Guardiola chválil Horvátha: Je to velmi inteligentní hráč

Trenér Bayernu Mnichov Josep Guardiola si dobře vybavuje zápasy s Plzní, které s ní svedl před dvěma roky na lavičce Barcelony. V paměti mu zůstal především Pavel Horváth, který je podle něj velmi inteligentní hráč. Upozorňoval na něj své svěřence před středečním zápasem v Lize mistrů.

Dobře naladěný Horváth chválil kvalitu trávníku v Petrohradu

Kapitán Plzně Pavel Horváth si do Petrohradu na utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva přivezl velmi dobrou náladu. Na předzápasové tiskové konferenci vtipkoval, tiskového mluvčího Pavla Pillára při televizním rozhovoru pokropil vodou a také si oživil japonštinu, když vřele diskutoval s japonskými novináři o hvězdě CSKA Keisuke Hondovi.

Horváth jako třináctý hráč v historii dosáhl 400. startu v první lize

Kapitán Plzně Pavel Horváth jako třináctý hráč v historii dosáhl na metu 400 zápasů v samostatné lize. Jubilejní start si připsal v předehrávce osmého kola na hřišti Slovanu Liberec. Na svém kontě má také 77 vstřelených branek.

Podle Horvátha se nehrál velký fotbal, bod viděl jako zasloužený

Plzeňský kapitán Pavel Horváth připustil, že ve šlágru podzimu se Spartou nebyl k vidění žádný velký fotbal, spíše snaha neudělat chybu. Překvapilo ho, že jeho tým v úvodu Letenské přehrával, pak mu prý ale chyběl lepší pohyb v mezihře. Bezbrankovou remízu považoval za zaslouženou.

Plzeňští věří, že je do Mariboru přijedou podpořit zástupy fandů

Fotbalisté Plzně přivítali dnešní los 4. předkola Ligy mistrů s povděkem, především kvůli tomu, že do slovinského Mariboru nebude příliš složité cestování. Věří proto, že je přijede do odvety podpořit velké množství fanoušků.

Podle Horvátha je Plzeň jednou a půl nohy v pohárech

Plzeňský kapitán Pavel Horváth ještě nechtěl nic zakřiknout, ale po výhře 4:0 v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů na hřišti Nomme Kalju si je vědom toho, že jen velký kolaps Viktorie může týmu sebrat postup do posledního předkola.

Jako Sarajevo není produktivní ani Real Madrid, řekl Horváth

Kapitán Plzně Pavel Horváth ocenil produktivitu protihráčů ze Željezničaru Sarajevo při výhře 4:3 v 2. předkole Ligy mistrů. Přestože se soupeř téměř celý zápas hlavně bránil, dal ze tří střel tři góly, což je podle Horvátha lepší produktivita než jakou má slavný španělský gigant Real Madrid.

Horváth: V hlavě mám jen Sarajevo a nic jiného

Maximální soustředění je patrné z plzeňských hráčů před úterním duelem 2. předkola Ligy mistrů s Željezničarem Sarajevo. Kapitán Pavel Horváth si i na předzápasové tiskové konferenci odpustil své typické vtípky a prohlásil, že v hlavě nyní nemá nic jiného než utkání s Željezničarem. K maximální koncentraci povzbuzuje i své spoluhráče.

Podle Horvátha se na porážce s Libercem podepsaly obavy z titulu

Obavy z titulu. To je podle kapitána Pavla Horvátha hlavní důvod, proč Plzeň nezvládla duel s Libercem a po prohře 1:2 přišla o šanci slavit titul doma. Věří však, že do posledního duelu s Hradcem Králové se povede hodit nervozitu za hlavu a že tým předvede takový výkon, který nakonec titul přece jen na západ Čech přinese.

Horváth si oddechl, že neproměněná penalta nestála Plzeň body

S pokřikem "Hoši, děkuju" vstupoval kapitán Pavel Horváth do kabiny Plzně po včerejší výhře 1:0 nad Olomoucí. Moc dobře totiž věděl, že neproměněnou penaltou mohl svému týmu zkomplikovat boj o titul. Vše si však vynahradil centrem, po kterém Daniel Kolář zařídil čtvrthodiny před koncem vítěznou trefu.

Horváth po prohře se Slavií nevidí důvod, proč klesat na mysli

Přestože Plzeň porážkou se Slavií dala druhé Spartě šanci dotáhnout se tři kola před koncem sezony na rozdíl dvou bodů, tak podle Pavla Horvátha není třeba klesat na mysli. Sám prý nevěřil, že s Viktorií dohraje sezonu bez klopýtnutí, důležitější však bude, jak se povede zvládnout zbývající duely.

Horváth musel krotit fanoušky

Kapitán Plzně Pavel Horváth měl v pátečním utkání s Českými Budějovicemi o úkol navíc. Nejen že vedl spoluhráče za vítězstvím 3:2, zároveň musel umravňovat fanoušky v kotli.

Horváth si pochvaloval "pohádkové" souboje s útočníkem Doškem

Časté střety útočníka Slovácka Libora Doška a plzeňského tvůrce hry Pavla Horvátha provázely včerejší zápas v Uherském Hradišti. Podle záložníka hostů to byly souboje jako z pohádky. "Ještě nám chyběl bystrozraký," žertoval Horváth s odkazem na výšku domácího útočníka a svou ne zrovna hubenou postavu.

Horváth z týmu necítí, že by byl před Spartou přemotivovaný

Plzeňský kapitán Pavel Horváth necítí z mužstva před sobotním šlágrem jara na hřišti pražské Sparty přemotivovanost. Věří, že Západočeši jsou z účinkování v evropských pohárech natolik zkušení, že by se vyrovnali i s případnou nepřátelskou atmosférou a pokřiky letenských příznivců.

Horváth: Hůř než doma hrát snad už nemůžeme, takže šance je

Kapitán Plzně Pavel Horváth je přesvědčený, že se spoluhráči předvede v Istanbulu daleko lepší výkon než v prvním duelu osmifinále Evropské ligy doma s Fenerbahce. Hůř než minulý týden při porážce 0:1 totiž prý snad ani Viktoriáni hrát nemůžou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele