Další články

Dybala by měl chybět tři týdny, zmeškal by tak pouze první zápas AS Řím se Slavií

Zranění útočníka AS Řím Paula Dybala z nedělního utkání italské fotbalové ligy v Cagliari je méně vážné, než se původně zdálo, a nebude vyžadovat operaci. Argentinský mistr světa si mírně natáhl postranní vazy v kolenu. Informovala o tom italská média. Dybala by měl chybět tři týdny, čímž by přišel o domácí duel skupiny Evropské ligy s pražskou Slavií.

Zraněný Dybala nejspíš Slavii neohrozí, AS Řím bude chybět zhruba měsíc

AS Řím v domácím duelu Evropské ligy proti pražské Slavii pravděpodobně nepomůže ofenzivní opora Paulo Dybala. Argentinský mistr světa si v nedělním ligovém utkání s Cagliari (4:1) poranil vaz v koleni a podle agentury ANSA ho čeká zhruba měsíční pauza.

Dybala se zraněním při penaltě může připravit o MS

Argentinský útočník Paulo Dybala z AS Řím se zranil v nedělním zápase italské ligy a může přijít o mistrovství světa, které začne v Kataru 20. listopadu. Podle kouče Josého Mourinha utrpěl osmadvacetiletý hráč vážné svalové zranění a možná už si letos nezahraje.

Dybala podepsal tříletou smlouvu s AS Řím

AS Řím oficiálně potvrdil podpis Paula Dybaly. Argentinský reprezentant byl po odchodu z Juventusu volným hráčem a s Giallorossi se dohodl na smlouvě do roku 2025...

Dybala prý má jasno, nakonec upřednostní nabídku AS Řím

Překvapivé vyústění nakonec bude mít kauza okolo Paula Dybaly. Argentinský útočník po minulé sezoně opustil turínský Juventus a následně sledoval, jak o něho usilují Inter Milán a Neapol, úspěch ovšem bude slavit třetí vzadu, a to AS Řím...

Juventus se rozloučil s Dybalou a Bernardeschim, Morata se vrací do Atlética

Juventus potvrdil odchod Paula Dybaly, Federica Bernardeschiho a Álvara Moraty. Zatímco prvním dvěma hráčům turínský klub neprodloužil smlouvu a s jejich koncem po sezoně se už počítalo, Morata se vrátí po vypršení hostování do Atlética Madrid. Čtvrtý tým uplynulého ročníku Serie A se s trojicí ofenzivních hráčů oficiálně rozloučil na svém webu a sociálních sítích.

Nejlepší volní hráči: Pogba, Dybala i hvězdy Realu

Se začátkem července mnoho fotbalistů bude hledat nový domov pro sezonu 2022/23. Kvůli současné finanční situaci ve fotbale - a po celém světě - víc a víc hráčů opouští bývalé kluby po koncích smluv a na trhu je tak několik hráčů světové třídy, kteří jsou dostupní jako volní hráči. Vybrali jsme ty nejlepší z nich.

Dybala: Pokusím se vybrat to, co pro mě bude nejlepší

Paulo Dybala před sebou má zápasy za argentinskou reprezentaci, dovolenou a následně řešení další budoucnosti. Argentinský útočník odchází z Juventusu a bude si vybírat nového zaměstnavatele, jasno v tomto ohledu zatím rozhodně nemá...

Dybala si může hledat nové angažmá, po sezoně opustí Juventus

Juventus neprodlouží končící smlouvu s Paulem Dybalou. Obě strany se na podzim dohodly na novém kontraktu, "Stará dáma" však nakonec v lednu nabídku stáhla...

Dybalu stále trápí koleno, vyhne se ale operaci

Turínskému Juventusu už přes měsíc a půl chybí a chybět ještě chvíli bude Paulo Dybala. Argentinský útočník má od první poloviny ledna problémy s kolenem a v průběhu tohoto týdne odletěl do Barcelony, kde ho prohlédl specialista Ramon Cugat, po vyšetření si fotbalista vyslechl jednu dobrou zprávu...

Pirlo si přeje postup, aby mohl nechat odpočinout opory

Trenér Juventusu Andrea Pirlo si přeje, aby Juventus už v úterním zápase s Ferencvárosem Budapešť rozhodl o postupu ze základní skupiny. Umožnilo by mu to potom pošetřit ve zbývajících dvou zápasech vytížené opory. S novináři ale debatoval i o tom, zda spolu mohou hrát tři hvězdy Staré dámy Ronaldo, Morata a Dybala.

Nastoupí Dybala konečně za Juventus? Byl trochu naštvaný, přiznal Pirlo

Argentinský ofenzivní záložník či útočník Paulo Dybala zatím pod novým trenérem Andreou Pirlem neodehrál v této sezoně za Juventus ani minutu. Po posledním ligovém zápase na hřišti Crotone dal podle svědků hodně najevo svou nelibost a dostal se dokonce do konfrontace se sportovním ředitelem Fabiem Paraticim. "Byl trochu naštvaný," připustil Pirlo, který podle všeho Dybalu vyšle na trávník poprvé až do dnešního zápasu Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev.

Dybala se po půldruhém měsíci zbavil koronaviru

Půldruhého měsíce trvalo, než se útočník Paulo Dybala z Juventusu zbavil koronaviru. Šestadvacetiletý argentinský reprezentant 21. března oznámil, že u něj lékaři zjistili nákazu, nyní turínský klub informoval o jeho vyléčení.

Dybala se prý po více než měsíci stále nezbavil koronaviru

Útočník Juventusu Paulo Dybala měl počtvrté za posledních šest týdnů pozitivní test na covid-19. Uvedl to pořad španělské televize El Chiringuito. Argentinský fotbalista na instagramu 21. března oznámil, že u něj i jeho přítelkyně lékaři zjistili nákazu nového typu koronaviru. O šest dní později šestadvacetiletý Dybala na videonahrávce prohlásil, že se u něj objevily silné příznaky nemoci, ale cítí se už mnohem lépe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele