Další články

Představení účastníků MS 2022 - Senegal

Na první pohled to vypadá jako další z řady letošních deja-vu: francouzská skupina na MS je prakticky totožná jako před čtyřmi lety, ta brazilská taktéž, a zraky fotbalové Afriky se opět upínají především k Senegalu. Zlatá generace Lvů z Terangy má na největší světové scéně co napravovat.

Marseille má kvůli Gueyemu na rok pozastavené přestupy

Mezinárodní fotbalová federace potrestala Marseille ročním zákazem přestupů kvůli vleklému sporu francouzského klubu s Watfordem ohledně senegalského záložníka Papeho Gueyeho. Ten předloni podepsal smlouvu s Olympiquem, přestože už měl uzavřený předběžný kontrakt s Watfordem. Anglický tým se kvůli tomu loni v únoru obrátil na arbitrážní komisi FIFA.

Gueye nemohl nastoupit za Senegal, FIFA mu kvůli sporu klubů zastavila činnost

Pár minut před pátečním zápasem na mistrovství Afriky muselo vedení senegalské reprezentace stáhnout ze sestavy záložníka Papeho Gueyeho. Mezinárodní fotbalová federace zastavila dvaadvacetiletému hráči činnost kvůli vleklému sporu mezi jeho zaměstnavatelem Olympique Marseille a Watfordem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele