Pogba popřel, že chce kvůli Macronovi skončit v reprezentaci

Záložník Manchesteru United Paul Pogba dementoval informaci britského bulvárního listu The Sun, že chce kvůli výrokům prezidenta Emmanuela Macrona o islámu skončit ve francouzské reprezentaci. Macron po nedávné vraždě učitele v Paříži slíbil tvrdší boj s radikálním islamismem a hájil právo Francouzů rouhat se, tedy i otiskovat Mohamedovy karikatury.

Manchester United uplatnil opci a prodloužil smlouvu s Pogbou

Paul Pogba byl v průběhu uplynulých let opakovaně spojován s možným odchodem z Manchesteru United a na to vše nyní zareagovalo vedení anglického klubu. To se rozhodlo uplatnit opci na prodloužení smlouvy a služby francouzského záložníka si zajistilo i na sezonu 2021/2022...

Pogba se nakazil koronavirem a přijde o start Ligy národů

Záložník Paul Pogba z Manchesteru United se nakazil koronavirem a přijde kvůli tomu o úvodní zápasy francouzské reprezentace v Lize národů. O pozitivním testu sedmadvacetiletého fotbalisty informoval trenér úřadujících mistrů světa Didier Deschamps.

Pogba po operaci už kope do míče a těší se na trénink s týmem

Někdejší nejdražší fotbalista světa Paul Pogba po lednové operaci kotníku už začal trénovat s míčem, ale kvůli pandemii koronaviru se zatím musí připravovat sám. Za Manchester United nastoupil francouzský mistr světa naposledy 26. prosince, o to víc se těší, až si znovu zahraje.

Pogba vyhlásil sbírku na pomoc lékařům bojujícím s koronavirem

Francouzský reprezentant Paul Pogba z Manchesteru United se rozhodl pomoci v boji s pandemií koronaviru. Sedmadvacetiletý záložník na sociálních sítích vyhlásil finanční sbírku, jejíž výtěžek půjde na nákup pomůcek pro lékaře a zdravotníky.

Pogba půjde s kotníkem na operaci, chybět bude do závěru ledna

Jenom na několik desítek minut se koncem roku do sestavy Manchesteru United vrátil Paul Pogba. Francouzského záložníka na podzim trápil kotník a problémy se mu nyní ozvaly znovu, fotbalistu tak čeká operace a další nucená pauza...

Manchester United bude bez zraněného Pogby až do prosince

Zraněný francouzský záložník Paul Pogba bude fotbalistům Manchesteru United chybět až do prosince. Po nedělní ligové výhře 3:1 v Norwichi to prohlásil trenér Rudých ďáblů Ole Gunnar Solskjaer. Šestadvacetiletý bývalý nejdražší fotbalista světa naposledy nastoupil na konci září.

Pogba nehodlá prodloužit v Manchesteru. Co nejdřív chce jít do Realu Madrid

Francouzský záložník Paul Pogba údajně informoval vedení Manchesteru United, že další prodloužení smlouvy s Rudými ďábly už nepodepíše. Podle španělského deníku Marca chce odejít do Realu Madrid. Současná smlouva mu ale vyprší až v roce 2021.

Anglický glosář: O penaltové krizi Man Utd a bezradném Tottenhamu

Máme za sebou teprve tři kola nového ročníku anglické Premier League, a už teď jako by se vzhůru nohama převrátilo. Aston Villa vyučila Everton, Newcastle se tolik nenadřel s Tottenhamem, Crystal Palace veze tři body z Old Trafford — kdo četl minulý glosář, ten už hádám dávno zamířil do sekce komentářů...

Pogbu po neproměněné penaltě rasisticky uráželi na sítích

Záložníka Manchesteru United Paul Pogba se stal po neproměněné penaltě v pondělním utkání ve Wolverhamptonu terčem rasistických urážek na sociálních sítích. Klub to odsoudil a snaží se viníky identifikovat.

Solskjaer se zastal po neproměněné penaltě Pogby

Manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer se zastal záložníka Paula Pogbu, který byl klíčovou postavou pondělního utkání Premier League proti Wolverhamptonu. Neproměnil totiž pokutový kop a Rudí ďáblové pouze remizovali 1:1.

Pogba přemýšlí o nové výzvě, opustí v létě Manchester United?

Letošní přestupní termín stále ještě nezačal a na trhu se už objevilo jedno hodně zajímavé jméno. Terčem přestupových spekulací byl v průběhu uplynulých měsíců Paul Pogba a sám záložník Manchesteru United dnes přiznal, že se mu honí hlavou myšlenky na druhý odchod z Old Trafford...

Zidane prý dostane 500 milionů na posily a chce trio hvězd

Real Madrid plánuje masivní investice a půjde po těch největších hvězdách evropských velkoklubů. Podle francouzského deník L‘Equipe má mít trenér Zinedine Zidane připraveno na přestupy až 500 milionů eur, které mají vrátit Bílý balet zpět na vrchol.

Zdecimovanému Manchesteru United bude v Paříži chybět deset hráčů

Manchester United čeká v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain mimořádně těžký úkol nejen kvůli tomu, že budou dohánět manko 0:2. Zdecimovaným "Rudým ďáblům" totiž bude ve středu chybět deset hráčů prvního týmu.

Pogbu zdržela dopingová kontrola, z Turína letěl s fanoušky

Francouzský záložník Paul Pogba se nestihl vrátit s týmem ze zápasu Ligy mistrů v Turíně. V Manchesteru přistál dnes v noci zhruba hodinu po spoluhráčích z United, protože ho na stadionu Juventusu zdrželi dopingoví komisaři.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele