Další články

Bucha míří do Cincinnati, soustředění Plzně vynechá i Durosinmi

Plzně opouští Pavel Bucha. Západočeský klub na svém webu potvrdil, že finišují jednání o záložníkově přestupu do zahraničí. Podle médií by měl pětadvacetiletý středopolař zamířit do FC Cincinnati v zámořské MLS. Po dvoutýdenní zkoušce skončil ve Viktorii estonský útočník Alex Tamm. Na soustředění do Španělska s týmem neodletěli ani nemocný brankář Viktor Baier a kanonýr Rafiu Durosinmi, který rehabilituje po operaci kolena.

Hráčem srpna se stal Bucha, trenérem rovněž plzeňský Koubek

Zástupci Plzně ovládli anketu o nejlepšího hráče a trenéra měsíce v první fotbalové lize. Koučem srpna byl zvolen Miroslav Koubek, který dnes slaví 72. narozeniny. Nejlepším hráčem fanoušci zvolili záložníka Západočechů Pavla Buchu. Výsledky dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Plzeňský Bucha neví, zda má životní formu, gólů chce nastřílet ještě víc

Plzeňský Pavel Bucha pomohl Viktorii brankou k domácímu vítězství 2:1 nad Olomoucí v pátém ligovém kole a zaznamenal čtvrtý gól v posledních pěti soutěžních zápasech. Pětadvacetiletý záložník na tiskové konferenci nedokázal posoudit, zda má životní formu, ale doufá, že v povedených výkonech bude pokračovat.

Když se nedaří se, těžko se z toho vystupuje, řekl Bucha po prohře s Olomoucí

Podle plzeňského Pavla Buchy nečekaná domácí porážka 1:3 s Olomoucí ve druhém kole ligové nadstavby ve skupině o titul jenom potvrdila současnou negativní šňůru Viktorie, z níž se těžko vystupuje. Pětadvacetiletý záložník nicméně věří, že úřadující mistři dohrají závěr sezony se ctí.

Ohromně cenné vítězství, tým to hodně zocelí, řekl Bucha po obratu proti Šeriffu

Záložník Pavel Bucha si cenil triumfu 2:1 v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů v Kišiněvě nad Šeriffem Tiraspol o to víc, že fotbalisté Plzně prohrávali a nepříznivý průběh dokázali otočit. Velkou radost měl i ze své vítězné branky a věří, že zlepší produktivitu i v dalších zápasech.

Měl jsem zachovat větší klid, litoval Bucha, že při ligovém jubileu nedal gól

Plzeňského Pavla Buchu mrzelo, že svůj jubilejní 100. zápas v první lize nedokázal oslavit vstřelenou brankou a jeho tým v utkání 26. kola nejvyšší soutěže v Jablonci jen remizoval 0:0. Čtyřiadvacetiletý středopolař v nastavení úvodního dějství neproměnil vyloženou šanci a vyčítal si, že v úniku proti gólmanovi Janu Hanušovi nezachoval více klidu.

Bucha prodloužil v Plzni smlouvu do června 2024

Třiadvacetiletý záložník Pavel Bucha prodloužil s Plzní smlouvu o další dva roky do června 2024. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Bucha věří, že Plzeň na tom bude i fyzicky lépe než CSKA Sofia

Hráči Plzně by podle záložníka Pavla Buchy měli být v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy s CSKA Sofia lepší nejen herně, ale i fyzicky. Třiadvacetiletý středopolař se neobává, že bulharský soupeř ve čtvrtek na západě Čech bude v lepší kondici, protože si v této sezoně nechal odložit tři ze čtyř zápasů domácí soutěže kvůli kvalifikaci pohárů.

Plzni se zranily opory Bucha s Čermákem, Guľa věří, že v sezoně ještě nastoupí

Plzeň před zápasem 26. kola první ligy v Karviné přišla o dva klíčové záložníky Pavla Buchu a Aleše Čermáka, které kvůli zranění čeká několikatýdenní pauza. Trenér Viktorie Adrian Guľa věří, že se obě opory stihnou vrátit na hřiště ještě v této sezoně.

Bucha: Karanténa byla nepříjemná, účast na Euru beru jako výhru

Reprezentant do 21 let Pavel Bucha krátce před mistrovstvím Evropy zažil velkou nepříjemnost a kvůli hromadné nákaze koronavirem ve Viktorii Plzeň strávil dva týdny v karanténě. Nakonec s klubovým spoluhráčem Pavlem Šulcem stihli odcestovat do Slovinska a oba také za "Lvíčata" odehráli úvodní zápas skupiny s Itálií (1:1), což třiadvacetiletý záložník bere jako výhru.

Slavia a Plzeň se dohodly na smírném řešení Buchovy kauzy

Slavia Praha a Viktoria Plzeň a její záložník Pavel Bucha se ve sporu ohledně neoprávněné výpovědi reprezentanta do 21 let ze smlouvy v Edenu dohodli na smírném řešení. Jeho součástí je i nespecifikovaná finanční kompenzace. Podle verdiktu rozhodčího senátu Fotbalové asociace ČR z loňského května měli Pražané od Viktorie a Buchy dostat bezmála deset milionů korun.

Pauza nás nijak neomezila, řekl Bucha po výhře nad Spartou

Přestože hráči Plzně kvůli koronavirové přestávce měsíc neodehráli žádný zápas, při restartu první ligy podali přesvědčivý výkon a ve šlágru 7. kola porazili do té doby stoprocentní Spartu 3:1. Podle záložníka a autora vedoucího gólu Pavla Buchy nucená pauza domácí nijak neovlivnila, obránce Lukáš Hejda chválil kondici hráčů Viktorie.

Zklamání, měli jsme na gól celý zápas, shodli se Bucha a Kalvach

Plzeňští Pavel Bucha s Lukášem Kalvachem byli hodně zklamaní po prohře 0:1 s Beer Ševou a vyřazení v závěrečném 4. předkole Evropské ligy. Oba záložníky mrzelo, že Západočeši v Izraeli nedokázali zareagovat na domácí gól z penalty ze čtvrté minuty, přestože měli na odpověď celý zbytek zápasu.

Slavia má dostat za Buchu od Plzně necelých 10 milionů

Pražská Slavia uvedla, že Viktoria Plzeň a její bývalý hráč Pavel Bucha musí pražskému klubu zaplatit bezmála deset milionů korun. Podle verdiktu rozhodčího senátu FAČR dvaadvacetiletý záložník v červenci 2018 neoprávněně podal výpověď ze smlouvy v Edenu. Západočeši se zatím k případu nechtějí vyjadřovat. Stejně jako Slavia se budou moci vůči rozhodnutí, které není pravomocné, odvolat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele