nevím, kdo si tam s tím hrál ve vlastní třetině, ale to je jedno, povedlo se vyrovnat dobrou prudkou střelou po ledě, kdyby jí trochu zvednul, tak to brankář asi měl a prodloužení neskutečně brankář zachytal, to bylo až neuvěřitelný, říkal jsem si, že když to dotáhneme na nájezdy, tak to bude asi výhra, ikdyž nevím, jestli tam máme sílu nebo by nás Švédové v tomto předčili, ale opět se povedlo dát gól v poslední minutě a je to tam, bravo borci

Reagovat
oli9

Tak ono celý turnaj hrajeme super hokej, včera to byl opatrný zápas. Ve třetí třetině už bylo vidět, vlastně už ve druhé xze chybí síly a je to v nohách.. Prodloužení to jen potvrdilo, prostě celý zápas jsme chtěli víc, lae nepadlo to tam... Hlavne díky golmanovi jsme to včera vyhráli...

Ale nejde jim vytknout nic, hráli včera super

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubinho

Cel turnaj hrajem skvele a vlastne ve vsech zapasech jsme byli vzdy lepsi. Se Svedskem to byl nejhorsi vykon, ale to bylo take dano vybornym defenzivnim vykonem Svedu a poprve take nasi nervozitou. V zadnem zapase nam takto neodkakovyl puky, prihravky nechodily na paty atd. Ale jsem teda fakt zvedavy na finale, protoze ten prvni zapas hrala Kanada moc s nosanky nahore a bojim se, ze uz se poucili…

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu ta Kanada málem vypadla se Slovenskem v tom 1/4 finále, tak těžko odhadovat, ale asi teda mimo nás i Slovensko udělalo progres...každopádně finále asi nepodcení a zvlášť v momentě, když s námi prihráli ve skupině

Reagovat
Greny

Štěstí? Vždyť třeba ty dva zápasy se Švédskem měli naopak Švedí víc štěstí než rozumu

Reagovat
Shevchenko

Říkal že viděl posledních 6 minut 3. třetiny plus prodloužení, což jsme štěstí fakt měli.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jenage

Tak Švéďáci už brečí do médií kvůli rozhodčím.

Reagovat
Neon

Kvůli tomu, jak jim darovali z ničeho přesilovku 5 na 3 a tím je zesměšnili, protože ji nedokázali využít?

Reagovat
Greny

Cením Švédy, že po prohře s námi se nás dokáží i zastat a stěžují si na ty dvě vysoké hokejky co neodpiskal, současné vyloučení Brabence a Švéda kdy Brabenec jen stal a další dva zákroky co Švédy měl vyloučit a dělal ze nevidí..

Ukázali prostě charakter

Reagovat
andrew96

No, Brabenec mu tam taky jednu poslal do tváře, pokud vím.

Reagovat
oli9

cože? Vždyť trefili 5x do xichtu naše hráče a nic..

Nevyuzit přesilovku 5 na 3 trvající 1:55 tak držím hubu a koukám na sebe

Reagovat
cubinho

To jsou dementi

Reagovat
Neon

Tak je to kvůli tomu podražení v prodloužení od Jiříčka. To teda bylo naprosto jasný ale

https://hokej.cz/zdrceni-a-prazdnota-nejkrutejsi-mozna-porazka-zni-ze-svedska/5070622

Reagovat
Salfovic

To jo, asi jako deset faulů Švédů.

Reagovat
andrew96

No to je hrozné brečení teda.

Reagovat
jenage

Tak oni tam zase sejmuli Suchánka pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
Salfovic

Neuvěřitelné

Reagovat
kilobyte

Super turnaj. Po rusácích jsme rozbrečeli i Švédy. Kéž by si poplakali i Kanaďani.

Reagovat
kilobyte

Tak tohle je takové polovičaté.

Reagovat
Ligter

oni mají ale hrozně bulvární nadpisy na tom Sportu

Reagovat
Shevchenko

Jinak máme na MS nejlepší obranu (8 gólů z 6 zápasů), máme taky nejlepší rozdíl ve skóre (27, Kanada má 26), taky máme nejvíc bodů, když budeme počítat za body i play off zápasy (15, Kanada má 14). Útok pak máme druhý nejlepší (35, Kanada má 39).

Reagovat
oli9

nepamatuju kdy tak dobře nám fungoval tým..

Zachytal skvělý gólman a hlavně obrana...

Reagovat
cubinho

Co se to tam děje, v tom zápase o bronz?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude stejná přestřelka i ve finále, jinak se bojím, že u toho usnu, když jsem vstával asi v 6:30.

Reagovat
cubinho

Já vstával stejně. Chtěl jsem před hokejem ještě na dvě-tři hodky usnout, ale nakonec jedem nonstop

Reagovat
Neon

mám to úplně stejně. ale jestli to bude po první třetině rychta, tak na to kašlu

Reagovat
Salfovic

I kdyby to byla rychta pro Kanadu.

Reagovat
Neon

dal jsem si na rozehřátí na jedničce AZ kvíz, už se cítím na celý zápas

Reagovat
cubinho

brutus!!

Reagovat
Greny

Tak ty vole v dnešní době toto to je masakr...

Jak je sakra možný že ve finále mezi týmy Kanada - Česko bude jeden ze čtyř rozhodčích Kanadan

Reagovat
kilobyte

Na těch juniorských turnajích je to docela běžné, ne?

Reagovat
patas92

Teď byl jedním z čárových Švéd.

Reagovat
Greny

To prostě nepochopím tak je můžou prohodit, už jen z principu je toto za mě prostě spatne

Reagovat
patas92

Bych asi z toho nedělal vědu Však oni nic subjektivně neposuzujou.

Reagovat
Salfovic

Po Naganu už mě nic nepřekvapí.

Reagovat
Shevchenko

Koukám na archív MS U18, proč tam má Kanada tak špatně výsledky? Mají nějaký jiný turnaj pro mladé?

Reagovat
stas87

Jazdi za nich hraci, co sa nedostanu s timom do playoff. Pretoze v case U18 turnaja tusim hraju playoff, takze tam nikdy nejde to najlepsie. Ked to kvoli covidu raz Kanada urobila, tak si vsetkych povodila a vam tusim fukla 11 golov.

Reagovat
Shevchenko

dik

Reagovat
Greny

Jo to byli tyto ročníky co dneska hrají proti sobě finale

Reagovat
Rothbard

10:3 to skončilo, Bedard na tom turnaji 7+7

Reagovat
Svatej

Bedard je slusnej cheat code.

Reagovat
justcall

má stahovačku skoro jak Vlasák

Reagovat
Rothbard

Reagovat
patas92

Reagovat
Greny

lepší než přehazovačku jak Trump

Reagovat
Salfovic

Známka nejvyšší kvality

Reagovat
andrew96

Reagovat
oli9

No zatím při každé hře do těla kanadanum hala tleská, ale jakmile se hraje do těla jim, tak brečí a chtějí trest

Reagovat
Rothbard

Teď ho mají

Reagovat
Svatej

Tohle uz musime davat, 3 velky sance

Reagovat
Greny

Proč to ten Sapovaliv dělá ..

Reagovat
Greny

Takovou blbosti je nechat jít do vedení... Úplně zbytečněj faul

Reagovat
Salfovic

Zas tak hrozné to nebylo. Holt už něco písknout museli.

Reagovat
Svatej

To se dalo cekat po tech nasich prosranych sancich

Reagovat
Neon

Rozhodně je to koukatelnější než to včerejší betonování. Ještě kdybych dokázal udržet oči otevřené.

Reagovat
Rothbard

Asi sirky mezi oční víčka.

Reagovat
Neon

To to znám, a nebo izolepu. Už to zkoušel Tom a nefungovalo to. https://youtu.be/YDBGW-55nRo?t=61

Reagovat
Salfovic

Ty neznáš Mr. Beana

Reagovat
Greny

Ale jednu věc bych si přál ... Aby si sakra někdo takhle jak ted ten Kanaďan našel Bedarda a sejml ho třeba takový Marcel

Reagovat
oli9

to by se tam má něj sesypali jak vosy.

Oni rozdávat rány můžou, jim nikdo nesmí

Reagovat
Greny

Ale tohle musíme dávat

Reagovat
Neon

no tvl to je kolotoč

Reagovat
Kixi Syhimour

Neskutečné tempo

Reagovat
Kixi Syhimour

Neskutečné tempo

Reagovat
oli9

Chce to zase začít hrát pořádně do těla, to jediné na ně platí. Pokud se kolem nich jen jezdí, tak jsou na koni a víc si dovolují

Reagovat
cubinho

Reagovat
kilobyte

Mám trochu obavy, že až budou docházet síly, tak to tam začne padat.

Reagovat
cubinho

Sice na konci kolotoc, ale meli jsme tak 3 golovky

Reagovat
Greny

Koukal jsem ještě jednou na toho Ryšavýho za mě teda pěkná sekera a trestný střílení koukej

https://mobile.twitter.com/EPRinkside/status/1611154407412101121

Reagovat
cubinho

Taky se mi to zdalo. Co uz. Rysavy to mel ale poradne narvat, zakonceni slabe.

Reagovat
Salfovic

A dopadla ta první sekyra před zakončením? Ta druhá byla jasná, nechápu, proč za to nebyly 2 minuty za sekání.

Reagovat
Rothbard

Přijde mi to, že se hraje tak o level až dva rychlejší hokej než na seniorském MS.

Reagovat
Shevchenko

Za mně to bylo docela v klidu, s ohledem na to že hrajeme s domácí Kanadou, tak prvních 10 minut podle mě vyrovnaných. Poslední minuty ale už extrémní kolotoč, to je už ale taková klasika ne? Já si nevybavuju zápas s Kanadou, ve kterém jsme nedostali v posledních sekundách 1. třetiny gól.

Reagovat
Greny

To je ale jasnej faul ... To ho nevyloučí?

Reagovat
stas87

Ako za co? Suchanek vystrcil hokejku a kanadan v tej rychlosti nema kam uhnut.

Reagovat
Greny

Nedovolené bránění nazdar... V brankovišti nemá co dělat jeho mínus stejně jako je hráč zodpovednej za svou hokejku...

Reagovat
patas92

Úplně běžně se to píská jako faul

Reagovat
Greny

Reagovat
stas87

Kokotina to piskat, utociaci hrac nemoze zastavit alebo uhnut do strany. V tej rychlosti to nejde.

Reagovat
patas92

Tak má dělat tak, aby se do té situace vůbec nedostal. Že útočící hráč nemá na výběr je pěkná blbost.

Reagovat
Greny

Suchánek je pěknej curak, že tomu útočníkovi ještě neuhnul

Reagovat
stas87

No a nakolko k tomu padu kanadana do branky prispel Suchanek?

Reagovat
Kixi Syhimour

Suchy

Reagovat
Rothbard

V triku

Reagovat
oli9

Jiricek je od toho hitu úplně mimo tam je něco špatně

Reagovat
Salfovic

Kdy to bylo? Mi uniklo.

Reagovat
oli9

V první třetině, tak kolem 10 minuty. Od té doby mi přijde pomalý, nebrusli, otřeseny..... Řekl bych že možná otřes mozku slabý

Reagovat
Greny

Toto už je velký špatný...

Reagovat
Neon

musíme doufat v Csaplára

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Greny

Každopádně pokud prohrajeme tak další MS by měla být Základní skupina : CZE, USA, SVK, SUI a NOR

Reagovat
Salfovic

Tak to vidím na baráž. Po téhle 20´ bude velké očekávání a skončí to průserem.

Reagovat
Greny

Příští rok bude takový vselijaky jsem zvědav jak se k tomu postaví vzadu.. zda vezme hodně mladý veky (mladý Jiricek, Svozil, Galvase) ale to asi bude moc brzo na ně

..

A U16 vypadá do budoucna zajímavé ale je tam chudák obránce z Třince Radim Mrtka

Reagovat
Neon

Kulich, Šapovaliv a Šalé hlavně, a pak i Hamara a Čech budou i příští rok. Otázka, co golman, jestli je nějaká naděje.

Reagovat
Greny

Gólmani pro příští rok úplně v klidu

Reagovat
cubinho

Je tam hodne sikovnych hracu z posledni 18, kde byli Kulich, Sale, Sapov. nebo Hamara 4…

Reagovat
oli9

Bohužel docházejí síly, o hodně horší pohyb než předešlé zápasy nohy už tahají... Snad ve třetí třetině najdou ještě nějaké síly...

Reagovat
Greny

Žijeme joooooo

Reagovat
cubinho

jooooooo! pojdmeee

Reagovat
oli9

Picooo

Reagovat
cubinho

gooooooooooooooooooool

Reagovat
Greny

Goooooooooooooooool

Reagovat
oli9

Jinak Šalé perfektní hráč, ten půjde hodně vysoko

Reagovat
patas92

Hokejový je dost, musí ale trochu pojíst

Reagovat
Greny

Tak furt je to hráč u18 jako Bedard ten je ale jinde no

Reagovat
cubinho

ale fyzicky zatim slaby

Reagovat
patas92

Vamoooooooos

Reagovat
Shevchenko

Jooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Repeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Neon

Doražte je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Salfovic

To je úlet. Bůh ví jak dlouho se nemůžeme dostat zpoza vlastní branky a za chvíli je srovnáno

Reagovat
Neon

to odkoukali včera od švédů tenhle styl

Reagovat
Greny

Bedarda ale neuhlidame v prodloužení

Reagovat
kilobyte

Stačí, když dáme gól dřív než se k něčemu dostane.

Reagovat
cubinho

Kanada vubec neviii!!! skodaaaaa

Reagovat
Salfovic

To se zase bude hrát 3 na 3, bože to je ale píčovina To je jako kdyby se prodloužení ve fotbale hrálo v 5 proti 5.

Reagovat
Greny

3/3 dvacet minut zbytečně teď dávají prestavku

Reagovat
kilobyte

Finále se nehraje 3v3.

Reagovat
Greny

Hraje

Reagovat
kilobyte

Jsem myslel, že hrají jako dospělí, když budou hrát 20 minut.

Reagovat
Greny

Však dospělý už taky hrají 3/3 dvacet minut

Reagovat
oli9

No ve finále by to asi být nemělo. Jinak je 3 na 3 nejlepší věc která baví

Reagovat
Salfovic

Nejhorší, to je dobrý leda tak pro nějaké exhibice.

Reagovat
kilobyte

V těch důležitých zápasech je 3v3 často o držení puku a akce skoro žádná.

Reagovat
Neon

nebylo to na olympiádě, kdy v prodloužení jeden náš obránce udělal několik koleček s pukem ve středním pásmu a pak šel střídat?

Reagovat
oli9

Já nikde nepíšu, že to má být ve finále nebo play off. Ale. V základní části NHL je to super

Reagovat
kilobyte

To pak jo. Lepší než nájezdy.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt je to totalni klauniada, jak nekde za barakem.. to muzou dat rovnou najezdy a bude to spravedlivejsi

Reagovat
patas92

Francie - Argentina vibes. Snad tentokrát s opačným výsledkem

Reagovat
Shevchenko

Šílenost

Reagovat
cubinho

naprosta!!

Reagovat
ZB 07

Tyjo, za pauza už je docela úmorná Škoda, že tam ještě nepadla ta šance chvilku před koncem.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta

Doprdele, za 2h vstávám do práce

Reagovat
kilobyte

Dej si kafe a 20-30 minutový šlofík.

Reagovat
GabrielBatistuta

Nekafuju. Doufám, že rychle rozhodneme a dám si tak hoďku a půl spánku.

Reagovat
kilobyte

Taky kafe nepiju, ale je to asi nejlepší, když máš tak málo času.

Reagovat
Neon

Jsem si musel dojít naproti na benzinu pro další piva, mi došly

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych se pro jistotu radši ještě jednou podíval na ty momentky z extraligy

Reagovat
Salfovic

Je opravdu fascinující, že rozboru předchozí třetiny věnují maximálně tři minuty.

Reagovat
kilobyte

Vždyť se tam nestalo nic důležitého.

Reagovat
Neon

Reagovat
Salfovic

Já to myslel obecně.

Reagovat
ZB 07

hrozně divný studio...ale na 3 ráno asi dobrý.

Reagovat
oli9

Šalé to ukončí

Reagovat
Rothbard

Reagovat
patas92

Achjo to je škoda. Naši to hráli dobře

Reagovat
Greny

Hotovo vymalováno jest, hoši děkujeme

Reagovat
stas87

Reagovat
kilobyte

Zrovna takhle blbě

Reagovat
cubinho

takova skoda….

Reagovat
Salfovic

Dle očekávání, měli je dorazit ve 3/3.

Reagovat
Neon

Hoši děkujem

parádní turnaj.

Reagovat
oli9

Ale super zápas, bohužel no... Ale za celý turnaj

Reagovat
Kixi Syhimour

Děkujeme hoši, děkujeme

Reagovat
cubinho

Ale naprosta parada! Jsem nadsen i pres prohru! Po tech letech bidy je to super satisfakce!

Reagovat
Salfovic

Já vůbec nechápu, kde se tu tahle dvacítka vzala.

Reagovat
Salfovic

Ten posranej Guenther se bodově podílel na 4 z 5 gólů, co nám dali.

Reagovat
Greny

Rozhodli hráči z NHL no

Reagovat
Greny

Nějaký americký nebo kanadský Scout tipoval před začátkem MS

1.cze

2. Jan

3. USA

4. Swe

A před začátkem finále výhru 3:2 pro nás... Ty vole tak blízko byl

Reagovat
kilobyte

Jméno. Nestyď se a dej jméno.

Začal bych podle něj sázet.

Reagovat
kilobyte

Tam vůbec nemá další tipy.

Reagovat
kilobyte

Dostali jsme nejméně gólů, i když jsme jako jediní hráli s Kanadou dvakrát. To je dobrá vizitka.

Reagovat
patas92

Bych dal MVP turnaje Suchánkovi. Bedard sice tři prdele bodů, ale v playoff jich má i Kulich víc třeba (a dalších x hráčů)

Reagovat
kilobyte

To by to nesmělo být v Kanadě. Kdo dostane MVP bylo jasné už asi před turnajem.

Reagovat
Neon

All-star tým:

Brankář: Tomáš Suchánek

Obrana: David Jiříček, Ludwig Jansson

Útok: Logan Cooley, Jiří Kulich, Connor Bedard

Nejlepší brankář turnaje: Adam Gajan

Nejlepší obránce turnaje: David Jiříček

Nejlepší útočník turnaje: Connor Bedard

Reagovat
Neon

tři v all star. A dnešní zápas o třetí místo asi švédi až moc podělali, že nejlepší brankář není ten jejich gratulace Slovákům, snad mu to vydrží.

Reagovat
kilobyte

Takže nejlepší brankář není v all star týmu?

Reagovat
Salfovic

Sestavu vyhlašuje někdo jinej než ty tři. Každopádně nedat to Suchošovi je na rozbití huby.

Reagovat
Salfovic

To jako že Suchoš není nej brankářem

Reagovat
kilobyte

Když je navíc v All star týmu. Ale asi je to kvůli tomu, že už máme nejlepšího obránce.

Reagovat
Greny

Gajan že Slovenska

Reagovat
Greny

Ok tak nevím co víc měl Suchánek udělat aby byl nejlepší brankář na turnaji...vyhrál to Gajan ze SVk

Reagovat
oli9

Výsměch

Reagovat
lichna.

Asi mu přičetli ten gól co dostal proti Švýcarům.

Reagovat
Neon

To byl hodně plnej a bujnej svetr

Reagovat
oli9

v normalni hraci dobe cesky tym neprohral zadne utkani

jediny dva tymy, se kterymi vyborna kanada nevyhrala v zakladni hraci dobe, byly tymy ceska a slovenska, jinak vsem nalozila o 4+

cesi meli nejlepsi oslabeni (90.48%), slovaci druhou nejlepsi presilovku (45.45%), nejlepsi kanada (46.67%)

cesi meli nejvyssi uspesnost strel (14.92%, usa 14.49%, kanada 13.42%), nejvyssi uspesnost zakroku brankare (93.41%, kanada 91.48%, svedsko 91.44%) a byli taky nejmene vylucovanym tymem (54 trestnych minut).

vic lidi nez na domaci kanadu (prumer 10354), chodilo jen na cechy (prumerne 9067), treti "domaci" usa (prumerne jen 7649 divaku).

Reagovat
cubinho

Hlavně ti diváci teda Možná to bylo také tím, že často hráli zápas před Kanadou nebo právě s Kanadou

Reagovat
Salfovic

Ano, určitě je to tím, že jsme 2x hráli s domácí Kanadou.

Reagovat
Shevchenko

Jinak za poslední rok jsme na velkém mezinárodním turnaji jako jediní ani jednou nechyběli v semifinále (MS U18, 2 x MS U20, MS).

Pěkně se to najednou obrátilo.

Reagovat
jenage

Ono se to zase rychle obrátí zpátky, to bych se nebál.

Reagovat
cubinho

Pridej k tomu jeste zeny

Reagovat
Greny

Stredula je brutální frajer

Reagovat
Greny

Akorát on byl člověk co mohl vzít hlasy Babišovi...

Reagovat
Greny

Kua špatná diskuze

Reagovat
Rothbard

Máš v tom trochu hokej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele