Konzervativní léčba nezabrala, Pogba musí na operaci

Paul Pogba si koncem července poranil koleno a po vyšetření u specialisty se rozhodl vsadit na konzervativní léčbu, dnes pak italská média přinesla informaci o tom, že se jednalo o špatné rozhodnutí. Francouzský záložník Juventusu stále není stoprocentně fit a problém nakonec musí řešit operací...

Pogba čelí vydírání, jeho bratr slíbil "velké odhalení"

Úřady se začaly zabývat podezřením, že francouzský fotbalista Juventusu Paul Pogba čelí vydírání. V případu figuruje jeho starší bratr Mathias, jenž v sobotu na sociálních sítích uvedl, že chystá "odhalení" o Paulově kariéře.

Pogba na operaci nepůjde, koleno bude pět týdnů léčit konzervativně

Francouzský záložník Paul Pogba z Juventusu nepůjde podle agentury AFP na operaci pravého kolena, ale bude zranění z přípravy léčit konzervativně. Zákrok by totiž ohrožoval jeho účast na podzimním mistrovství světa, konzervativní terapie by naproti tomu měla trvat pět týdnů.

Juventus zřejmě začne sezonu bez zraněného navrátilce Pogby

Záložník Paul Pogba si po návratu do Juventusu bude zřejmě muset delší dobu počkat na obnovenou soutěžní premiéru v týmu. Turínský klub oznámil, že devětadvacetiletý francouzský fotbalista má poraněný meniskus. Podle Gazzetty dello Sport Pogbu s největší pravděpodobností čeká operace a nejméně dvouměsíční pauza.

Pogba se vrací z Manchesteru United do Juventusu

Juventus potvrdil návrat Paula Pogby z Manchesteru United. Francouzský reprezentant oblékne dres turínského velkoklubu po šesti letech, ve staronovém působišti podepsal smlouvu do roku 2026...

Nejlepší volní hráči: Pogba, Dybala i hvězdy Realu

Se začátkem července mnoho fotbalistů bude hledat nový domov pro sezonu 2022/23. Kvůli současné finanční situaci ve fotbale - a po celém světě - víc a víc hráčů opouští bývalé kluby po koncích smluv a na trhu je tak několik hráčů světové třídy, kteří jsou dostupní jako volní hráči. Vybrali jsme ty nejlepší z nich.

Pogba při druhém "rozvodu" s United pálí mosty, opřel se do klubu a popsal konflikt s Mourinhem

Když v 16 letech přišel z akademie francouzského Le Havre na Old Trafford, zdálo se, že by jeho svazek s Manchesterem United mohl přerůst v něco výjimečného. Nepřerostl. Paul Pogba (29) se v týmu "Rudých ďáblů" nikdy nestal tahounem a klub už podruhé opouští. A opět zdarma.

Pogba odejde po vypršení smlouvy z Manchesteru United

Francouzský záložník Paul Pogba neprodlouží smlouvu v Manchesteru United a po necelých šesti letech opustí klub jako volný hráč. O odchodu fotbalového mistra světa z roku 2018 informoval šestý tým anglické ligy na klubovém webu.

Zraněný Pogba už má zřejmě za sebou poslední zápas za Manchester

Francouzský záložník Paul Pogba se v úterním ligovém utkání proti fotbalistům Liverpoolu (0:4) zranil a v dresu Manchesteru United se už v této sezoně zřejmě nepředstaví. Vzhledem k tomu, že mu v klubu končí po sezoně smlouva, nejspíš odehrál poslední zápas za "Rudé ďábly".

Pogbův stav se nelepší, na návrat si počká do konce února

Anglická liga letos nabídne dramatický souboj o čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů a Manchesteru United v něm ještě dlouho nepomůže Paul Pogba. Francouzský záložník si začátkem listopadu poranil stehenní sval a média hned informovala o vážném problému, ten nakonec fotbalistu ze hry vyřadí minimálně do konce února...

Francouzští mistři světa zakončí kvalifikaci bez zraněného Pogby

Francouzským fotbalistům bude v závěru kvalifikace mistrovství světa chybět hvězdný záložník Manchesteru United Paul Pogba. Někdejší nejdražší hráč světa si na pondělním tréninku úřadujících světových šampionů poranil stehenní sval.

Pogba: Mourinho šel v Manchesteru United proti hráčům, Solskjaer je jiný

Francouz Paul Pogba zkritizoval svého bývalého trenéra v Manchesteru United Josého Mourinha za to, že dokázal bez vysvětlení odstavit hráče včetně něj. Podle osmadvacetiletého záložníka je současný kouč druhého týmu Premier League Ole Gunnar Solskjaer jiný než jeho předchůdce.

Manchester United na několik týdnů přišel o záložníka Pogbu

Manchesteru United bude několik týdnů chybět záložník Paul Pogba. Francouzského reprezentanta vyřadilo ze hry zranění stehenního svalu, kvůli kterému sedmadvacetiletý středopolař nedohrál sobotní zápas anglické ligy s Evertonem (3:3).

Jak Leicester sestřelil Lamparda: Sestava 18. kola Premier League

Tahle zpráva ovládla dnešní svět sportu. Frank Lampard skončil na lavičce Chelsea - ta se s jedním ze svých nejlepších hráčů historie rozloučila po roce a půl. Nyní vyšlo najevo, že právě utkání na hřišti Leicesteru bylo pro Romana Abramoviče tou poslední kapkou. Foxes na rozdíl od Blues zvládli zápas fantasticky a tomu odpovídá i složení poněkud improvizované All-Stars 18. kola.

Pogba podle agenta není v Manchesteru šťastný a v zimě odejde

Francouzský fotbalista Paul Pgba není podle svého agenta Mina Raioly v Manchesteru United šťastný a v zimním přestupovém období anglický klub nejspíš opustí. Jeden z nejznámějších hráčských zástupců řekl italskému listu Tuttosport, že odchod sedmadvacetiletého záložníka a mistra světa z roku 2018 je velmi pravděpodobný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele