Další články

Fagioli ve velkých problémech, kvůli sázkám má dluhy tři miliony eur

Kvůli závislosti na sázení nastřádal potrestaný záložník Nicoló Fagioli z Juventusu dluhy ve výši tří milionů eur (74 milionů korun). Přiznal se k tomu podle italských médií během vyšetřování turínskému státnímu zástupci. Dvaadvacetiletý reprezentant v úterý dostal sedmiměsíční distanc, pětiměsíční podmínku, pokutu a povinnost absolvovat skupinovou terapii.

Fagioli dostal za sázky sedmiměsíční trest a pokutu

Záložník Juventusu a italské reprezentace Nicoló Fagioli dostal sedmiměsíční distanc za sázení na fotbalové zápasy. Dvaadvacetiletý hráč se k porušení pravidel přiznal. Na utkání vlastního týmu ale prý nesázel. O trestu pro dvaadvacetiletého fotbalistu informovala agentura Reuters.

Sázet měl i Zalewski. Zaniolo s Tonalim se přiznali k nelegálním hrám

Záložník Juventusu Nicolò Fagioli je v problémech až po uši a po doznání k nelegálním sázkám čelí až tříletému distancu, nyní však policie vyslýchá také jeho přátele, mezi nimiž jsou mimo jiné Nicolò Zanioli a Sandro Tonali. Identitu čtvrtého hráče zasvěcený agent Fabrizio Corona prozradil před chvílí, jednat se má o Nicolu Zalewskiho z AS Řím. Celkem by se mohlo jednat až o 10 hráčů, z nichž ještě jeden má působit v Juventusu.

Záložník Fagioli z Juventusu je vyšetřován kvůli nelegálním sázkám

Záložník Nicolo Fagioli z Juventusu je v Itálii vyšetřován kvůli podezření z protizákonných sázek. S odkazem na prohlášení turínské prokurátorky Enriky Gabettaové to uvedla agentura Reuters.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele