Další články

Pogba jako Onana nebo Maradona. Dopingové případy, které vzbudily pozornost

Francouzský záložník Paul Pogba byl ve čtvrtek suspendován na čtyři roky poté, co měl pozitivní test na testosteron při antidopingovém šetření, které podstoupil 20. srpna 2023. Livesport Zprávy v této souvislosti připomínají další případy užití zakázaných látek, které otřásly fotbalovým světem.

Pogba dostal nejvyšší možný trest, kvůli dopingu si nekopne čtyři roky

Paul Pogba měl na podzim pozitivní dopingový test na testosteron a následky pro něho nakonec budou zdrcující. Třicetiletý francouzský záložník se dozvěděl konečný verdikt, od úřadů dostal stopku na čtyři roky.

Italský antidopingový úřad požaduje pro Pogbu čtyřletý distanc

Italský antidopingový úřad požaduje pro záložníka Juventusu Paula Pogbu nejvyšší možný zákaz startů na čtyři roky. Francouzský fotbalista, jenž měl pozitivní test na testosteron v srpnu po ligovém zápase, odmítl podle listu Gazzetta dello Sport dohodu o vině a trestu a půjde před sportovní soud. Případný čtyřletý trest může pro třicetiletého mistra světa z roku 2018 znamenat konec kariéry.

Juventus zkoumá podle italských médií možnosti, jak se zbavit Pogby

Juventus podle italských médií zkoumá právní možnosti, jak se zbavit francouzského fotbalisty Paula Pogby. Jeho pozitivní dopingový test na testosteron potvrdila i analýza vzorku B a třicetiletému záložníkovi hrozí čtyřletý distanc.

Pogbův pozitivní test na testosteron potvrdila analýza vzorku B

Analýza vzorku B francouzského záložníka Juventusu Paula Pogby potvrdila podle informací agentury ANSA přítomnost testosteronu. Fotbalovému mistru světa z roku 2018 tak nyní za doping hrozí až čtyřletý zákaz startů a předčasné ukončení smlouvy s italským klubem.

Pogba požádal o analýzu druhého dopingového vzorku

Francouzský záložník Paul Pogba z Juventusu požádal o analýzu vzorku B, která bude provedena podle agentury ANSA příští týden ve středu. Namátkovou dopingovou kontrolu fotbalový mistr světa z roku 2018 podstoupil 20. srpna po ligovém utkání s Udine. Pogba do něj nezasáhl, až pak do dalších dvou zápasů. Za nález testosteronu může dostat až čtyřletý trest.

Pogba měl v dresu Juventusu pozitivní test na testosteron

Paul Pogba neprošel v úvodu této sezony italské ligy dopingovou kontrolou. Podle agentury ANSA měl francouzský záložník 20. srpna po zápase s Udine při tradičním namátkovém odběru pozitivní test na testosteron. Potvrdit výsledek nyní musí analýza vzorku B.

Pogba znovu na marodce Juventusu, bude chybět do konce sezony

Pro francouzského reprezentanta Paula Pogbu s největší pravděpodobností skončila sezona, v níž ho trápila řada zranění. Záložníka Juventusu vyřadily ze hry problémy se stehenním svalem a podle vedení turínského klubu není jisté, kdy se světový šampion z roku 2018 a někdejší nejdražší hráč světa bude moci vrátit.

Pogba se znovu zranil a čeká ho třítýdenní pauza

Paul Pogba se opět zranil. Podle agentury AFP tentokrát bude kvůli problémům s přitahovačem stehna chybět zhruba tři týdny. Devětadvacetiletý záložník Juventusu tak vynechá i březnový sraz francouzské reprezentace.

Výprava Francie bude pompézní

Francouzský prezident Emmanuel Macron vypraví do Dauhá speciální let s několika známými osobnostmi, které tak budou moci přihlížet finále světového šampionátu přímo z tribuny. Již dříve bylo avizováno, že ne palubě bude Paul Pogba, který k cestě dostal svolení od svého zaměstnavatele z Juventusu, a přidají se k němu také Presnel Kimpembe a N’Golo Kanté. Naopak nabídku na společnou anabázi odmítl z osobních důvodů Karim Benzema. Všichni tito francouzští reprezentanti se na MS v Kataru nepředstavili vlivem zdravotních problémů.

Macron poletí na finále, chce vzít s sebou i zraněné hráče. Vyhrajeme, myslí si slušný tipér

Francouzský prezident Emmanuel Macron bude sledovat finále světového šampionátu přímo z dějiště. O další návštěvě Kataru nejvyššího politického představitele Francie informovala média francouzská ministryně sportu Amélie Oudéaová-Castéraová. Ta zároveň dodala, že by Macron chtěl mít na palubě letadla tři hráče, kteří se turnaje nemohli účastnit vlivem zranění.

Pogba si poranil stehno a vzdal se účasti na MS

Záložník Juventusu Paul Pogba si ve snaze o návrat po zářijové operaci kolena poranil stehenní sval a přijde o mistrovství světa, kde měl s Francií obhajovat titul. Devětadvacetiletý hráč dnes prostřednictvím své agentky oznámil, že se po lékařských vyšetřeních vzdal naděje na start v Kataru a bude se soustředit na rehabilitaci.

Pogbův bratr obvinil záložníka ze spojení s kriminálníky a šamanem

Na twitteru se objevilo více než 30 videí, v nichž Mathias Pogba, bratr fotbalisty Paula Pogby, obviňuje slavného sourozence z nákladného životního stylu, spolčení s kriminálníky a využívání služeb šamana proti soupeřům. Videa byla podle všeho nahrána předtím, než se Mathias Pogba minulý týden přihlásil na policii, která ho vyšetřuje kvůli podílu na vydírání Paula Pogby.

Pogbův bratr skončil kvůli podezření z vydírání ve vazbě

Mathias Pogba, bratr francouzského mistra světa Paula Pogby z Juventusu, byl vyslýchán policií a skončil v dočasné vazbě. Společně s třemi dalšími muži byl ve středu zadržen kvůli podezření, že se podílel na vydírání svého slavnějšího sourozence.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele