Dybala by měl chybět tři týdny, zmeškal by tak pouze první zápas AS Řím se Slavií

10.10.2023, 11:50
Aktuality
Paulo Dybala (© AFP)

Zranění útočníka AS Řím Paula Dybala z nedělního utkání italské fotbalové ligy v Cagliari je méně vážné, než se původně zdálo, a nebude vyžadovat operaci. Argentinský mistr světa si mírně natáhl postranní vazy v kolenu. Informovala o tom italská média. Dybala by měl chybět tři týdny, čímž by přišel o domácí duel skupiny Evropské ligy s pražskou Slavií.

Někdejší hráč Juventusu kvůli zranění odstoupil z duelu v Cagliari před koncem prvního poločasu. Římané nakonec zvítězili 4:1. Italská média uvedla, že Dybala by se mohl vrátit 29. října, kdy se celek z italské metropole představí v lize na hřišti Interu Milán. Tři dny předtím přivítá Slavii. Pražská odveta je na programu o dva týdny později 9. listopadu.

Devětadvacetiletý Dybala v aktuální sezoně nastoupil do sedmi zápasů, v nichž vstřelil dvě branky. Svěřenci trenéra Josého Mourinha po nepovedeném začátku ročníku vyhráli poslední tři soutěžní utkání a v italské lize jsou desátí. Ve skupině G Evropské ligy jsou spolu se Slavií po dvou duelech stoprocentní, oba týmy zdolaly Šeriff Tiraspol a Servette Ženeva.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
$dolar$

Je to dobre. Letos hraje hrozne, laxni a naopak Belotti je ve slusny forme a s Lukakuem jim to sedi.

Reagovat
danko10

Už aby šiel Mourinho do prdele a ty s ním.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele