Pogba při druhém "rozvodu" s United pálí mosty, opřel se do klubu a popsal konflikt s Mourinhem

23.06.2022, 17:45
Aktuality
Když v 16 letech přišel z akademie francouzského Le Havre na Old Trafford, zdálo se, že by jeho svazek s Manchesterem United mohl přerůst v něco výjimečného. Nepřerostl. Paul Pogba (29) se v týmu dvacetinásobného anglického mistra nikdy nestal tahounem, srdcem záložní řady i samotného klubu, jak před lety marně doufal José Mourinho. Místo toho teď klub už podruhé opouští. A opět zdarma. Na rozloučenou si neodpustil pár kopanců jak do United, tak do portugalského kouče.

Po svém prvním příchodu do Divadla snů v roce 2009 se odchovanec klubu Roissy-en-Brie rychle vypracoval v oporu týmu U-18, záhy se přesunul do rezervního mužstva a v září 2011 si v 18 letech v poháru proti Leedsu odbyl premiéru v "áčku” vedeném Alexem Fergusonem. Jenže v sezoně 2011/12 odehrál za Rudé ďábly jen tři ligová utkání, s klubem neprodloužil smlouvu a zamířil do Juventusu.

Už tento první "rozvod” s United se nenesl zrovna v přátelské atmosféře. "Že odešel, je zklamání. Abych byl upřímný, nemyslím, že by nám prokázal jakýkoli respekt. Když se hráči takhle chovají, bude lepší, když to budou dělat jinde,” uvedl tehdy Ferguson pro Irish Independent. Změna Pogbovi prospěla. Hned v první sezoně pomohl Staré dámě k titulu a ligu s ní ovládl i v dalších třech ročnících. K tomu přidal dva triumfy v poháru a dva v superpoháru a v roce 2015 si zahrál finále Ligy mistrů, v němž Juventus padl 1:3 s Barcelonou.

Vztahy ochladly kvůli fotce

Rok poté se upekl jeho návrat do Manchesteru. United za hráče, jehož si nechali pět let předtím utéct zdarma, zaplatili 2,5 miliardy korun. A tak druhý Pogbův příchod na Old Trafford logicky provázela až přehnaná očekávání. Tehdejší kouč Mourinho uvedl: "Paul je jedním z nejlepších hráčů na světě a bude klíčovou součástí týmu United, který zde chci do budoucna vybudovat. Je rychlý, silný, dává góly a čte hru lépe než mnoho fotbalistů, kteří jsou starší než on. Ve třiadvaceti letech má šanci si zde tuto pozici vybudovat na mnoho let. Je mladý a bude se dále zlepšovat. Má šanci stát se srdcem tohoto klubu po dalších deset let a třeba i déle.”

Při vědomí toho, jak nevalně Pogbovo druhé angažmá dopadlo, působí Portugalcovo prohlášení úsměvně. Obzvláště v kontextu ochladnutí jejich vztahů, které francouzský fotbalista popsal v novém dokumentu Pogmentary: "Všechno začalo, když jsem se zranil. Letěl jsem na rehabilitaci do Miami, kde mě s manželkou vyfotil paparazzi. Fotka se dostala k Mourinhovi, který mě obvinil, že si užívám dovolenou, když on s hráči pracuje. Řekl jsem mu: To myslíš vážně? Jsem po zranění, třikrát denně tady trénuju. Kdo si myslíš, že jsem? Do té doby jsem konflikt s trenérem neměl, tohle bylo poprvé.”

Ze spojení těchto dvou sice pro United vzešel triumf v EFL Cupu i v Evropské lize, nicméně The Special One se po neúspěšném vstupu do sezony 2018/19 z klubu pakoval. Pogba vydržel až do letoška, kdy mu končila smlouva. A byť rozhodně nezářil a gólů ani asistencí neposbíral tolik, kolik od něj okolí očekávalo, klub mu nabídl nový kontrakt, což je zmíněno i v Pogmentary. "Manchester chce, abys zůstal. Nabídka tomu ale podle mě neodpovídá. Řekl jsem jim, že pokud chtějí, abys zůstal, musí položit peníze na stůl,” řekl v dokumentu dnes už zesnulý agent Mino Raiola.

Neville: Zanechává to pachuť

Původní smlouva Pogbovi zaručovala 290 tisíc liber týdně (8,3 milionu korun), díky nové by týdně pobíral o 10 tisíc liber (290 tisíc korun) víc. "Blafují. Jak můžete říct hráči, že ho opravdu chcete a přitom mu nic nenabídnete? To jsem ještě neviděl," reagoval fotbalista popuzeně. Vedení víc nenabídlo, místo toho nechalo mistra světa z roku 2018 zdarma utéct. Podruhé. A vše nasvědčuje tomu, že to bude opět do Juventusu. Ostatně i Raoila v roce 2020 v rozhovoru pro list La Repubblica prohlásil: "Pogbův problém je Manchester United. Klub mimo realitu a bez plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého nebo Maldiniho. Paul potřebuje víc. Tým jako Juventus, profíky, kteří vědí, co dělají.” A v novém dokumentu svému svěřenci vštěpoval do hlavy: "S Manchesterem jsi jiný Pogba, není to normální. S francouzskou reprezentací jsi skutečný Pogba, Pogba Juventusu, Pogba, kterého všichni milují. S Manchesterem tě ale něco blokuje.”

Zdá se, že mosty na Old Trafford jsou definitivně spáleny, třetí angažmá v United si lze těžko představit. "Chci Manchesteru i ostatním klubům ukázat, že udělal chybu, když čekali, až mi nabídnou smlouvu,” vzkázal hráč. Byla to právě poslední poslední věta, která přiměla k reakci Garyho Nevilla. Někdejší reprezentant a glosátor dění v anglickém fotbale na TikToku vzkázal: "Upřímně řečeno, Pogbovy komentáře mi nevadí. Myslím, že když už hráč jednou odešel, může si říkat, co chce. Ale myslím si, že za posledních šest let nepředvedl dobrý výkon. A nemyslím si ani, že klub s ním dobře pracoval a zacházel. Bylo to partnerství, které selhalo na obou stranách. Hráč odchází nespokojený a nespokojený je i klub. A protože se to stalo už podruhé, zanechává to pachuť v ústech.”

Autor: Livesport.cz / Štěpán Šimůnek

Komentáře (346)

Přidat komentář
Salfovic

Místo srdce se stal slepým střevem.

Reagovat
ondrasch77

Slepým vepřem.

Reagovat
Mass

Sjetým pepřem

Reagovat
ryzskej

Vepřovým sprejem.

Reagovat
Edgar Davids

Slepym strevem s rakovinou...

Reagovat
jack_donaghy

Odpadkovým košem

Reagovat
SunFells

"Paul potřebuje víc. Tým jako Juventus, profíky, kteří vědí, co dělají.” Hmmm

Reagovat
Mass

Profík se pozná podle toho, že zaplatí, kolik si Raiola řekne.

Reagovat
Witcher

Ten už nic neřekne

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. in piece Mino

Reagovat
Azazelo RD

Uz zase umrel?

Reagovat
dontcallmeandre

napodruhé už doopravdy. Vlastně to bylo tak rychlé, že kdoví, jeslti neumřel už napoprvé, a nebyl to nějaký jeho sofistikovaný vtip

Reagovat
kilobyte

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Mino už lováky neřeší, ten si chilluje v nebi.

Reagovat
PP

nebo spíš s ďáblama v pekle..

Reagovat
PP

tato část mě taky pobavila.

Reagovat
AjaxFans

Magor

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba má pravdu, já kdybych bral 290 tisíc týdně a pak by mi po X letech nabídli novou smlouvu za 300 tisíc týdně, zvýšení o nějaké 3 procenta, což ani nepokryje inflaci, tak bych se jim na to taky vysral. Demence United, že mu tu původní smlouvu dali za tak moc peněž, že už nebylo kam růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Abaddon

Ty vole. Na naše to je o milion měsíčně víc, 12 milionů ročně a ty do toho vytahneš pokrytí inflace.

Reagovat
dontcallmeandre

Tak tobě z platu sežere inflace max pár stovek měsíčně, za rok několik tisíc, a němu to sežere miliony ročně :)

Reagovat
kilobyte

Kdyby podával lepší výkony, dostal by více.

Reagovat
Seydou Doumbia

si zabil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kily

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jandak

tvl 300k tydne :D za tu lemru .. myslim, ze MU nejvice posili do dalsich sezon prave jeho definitivni odchod. Tohle nebyl profik a fotbalista, jen dobre placeny influencer

Reagovat
ratusek

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie výkony si pýtal ešte pridať? Ten mal byť za 300k/w ešte rád, byť ticho a kmitať nohami. Manchester podľa mňa robí dobre, že mu viac nedá. Pretože si to nezaslúži. Aj to mu ponúkli veľa. Je to výmaz. Ja by som sa hanbil jak pes, keď by do mňa niekto investoval toľko peňazí, dal mi raketu na účet a ja by som sa ťahal po ihrisku ako lemra. Henten si dovolí ešte písať Pogmentary. Nonsense

Reagovat
Swarley

On je dobry priklad, kam se fotbal dostal a co si kluby z hracu a jejich agentu vychovavaji... Absolutne tomu chybi nejaka touha neco dokazat a hlavne respekt... Cest vyjimkam a asi neni nahoda, ze nejuspesnejsi jsou treneri, kteri se s hraci neserou... Klopp, Pepek nebo Conte, nejde jen o trenovani, ale tvrdou ruku a respekt...

Ale tezko se tem hracum divit, kdyz si kluby v tomhle ohledu nechaji srat na hlavu...

Reagovat
Svatej

Reagovat
cr7sux

Reagovat
zelda

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kily

Reagovat
hromdopolice

stejně jako nechápu, jak se ještě pořád najdou kluby, který živí Balotele, tak já bych teda neživil ani tohodle blba, i kdybych si bankovkama dláždil dvůr

Reagovat
oddy

Reagovat
Nihilister

Reagovat
J0EL

*Arteta

Reagovat
Puskas

Reagovat
C-M@ster

Miguel19 24.07.2016 13:20#

Manchester United are offering €110m + €10m bonuses for Pogba but Juventus want more [Di Marzio] #MUFC

C-M@ster 24.07.2016 14:02#

Já hlavně nechápu tuhle cifru s vědomím toho, že u Mahrezových případných přestupů se spekulovalo o poloviční částce.

Přitom pan Rijád daleko lepší a tým může daleko víc potahat.

Pogba je přehajpované kopyto...

Swarley 24.07.2016 14:04#

poslat 130 a dělat, že se to nikdy nestalo

Reagovat
Swarley

Ted bych podtrl to, ze budeme delat, ze se to nikdy nestalo

Reagovat
Remt

Reagovat
patas92

Reagovat
J0EL

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kucka

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
uff

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Freedo

A tím jsi chtěl říct co? V té době nikdo nemohl vědět, že druhé angažmá dopadne takhle a United typologicky podobného hráče fakt potřebovali.

Reagovat
Swarley

Jinak ty vole 6 let, to je uplne v prdeli, jak to leti... Uzivat kazdou minutu, za chvilku je po nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

:/

Reagovat
Trand

Reagovat
ACSMan

Naser si vole, ale máš pravdu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jandak

presne a neni to jen jeho pripad... proste cim mladsi tim vic na to serou ...

Reagovat
Nodi

Krom toho co říkáš je to bohužel příklad toho kam se vydal celej fotbal, paradoxně jsou pomalu nej majitelé Arabové se špatnou reputací který ovšem klub vedou s určitou vášní a chtějí něco dokázat a pak máš krom jiného druhý pól kde klub kupují čistě jako prosperující firmu s výnosem.

Pak vidíš jakým způsobem odchází legendy jako Suarez, Messi a pod kde dáš klubu 10 let + a oni Ti řeknou měj se si jen zboží. Nechápejte mě špatně, ale končit by se mělo jako např Toti a pod legendy s důstojností pro oba. Vůbec se nechci zastávat Pogby, je to blbec co jde po penězích, ale ten fotbalovej svět je tak nastavenej a začíná to u FIFA a UEFA který už nevědí jak víc přidat zápasy aby si naplnili kapsy, pokračuje u klubů pro které jsou to jen položky a je jim fuk že odsud ve třiceti odjíždějí na vozíku když předtím doručili 3 tituly. Trenéři Ti taky přijdou a odstřelí půlku kádru protože se jim nehodí do koncepce i když makaj a za tohle vůbec nemůžou, protože přicházeli do funkční. Hráčům se vyčítá za kolik přišel i když s tím nemá nic společného, to je jak řvát na auto že bylo drahý, je to dohoda mezi prodávajícím a kupujícím ten produkt do toho nemluví.

Reagovat
Unique

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
PP

jenže ona je taková doba. Trenéři dětí pomalu ani nesmí zařvat na děcka, aby se jim buď nerozbrečelo a neuteklo ze hřiště nebo na něj nenaběhli rodiče si stěžovat. Půjde to ještě víc dohajzlu, toto je špička ledovce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Si pamatam ako nas trener aj do prdele kopol ked sme sa na treningoch bavili a nerobili co hovoril. A uplne v pohode sme to vsetci prezili a dnes na to s laskou spominame a smejeme sa na tom ake to boli super casy. Ale uz som sa stretol s mamickami (kolegyne) ktore sa mi vehementne snazili vysvetlit ze dieta ucitelom musi tykat aby sa medzi nimi vytvoril vztah a dieta sa necitilo ako menej cenne (kedze na skole kde chodi ich deti to je tak som do tej temy trosku zavrtal) a raz ucitelka tam povedala jednej ziacke ze sa neoblecie do jednych siat (to boli nejake skolske na predstavenie) lebo je na to privelka (samozrejme mala bola tlsta ako sumo zapasnik) a ucitelka do tyzdna letela. Toto je krasna doba fakt

Reagovat
PP

jako, ono je to normální, že je doba jiná. Jestli je to dobře nebo špatně? To se nedá říct - prostě je tomu jinak. Naše babičky si taky klepali na hlavu, co dělali naše mamky, naše mamky si klepali na hlavu, co za názory máme my.. Hraje tam vliv spousta faktorů jako že když jsi dítě, tak jsi bez starostí, zato jako rodič hledíš v prvé řadě jak zajistit slušné živobytí pro svoji rodinu. Ale faktem je, že tato přeopatrnost je mor.. a jak mohli nás mohli vychovat rodiče bez internetu a facebooku je mi naprosto záhadou..

Reagovat
PP

* dělaly, klepaly..

Reagovat
Gazdo

U mna je teda zahadou moj otec ako mohol este s mojou mamou vychovavat mna, popri tom pracovat, popri tom este hravat futbal a este aj trenovat mladez popri tom ja pridem z roboty domov sotva odomknem dvere dostanem decko do ruky alebo musim ist s nim von a take ze futbal chodim hravat raz tyzdenne o siedmej vecer a aj to sa moc nestretava s pochopenim. Proste neviem kde mam brat cas

Reagovat
PP

tak my máme 3 děti ve věku 2, 4 a půl a 7 a to je teprve jízda.. A s tím časem - v současné době máme neuvěřitelnou hromadu možností o jakých se našim rodičům či babičkám ani nezdálo. Nejvíc to je vidět na ženách, kde mají obrovskou možnost se realizovat a většina z nich to využívá na 100%. Dřív co - mohls na zahrádu, do hospody nebo sportovat. Už jen internet je strašný žrout času, byť na druhé straně jeden z největších vynálezů lidstva poslední doby.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dontcallmeandre

Hele, zrovna Pogba toho dokázal hromadu, je mistr světa, v dospělých i U20, vyhrál EL, byl ve finále ME. Naopak, kdž odejde z MU, tak má možnost znovu získávat tituly atp.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

plane kecy ala za meho mladi bylo vse lepsi.. cest vyjimkam.. vyjimka je prave pogba

Reagovat
PP

tak ty máš některé věci zcela revertované, to není žádné překvápko.. Já netvrdím, že něco bylo lepší nebo horší, jen že to bylo jiné.. a to je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé se nauč systém reakci, toto je reakce na swarleyho. za druhé tím, že říkáš, že pujde doba ještě do většího hajzlu než je teď (takže už v hajzlu je) samozrejme říkáš, že je to horsi

Reagovat
PP

já ho znám, jen jak to bylo dlouhé, tak jsem to přehlédl.. A tím že to půjde do hajzlu - stačí se podívat na Západ, který prostě kopírujeme ve všem. A tady ta přeopatrnost a právo každého jednotlivce na kdejakou pičovinu je mor..

Reagovat
smazaný uživatel

takze to teda je mor, nebo nehodnotis, jestli je to dobre nebo spatne. lol tak si aspon vyber a nevymyslej si nejake trapnosti, ze nic nehodnotis a nerikas, co je lepsi..

a o cem se vlastne bavis? o tom rvani po deckach od treneru? pak se nediv, ze ta kvalita fotbalu u nas vypada, jak vypada, kdyz se decka boji hrat, aby je nejaky dement neserval, ze delaji chybu pri rozehravce. tohle je mor.

na zapade to jde do hajzlu v te vyssi zivotni urovni, nebo v cem?

Reagovat
PP

že já se vůbec snažil. Ono jsou i jiné barvy než černá a bílá..

Reagovat
smazaný uživatel

kazda tva reakce je bud mimo nebo sebe sama vyvraci nebo se snazi vyhnout tematu

Reagovat
PP

blbost. K pochopení je potřeba dvou stran, ty chceš jen slovíčkařit a řešit a ne vyřešit. Při troše snahy je to pochopitelné. Zbytečná ztráta času nás obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko se dá něco vyřešit, když jedna strana odmítá dokonce říct, o čem se vlastně bavi

Reagovat
Bukaj LFC

Tohle je dobrej příklad toho jak máte hroznou platovou politiku.. Ale pak budete říkat: NeJzDrAvěJŠí PlAtOVá PoLItika

Reagovat
uff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

moje slova. Jeste to arogantně přehodí jak kdyby slo o urážku. Namistrovanej spratek, 29 lety mimino

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevypadá, že by se měl za rok nebo 2 vrátit zpátky.

Reagovat
Ranoth

legenda United

Reagovat
Blasphemer

Je to docela prdel, jak měl ohledně něj a mnoha dalších hráčů Mou pravdu, ale United to stejně to stálo x dalších let stagnace než si uvědomili, že se musí zbavit těch hráčů, a ne trenérů.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kilobyte

Ještě větší prdel, že ho tam Mourinho přitáhnul.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

v té době, kdy ho tam přitáhnul za obří prachy (přestup + výplata), to nebyl takový provar a tragéd

Reagovat
kilobyte

Takže toho tragéda z něj udělal Mourinho.

Reagovat
pingla

on ho ze sebe udělal sám, Mourinho, OGS ani Rangnick jeho mega ego nedokázali ukočírovat

Reagovat
rabbitweed

Největší Josého chyba, kdyby peníze za toho dementa dal za pořádného záložníka mohl s United být lepší

Reagovat
Agent z Melmacu

po boji generál

Reagovat
db18

Vtipný spíš je, že si to United neuvědomili a nabídli mu smlouvu...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Nesouhlasím s prvními dvěma větami. Podle mě byla jeho angažmá opravdu výjimečná. Výjimečně špatná a ostudná pro obě strany

Reagovat
Al Capone

Nejprecenovanejsi fotbalista za takovych 20 let. Obycejny prumerak.

Reagovat
kattos

Bohužel, průměrák to není, za Francii hrál vždy famozně.

Reagovat
bandwagoner

protože měl vedle sebe Kanteho

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Průměrák uplně ne, ale přeceňovanej je extrémně, to je pravda.

Reagovat
jhony16

On aj mohol byť to čo naznačoval Mourinho, ale keď ti vo štýle Lokiho našepkáva do ucha Raiola, ktorý sa na futbal pozerá len skrz peniaze, tak to tak dopadne.

Reagovat
bbbauch

Prumerak to samozrejme neni, fotbalista je to extremne kvalitni. Jen by musel mit srovnanou palici a nebejt jak naladovy dite.

Reagovat
icefish

A nemít nejvíc nenažranou svini za agenta

Reagovat
J0EL

No uz nema ani to

Reagovat
masly008

Voda už byla uvařena

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Neutron

za tie vykony si zasluzi hrable do chrbatu a nie 300k/w...kokot

Reagovat
Swarley

To je prave uplne to nejvic zoufale, kdyz to delal Wazza tak mel za sebou tituly a byl nejlepsi hrac tymu... Kdyz to delal Ronaldo a chtel proste do Realu, tak zase nejdriv u nas dokazal vyhrat vsechno a pak zacal vymyslet... Jo, bylo to na hovno, od obou to bylo na totalni nasrani, ale alespon za nimi byla nejaka prace...

Pogba neni jediny duvod proc jsme v hovnech, ale je jeden z hlavnich duvodu, z meho pohledu ten nejvetsi... X treneru, x systemu, ale nikdy to nedokazal tahnout dlouhodobe... Mel dobre obdobi, ale jako celek je to obrovske zklamani a tenhle zaver je z jeho strany uplna zoufalost...

At primarne zacne u sebe, srovna si hlavu a zacne makat... Protoze bohuzel po tom vsem si porad myslim, ze to muze byt fantasticky hrac a je skoda, kdyby se nerozehral... I kdyz pochybuju, ze se v jeho pristupu neco zmeni...

Reagovat
Neutron

je to vypatlany idiot, hoci futbalista by mohol byt neskutocny, keby nerobil vkuse nejake picoviny...ono da sa odist aj so vztycenou hlavou, ale tento chrapun odchadza jak nejaka 12-rocna citovo labilna dievcina...mne osobne chybat nebude

Reagovat
Swarley

restart at si zkousi jinde, tam neni o cem

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Thelvin

Takový je výsledek nejlepší platové politiky

Reagovat
Mastný Chobot

"Klub mimo realitu a bez plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého nebo Maldiniho."

rip legenda

Reagovat
Salfovic

Tehdy ten výrok myslel asi jinak.

Reagovat
cervo

Raiolu je skoda, Manchester ho znicil

Reagovat
Swarley

Kdyz se seres do rudych dablu, spatne to dopada

Reagovat
Golasso

Nj, on se tak vyžral ze stresu s váma. Je to přímej důsledek

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona je to ale pravda

Reagovat
Furia Ceca

Mezi 5. a 8. červencem má dorazit na zdravotní prohlídku

Reagovat
db18

F

Reagovat
Front hell

Reagovat
johan14

Mali vyhodiť Pogbu, Martiala a Linhaarda. No Edo si vybral vyhadzov Mourinha, a to stálo United 5 rokov biedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to překlep nebo ti už taky jebe z Ukrajiny? Linhaard, Jáhr lehenda, heroj, ihor a hvariť.

Reagovat
O.Giroud

aspon, ze tak vymrdal zrovna s ManUtd

Ale stale rozumnejsi ako trio Cajkovsky, Jaros a Rybar.

Reagovat
hromdopolice

Táhni idiote, poslal bych tě za Krmenčíkem, ale to už by mi bylo Kedela fakt líto

Reagovat
kilobyte

SAF by mu to vysvětlil.

Reagovat
Boban

Spis vedel, proc ho nechal. Uplne ten samej duvod jako ted. Bohuzel je ted snadnejsi a hlavne levnejsi vyrazit trenera, nez hrace.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Trapák

Reagovat
REPLIKATOR

Pogmentary

Reagovat
db18

Dementi mu po jeho výkonech ještě nabídli vyšší plat, jo?

Reagovat
Abbe Faria

jak psal nekdo vyse, nepokrylo by to ani inflaci, to navyseni platu...musel by se uskromnit nekde jinde, treba u kadernika a to se mu asi nechtelo....tady v Cechach mame mezirocni inflaci kolem 17% momentalne. Muzou bejt radi, ze nehrajou gambac ligu, to by se nedoplatili ...

Reagovat
zurix_new

"Tým jako Juventus, profíky, kteří vědí, co dělají."

Reagovat
Igli

Reagovat
milanista9

Reagovat
prevadec spojitosti

kolik by mel dostat v tom juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne 300 a více tisíc liber... Je to jen hra a jen dokazuje jaké je to ještě dítě. Přesně typ dementů, na kterých lidi jako Raiola vydělávali těžký money.

Reagovat
vceradnesazitra

Píše se 8 mega ročně, tzn. 140k týdně. V čistym, nevím kolik je to hrubého. Ale řekl bych, že méně jak 300k

Reagovat
r.mrazik

Tak ofiko Juventus...jsem a něm zvědav bez Pirla...

Reagovat
Salfovic

Záloha Juve je snad ještě horší než vaše, takže tam určitě taky vyhoří.

Reagovat
Svatej

To je brutální, skoro až filmový

Reagovat
patas92

Tak vy s Lukakuem na tom nejste o moc líp, ne?

Reagovat
Svatej

Jj, vezmeme ještě váš majstrstyk s Griez-Suarez kombem a uděláme z toho francizu, Marvel taky začínal na 3 tahounech

Reagovat
patas92

Reagovat
celeb

na to vas nepotrebujeme. S triom Griezmann - Couts - Dembele sa s nikym nemusime delit

Reagovat
PP

já bych tam jebnul toho Lukakua do Fantastic 4.. Náhradníci Pogba a Hazard..

Reagovat
r.mrazik

Jo. Zas blbost na obou stranách je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pirla, Vidala a Marchisia.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímalo, proč nepřestoupil jinam? Proč si Real raději koupí za sto míčů Tchoumeiniho? Proč nevzali tady toho mistra světa?

On ten zájem nikdy nebyl tak velký jak ho prezentoval Raiola. Jenom to byla vždycky záminka jak z United ždímat víc a víc a hrozit. Ve finále tohoto potomka imbecila nechce nikdo ani zadarmo. Tak vzal za vděk Juve, co jsou letos rádi, ze hsou rádi.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
mithro

Still nine weeks of transfer window to go. So this is how I expect Man United to line up in first PL game:

De Gea; Dalot, Maguire, Varane, Shaw; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes, Elanga; Ronaldo

Reagovat
milan78

Reagovat
Infernoqt

Akorát včera jsem četl, že nejspíš do prvního zápasu sezony ještě nastoupíme se stejnou sestavou.

Reagovat
Remt

Akorát do prvního. A pak už jen akorát do zbytku sezony

Reagovat
Busby babes

kde je Andreas???

za me i tak ok. Ono by to i takhle bylo daleko lepsi nez loni. A verim tomu, ze ten De Jong dorazi.

Reagovat
Gazdo

Nikdy

Reagovat
milan78

dle mě absolutní chyba ho po úprku kupovat zpět....

Reagovat
SunFells

myslíš?

Reagovat
milan78

obvykle nemyslím..., já sem nechápal ten nákup hned..., zpětně snadné hodnotit..., borec uteče....

Reagovat
Hlahart

hodně odvážné tvrzení teda

Reagovat
milan78

united mají pořád možnost koupit dotřetice

Reagovat
ACSMan

Ale říká se, že do třetice všeho dobrého. On teď dospěje a za rok a půl kolem něj můžeme stavět ten tým

Reagovat
milan78

v ac určitě..., ibra dospěje ze zastydlé puberty

Reagovat
Infernoqt

Kolik bude brát v Juve? Určitě to nebude 300k. A dost možná to nebude ani 200k. Takže řeči o tom, že se cítí s částkou 300 tisíc týdně od nás uražen, mu nežeru.

Reagovat
Wazza228

Mu tam hodí nějakej podpisovej bonus, když přijde zadarmo.

Reagovat
AlevsakNevadi

v IT majú futbalisti najlepšie zdaňovanie z celej EU, tak zdaňuješ len z 1/2 zmluvy čiže v konečnom dôsledku môže dostať v čistom viac.

Reagovat
Busby babes

Christian Eriksen is understood to be deciding between whether to join #mufc or stay at Brentford. Both clubs have made him very good offers - but United's is thought to be more financially lucrative #mulive [sky]

tak Eriksen si vybira prej mezi nama a Brentfordem. U nas bude urcite hrat min, ale zas bude hrat pohary a mozna i o nejakou trofej. V Brentfordu spis o zachranu.

Reagovat
Infernoqt

Právě proto chce mluvit nejdřív s ten Hagem, aby věděl, kolik dostane prostoru. Ono kdyby nebylo MS, tak si nejspíš vybere nás, ale protože se blíží MS, tak může upřednostnit Brentford.

Reagovat
Busby babes

Danove ho vezmou i kdyby neodehral ani minutu, ale jasne no. Ono ani u nas toho neodehraje uplne malo, rekl bych.

Reagovat
mithro

20/6: Manchester United are interested in the player

21/6: The player interests Manchester United

22/6: Interest in the player comes from Manchester United

23/6: Manchester United find the player interesting

24/6: United player interested in Manchester the are

Reagovat
ACSMan

25/6: Player signed with different team than Manchester United

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

26/6: Stejne jsme ho nechteli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vopi11

Reagovat
martin.b

Zní to až smutně, že se rozhoduje… Celkově mě zatím start Haga a novýho managementu překvapuje, chápu že chce Hag nejdřív vidět svý hráče, ale trh není bezednej a aby vůbec přivedli někoho, kdo jim fakt pomůže a nebude dalším propadákem. Jak se na to díváte vy ?

Reagovat
Busby babes

vsak to, ze chce nejdriv videt sve hrace neni vubec pravda. uz jsme meli realnej zajem o Nuneze, mame o De Jonga, Eriksena a asi i Timbera.

Reagovat
martin.b

A reálně jste přivedli koho ? Timber si to rozmyslel, Nunez si vybral pool, Eriksen pry United taky odmítl, de Jong se řeší týdny a spíš to vypadá, že zájem o deal mají všichni kromě hráče…

Reagovat
Busby babes

zkus byt konzistentni aspon sam se sebou. Pises neco o tom, ze dle tebe si asi ETH chce nejdriv prohlednout hrace co mame nez nekoho privedem. Coz je samozrejme picovina, protoze se snazime uz mesic privezt nove hrace.

U De Jonga je problem v dohode mezi kluby, ne s hracem. Je cerven a tady se resi, jestli se nekdo stihne privezt. fakt EF at its best.

Reagovat
martin.b

Co je špatnýho na tom hodit do placu otázku, jak hodnotíte dosavadní aktivitu MU pod Hagem a zároveň přihodit svůj pohled, kterej se skládá jak z určitýho pochopení situace, tak zároveň ze zmínění nástrah jejich počínání A ne neřeší se, jestli se někdo stihne přivést, ale spíš kdo kvalitní bude k dispozici

Reagovat
Likan7

Timber se údajně rozmyslel a nakonec chce do United, De Jong přijde. Cajk. Panikařit začnu 15.7.

Reagovat
Busby babes

#Bayern want one upfront €50m payment from #Barca for Lewandowski to even consider the payment. No bonuses, no instalments as there is no trust in the club’s ability to fulfill future payments.

hehe, Bayern nam mozna i pomuze.

Reagovat
milan78

Lewa musí do PSG

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
milan78

cos měl k obědu ?! fůůůj to je puch

Reagovat
jhony16

Pre United len dobre, aj dorastenci s biednym platom dávajú lepšie výkony. Ani prípadný predaj by nevyrovnal to čo by v nadchádzajúcej sezóne zobral, lebo s tými výkonmi by bolo aj 5M zaňho veľa.

Reagovat
kissak

Pope u Magpies, paráda.

Reagovat
Seydou Doumbia

top brankář pro vás synek by mohl bojovat o post jedničky téměř v jakémkoli PL týmu, moc pěkný

Reagovat
Salfovic

Kluci to tam dělají dobře, což je pro ostatní dost průser.

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icefish

Akorát mám pocit, ze Howe chce od brankáře úplně něco jiného… tak jsem zvědavý.

Reagovat
lofin9

myslíš, že po ňom bude chcieť aby dával góly alebo kopal štandartky?

Reagovat
icefish

Howe většinou od golmana vyžadoval hru nohama, pohyb ve vapne a čtení hry. Pope je skvělý na care a má výborný reflex, ale vůbec to není GK pro hru Howa. Takže ji buď bude muset dost přizpůsobit, nebo je to přestup pro me osobně trochu divny…

Reagovat
Čenda

Reagovat
Csaplárova past

Neuveritelne, ze mu nabizeli dalsi smlouvu. Blazni v tom United.

Reagovat
stuff

Neviem, ci uz je to potvrdene ku nam. Ale ak ano, tak dokonaly transfer a verim, ze mame naspat stareho dobreho Pogbu.

Este by bodla do zalohy nejaka mladsia verzia Vidala ci Nianga.

No a teraz jeeeb na Neymara!

Reagovat
RadekVonCZE

Je to definitivní

Reagovat
Remt

Dokonalý transfer si představují jinak než že privedeš dokonalého kripla

Reagovat
PP

jako, že by se u vás sešlo kombo Rabiot, DiMaria, Pogba a ještě i Neymar?? Tam už chybí snad jen Rmos, Suarez a Balotelli a větší sbírku kokotů nemá kdo trumfnout..

Reagovat
m.sali

nádherně znázorňuje tenhle provar už jenom to, že za těch 5-6 let se pro něj nenašla "ideální" pozice v sestavě - viz ty experimenty na křídle... obrovský zklamání, chybět nebude. neni to leader, kterej by dokázal vyburcovat hráče okole sebe. nedivil bych se, kdyby druhý angažmá v juventusu se neslo v týhle šedi, když už tam kolem sebe nebude mít Pirla s Vidalem a leadry jako Gigiho s Chielinim, ale místo nich další přeplacený hráče, co tam přišli po konci smlouvy.

Reagovat
bbbauch

To je proste provar z obou stran. Pogba a jeho pristup ke hre byl casto pochybnej, ma nos nahoru a casto si mysli, ze on proste makat a zrat travu nemusi. Na druhou stranu pokud chces hrat Pogbu v tom 4231 nebo proste ve stredovy dvojici, musis mit poradny DM. Post, kde horime uz spoustu let a on ho u nas proste nemel.

Reagovat
Bakary3

Pogba je ukazkovej priklad lempla, kterej zahraje jednou za měsíc, kdyz se mu zrovna chce a nema nejakou bolistku, no a pak doufat, ze si nahodou neotevre drzku na vsechno, co mu zrovna nesedi, protože on je přeci hvezda a chyba je vsude okolo.

Takovymu teleti, kdyz uz, nabídnout jen průměrnou vyplatu s bonusy, at si ty prachy musi zasloužit, protoze jinou motivaci nema a krok navic neudela.

Reagovat
Nikikrew

Pogba je síce palica a neprofesionál ale keď mal svoj deň, bol práve on tým rozdielom hráčom. Talent neojebes

Reagovat
vacin

Ale projebat ho mužeš

Reagovat
Remt

za poslední rok měl kolikrát svůj den ale? Podle mě jak nastoupil za stavu 4:0 v cca 70 minutě a v cca 80. šel dolů s červenou letos - to byl přesně jeho den. To bylo krásný zakončení a podtržení jeho angažmá v MU

Reagovat
Nikikrew

tak 9 assistes v tejto sezone kde bol takmer 1/3 zraneny nie je zle cislo. Pamatam si par zapasov kde midfield totalne bossoval.

Ma uricte problem s konzistenciou (to ma ale vacsina hracov) a tou disciplinou ale nemozete tvrdit ze to nebude oslabenie na ihhirsku ak nepride kvalitna nahrada

Reagovat
Jollae

Midfield totálne bossoval...ty kokot, to je veta.

Reagovat
Nikikrew

Co je na tom? chceš to pekne spisovne po slovensky?

Reagovat
fefo

Bossoval midfield… to ti hadam aj samemu musi zniet kokotne.

Reagovat
Neutron

Bubble lvl

Reagovat
Nikikrew

Znie to idiotsky ale nakoľko počúvam často anglické rozhovory s fanúšikmi tak sa to na mňa akosi nalepilo no

Reagovat
tomegg

9 asistencí, z toho ale 4 v prvním zápase, ne?

Reagovat
vceradnesazitra

jeden zápas mu vyšlo vše, na co sáhl, nahrabal 5+5 do kanadskýho bodování a pak už jen nosánek nahoru a machroval jak je top, přitom v dalších utkáních zase hrál hovno.

Reagovat
tomegg

Právě, povedl se mu vždycky 1 zápas z 10. Fakt jsem nikdy nepochopil ten hype na něj.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Intelekt taky neojebes ale

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Talent neojebeš, ale můžeš projebat.

Reagovat
Nikikrew

Hej no dá sa z toho odvodiť viacero veci

Reagovat
smazaný uživatel

coz rozhodne neni pripad pogby

Reagovat
Hachim Mastour

United = cirkus

Reagovat
jenage

To je debil, to jsem neviděl.

Reagovat
Shevchenko

Typický úkaz jak má United totálně neschopné vedení, suverénně nejhůře vedený klub za posledních 10 let.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
Kuba94

Já jsem zvědav na tu naší zálohu v nové sezóně. Nebudeme zase hrát ve složení Bruno, Fred a McTominay že ne ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Má Tominey na to být nový Schouls a srdce týmu?

Reagovat
Kuba94

Pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

legendarny pogbargain

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

však pogba se jim nakonec vysmal až až, takže vlastně..

Reagovat
Mastný Chobot

pogbiggrin? navrhnime to Pijákovi a Kilymu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mesyas

pořád to nemá na dementa Lukaka

Reagovat
Remt

Dutý bambus je proti tomuhle trogloditovi raketovej inženýr

Reagovat
Chittak_LFC

Myslíte, že CR7 bude chtít z ManU odejít, pokud neuvidí přes léto progres / posílení kádru? A kam by šel?

Reagovat
O.Giroud

Asi čaká na prípadné ponuky, nie je už moc tímov kde by išiel aby dostal čo chce, hral o titul aj LM. Jedine ten Real

Reagovat
Busby babes

dneska zacli psat o Bayernu jako nahrade za Lewu.

Reagovat
Seydou Doumbia

ffuuuuuuuuuj tam se vubec nehodi

Reagovat
Salfovic

Spíš je otázkou, kdo by ho chtěl.

Reagovat
10

Jo, řekne jim den před koncem okna, že na to sere a jde pryč, jako v Juve...

Reagovat
stuff

blbost, toho uz nikto nevezme

Reagovat
Unique

Pogba IQ automatické pračky - vypnuté. (Izér)

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze uz by to chcelo podpisat aspon toho De Jonga, zacina to byt trapne cele..

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt desne panikarici. Tak prijde za 2 tydny, who cares...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ok vsak nepanikarim az tak, sme sa dohodli ze staci ked to bude vyriesene do odchodu do Thajska ci kde to idu, takze zatial som ok, sem tam iba mnou prejde take zufalstvo ale inak ok drzim

Reagovat
Busby babes

zrovna u De Jonga je to mozna i jedno kdy prijde. ETH zna, vi co chce hrat... a Bruno taky prisel, nemel zadnou preseason, prakticky 1 trenink a byl hned nejlepsi. stay optimist.

Reagovat
Salfovic

Třeba je to taktika je přivádět až co nejpozději, aby jim co nejdéle vydržela forma z předchozích klubů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

A co když k vám spíš jednoduše nechce?

Reagovat
J0EL

Peosim ta Ved kto by nechcel hrat v tomto United

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pantondavo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Svatej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Juventus Manchestru United:

https://imgflip.com/i/6kpes8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zidane78

Reagovat
Čenda

Reagovat
mistr129

Reagovat
teenz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Taky se na to dá dívat tak, že se jej pokusili v Manchesteru 2x zničit a on jim pokaždé ukázal záda a zač je toho loket... Takový chytřejší Balotelli mi příjde.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vceradnesazitra

Další pohled může být, že Pogbu zaplatilo City, aby šel do MU a tam totálně rozjebal morálku a potopil tím mužstvo.

Reagovat
Remt

Kurna a to kdo takto poslal Maguira? to musí bejt špión

Reagovat
Kinky7

Past rodgers přece fandí poolu

Reagovat
Remt

vidíš, tohle spojení s Rodgersem mě ani nenapadlo

Reagovat
oli9

Pogbicka zlatý míč.

Co na to říká Adam95?

Reagovat
nani92

to, že ho okrem Juve ako voľného hráča nechce nikto hovorí dosť o jeho úpadku. Som celkom prekvapený, že ho Mbappe nechcel do PSG, aj ked on ho pozná v repre a jeho "potenciál" naplno videl, tak sa mu ani nečudujem

Reagovat
El Cid z City

Mýlíš se,City ho chtělo.

Reagovat
Kinky7

Mezi zeptat se na a chtít je rozdíl

Reagovat
10

Psalo se o zájmu několika týmů - City, PSG, Real...

Reagovat
nani92

to, že jedna babka povedala druhej neznamená, že to je pravda

Reagovat
Mastný Chobot

však absolútne netušíš, čo sa tam dialo v pozadí

To je ako napísať, že "to asi nie je taký dobrý hráč, keď jediný, kto ho v 2016 chcel, bol MU" čo to je za logiku

Reagovat
nani92

nikto dôveryhodný neprišiel s relevantnými informáciami o reálnej ponuke pre Pogbu od iného mužstva ako Juve. JA nehovorím, že ho nikto možno nezvažoval, ale nakoniec to nikto nevyhodnotil na reálnu ponuku

Reagovat
10

ok, budu radši věřit tobě

Reagovat
smazaný uživatel

a kto to pisal? Nikto seriozny zaujem Realu alebo PSG nepotvrdil, ide k vam, lebo ho nikto lepsi nechcel..

Reagovat
10

kdo je seriozní? jako ty twitterový superhvězdy s úspěšností 3%?

Reagovat
misinho7

tak o Reale to bola sracka tam uz pred rokom povedali ze nam je na nic..uplne netusim naco by nam bol..okrem toho ze ma obrovke vykyvy tak este aj tym jeho pristupom by vobec do tej kabiny nesedel

Reagovat
John Obi Mikel

U nás se zas píše o zájmu o Rabiota, což doufám, že není pravda

Reagovat
10

píše se i o United...teď začnou bidding wars o Rabiota

Reagovat
r.mrazik

united rabiota nechteji...to je spis takova kachna na nalakani zajemcu a vyssi plat hrace

Reagovat
John Obi Mikel

Jen si ho hezky nechte

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Spis bych se divil, kdo by ho chtěl i zadarmo

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

"Worst documentary I've ever watched."

"Shocking turned off after 5 mins"

"How can a documentary be this bad"

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Do Češtiny snad přeloží jako Pogbument

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Pablos

já bych i údernější: Pogbémon

Reagovat
Grahf

čo iné sa dalo čakať, keď 29-ročná kopačka natočí o sebe dokument

Reagovat
smazaný uživatel

a on to jako tocil, nebo proc se mu to vycita, nebo treba i ten nazev, to vybiral on?

Reagovat
Grahf

tak to je snáď jedno

Reagovat
Neutron

Reagovat
protiproudu

ty pičo, wow, aaaaa

brain storming v pomocný třídě vypotil tenhle hit :D

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Bukaj LFC

Špatný to určitě bude, ale většina hodnocení bude od zhrazených fanoušků Manu.

Reagovat
r.mrazik

je to dost mozny

Reagovat
Hlahart

To bych čekal, že vyrovnají nadšení fanoušci Juventusu

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Mariano13

Keď sa to tak vezme, tak jediný rozdiel medzi ním a Baleom bol ten, že u Pogbu by to bolo asi France. Instagram (nedajbože Tiktok). Manchester. Samozrejme ale Bale podával lepšie výkony, pokiaľ nesedel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele