Pogba připomněl Zazu, na penaltu se rozbíhal 26 kroků

Na šestadvacet kroků spočítali v BBC rozběh francouzského záložníka Paula Pogby z Manchesteru United před pokutovým kopem proti Evertonu. Penaltu v nedělním ligovém utkání brankář Jordan Pickford zlikvidoval, ale míč vyrazil přesně na nohu pětadvacetiletého mistra světa, jenž z dorážky skóroval.

Mourinho zbavil Pogbu funkce zástupce kapitána. Kvůli přestupu?

Manažer Manchesteru United José Mourinho zbavil bez bližšího vysvětlení francouzského záložníka Paula Pogbu funkce zástupce kapitána. Portugalec nicméně popřel, že by to byl trest za nedávnou Pogbovu kritiku herního stylu United.

Pogba věnoval triumf na mistrovství světa zesnulému otci

Francouzský reprezentant Paul Pogba si při oslavách titulu mistrů světa vzpomněl na otce Fassoua Antoinea, který před rokem zemřel ve věku 79 let. Právě on přivedl Pogbu k fotbalu a triumf ve finále proti Chorvatsku 4:2 mu proto syn věnoval.

Pogba věnoval výhru z MS zachráněným thajským chlapcům

Francouzský záložník Paul Pogba věnoval semifinálovou výhru nad Belgií na mistrovství světa thajským chlapcům zachráněným ze zatopené jeskyně. Na twitter pětadvacetiletý reprezentant umístil krátce po skončení zápasu fotografie všech 12 malých fotbalistů i vzkaz, v němž vyzdvihl jejich statečnost.

Vidět City slavit by bylo jako smrt, řekl hrdina derby Pogba

Záložník Paul Pogba pomohl Manchesteru United dvěma góly otočit derby na hřišti City (3:2) a poražený soupeř tak musel odložit oslavy anglického titulu. Francouzský fotbalista cítil, že pro fanoušky "Rudých ďáblů" by bylo sledovat mistrovskou korunovaci rivala v přímém přenosu jako smrt.

Nabízeli nám Pogbu, řekl před derby Guardiola. Francouz reagoval s nadhledem

Zajímavou výměnu názorů přinesly poslední dny před očekávaným manchesterským derby mezi City a United. Svěřenci Pepa Guardioly mohou v případě vítězství nad rivalem oslavit mistrovský titul, takže atmosféra je ještě o poznání napjatější než obvykle. Další olej do ohně pak přilil svými vyjádřeními španělský kouč Citizens, který prohlásil, že v lednu dostal nabídku, zda by nechtěl koupit jednu z největších hvězd United Paula Pogbu.

S Mourinhem žádné problémy nemáme, ujistil Pogba

Francouzský reprezentant Paul Pogba ujistil všechny fanoušky, že navzdory sníženému počtu minut v posledních zápasech, nemá žádný problém s trenérem José Mourinhem.

United se stávají Pogbovým týmem, pochvaluje si Mourinho

Paul Pogba se v posledních zápasech dostal i ke kapitánské pásce a Manchester United skutečně vzorově táhne. Po dvou asistencích na oba góly proti Evertonu se s týmž kouskem vytasil i proti Stoke City, aby umožnil prvopoločasové trefy kolegů Valencii a Martiala, a přispěl tak k výhře 3:0...

Ibrahimović se může v sobotu vrátit na hřiště

Zlatan Ibrahimović, Marcos Rojo a Paul Pogba se mohou v sobotu po dlouhé době objevit v sestavě fotbalistů Manchesteru United. Před ligovým zápasem proti Newcastlu dnes trenér José Mourinho řekl, že všichni tři jsou připraveni hrát.

Pogbu může zranění šlachy z Ligy mistrů vyřadit na několik týdnů

Paul Pogba může po zranění z úterního zápasu Ligy mistrů chybět Manchesteru United několik týdnů. Francouzský záložník odehrál proti Basileji jen 18 minut, pak ho kvůli zranění podkolenní šlachy vystřídal Marouane Fellaini.

Juventusu hrozí za Pogbův rekordní přestup trest od FIFA

Mezinárodní fotbalová federace FIFA zahájila disciplinární řízení s Juventusem kvůli loňskému rekordnímu přestupu záložníka Paula Pogby do Manchesteru United. Naopak anglickému klubu žádný postih nehrozí, podle FIFA se ničeho v rozporu s pravidly nedopustil.

FIFA prošetří Pogbův rekordní přestup kvůli agentově odměně

Mezinárodní fotbalová federace se rozhodla prošetřit loňský rekordní přestup francouzského reprezentanta Paula Pogby do Manchesteru United. Uvedla to agentura AFP s odkazem na informace z vedení světového fotbalu, které zasedá v Manámě.

Pogba se proti Rostovu zranil a přijde o reprezentaci

V Manchesteru United se budou muset několik týdnů obejít bez nejdražšího hráče světa Paula Pogby. Francouzský záložník si ve čtvrtečním zápase Evropské ligy s Rostovem poranil stehenní sval. Přijde tak minimálně o nedělní zápas anglické ligy s Middlesbrough a následně i o sraz francouzské reprezentace a duely s Lucemburskem a Španělskem.

Premier League v kostce (21. kolo)

Takové góly v Premier League chceme! Jako by nestačily akrobatické kousky Mchitarjana a Giroudem, oba dva totiž v sobotu minimálně vyrovnal Andy Carroll, a to nůžkami, jaké jsme v Anglii dlouhé roky neviděli. Odborníci dokonce tvrdí, že byly preciznější, než ty legendární Rooneyho. West Ham něco takového potřeboval víc než kdy jindy. Payet who?

Premier League v kostce (11. kolo)

Reprezentační přestávka se Chelsea vůbec, ale vůbec nehodí. Takovou formu, kterou se svěřenci Antonia Conteho můžou nyní chlubit, jsme v Premier League dlouho neviděli - pět zápasů, pět jasných výher a pět čistých kont. Vrchem k tomu fenomenální výkon proti Evertonu, jenž komentátor BBC John Motson označil za "nejlepších 90 minut fotbalu, které v kariéře viděl".

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele