Další články

Keïta odmítl odcestovat na zápas a půjde na kobereček. Špiní mojí image, brání se záložník

Zcela rozlišné příběhy včera zažily Leverkusen a Werder. Vzájemný zápas obou týmů uzavřel 29. kolo německé nejvyšší soutěže a měl dohru - domácí slavili mistrovský titul, Brémští pro změnu budou řešit Nabyho Keïtu.

Keïta se vrací do Německa, dohodl se na spolupráci s Werderem

Naby Keïta si po pěti letech znovu zahraje 1. Bundesligu. Guinejský záložník v létě 2018 odcházel z Lipska do Liverpoolu, nyní se jako volný hráč domluvil na angažmá s Werderem. V Brémách podepsal tříletý kontrakt.

Nominaci na nejlepšího afrického fotbalistu vévodí vítěz posledního vydání Mané

Po necelých třech letech bude opět vyhlášen nejlepší africký fotbalista. Desetičlenné nominaci vévodí vítěz posledního vydání ankety útočník Sadio Mané, který v únoru pomohl senegalské reprezentaci k premiérovému zlatu na africkém šampionátu.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Keïta z Liverpoolu po převratu uvízl v Guineji, klub řeší jeho bezpečný návrat

Záložník Naby Keïta z Liverpoolu kvůli vojenském převratu, při kterém byl svržen prezident Alpha Condé, uvízl v rodné Guineji. Vedení klubu už začalo jednat s úřady, aby se šestadvacetiletý fotbalista mohl bezpečně vrátit do Anglie.

Liverpoolu bude v boji o titul chybět zraněný Keita

Liverpoolu bude v závěru sezony a v bojích o dvě trofeje chybět záložník Naby Keita. V úvodním semifinále Ligy mistrů proti Barceloně, které anglický klub prohrál 0:3, si natrhl tříslo a čeká ho dvouměsíční léčba. Kapitán Guineje tím pádem možná přijde také o africký šampionát.

RB Lipsko předčasně neuvolní Keïtu do Liverpoolu

Liverpool se během letní přestávky dohodl na příchodu Nabyho Keïty, jenž má na Anfield Road dorazit po sezóně. Nyní se však objevily spekulace, podle kterých by si mohli Reds připlatit a guinejský reprezentant by přišel již nyní, RB Lipsko však něco takového zamítá...

O cenu BBC Afrického hráče roku usilují Aubameyang, Mané či Salah

Včera bylo po roce opět na stránkách BBC spuštěno hlasování o Afrického hráče roku. Loňský vítěz Riyad Mahrez na pětičlenném seznamu kandidátů nefiguruje, Premier League tam však stále registruje tři zástupce. Na svůj první triumf si brousí zuby kanonýr Dortmundu Pierre-Emerick Aubameyang...

Záložník Keita dostal obří pokutu za padělaný řidičský průkaz

Záložník bundesligového vicemistra RB Lipsko Naby Keita dostal od německých úřadů obří pokutu 415.000 eur (10,6 milionu korun). Dvaadvacetiletý fotbalista byl podle listu Bild potrestán za to, že se dvakrát pokusil v Německu získat řidičský průkaz s pomocí padělaného řidičského oprávnění z rodné Guineje.

Liverpool za rekordní sumu koupí Keitu, z Lipska přijde za rok

Liverpool získá guinejského záložníka Nabyho Keitu z Lipska. "Reds" za dvaadvacetiletého fotbalistu zaplatí jeho výkupní klauzuli 48 milionů liber (asi 1,35 miliardy korun) plus další bonusy, což je nejvyšší přestupová suma v historii klubu. Keita se přesune do Anglie až po této sezoně.

Keïta letos zůstane v Lipsku, do Liverpoolu přestoupí za rok

Naby Keïta nakonec přece jenom přestoupí z RB Lipsko do Liverpoolu, nebude to ovšem v nejbližších dnech. Anglická strana transfer dojednala na příští léto, za 22letého záložníka tou dobou zaplatí 48 milionů liber...

Rangnick letos Keitu neprodá, s jeho prodloužením ale nepočítá

Sportovní ředitel RB Lipsko Ralf Rangnick před pár dny znovu zopakoval, že bundesligoví vicemistři již v kádru nechystají provádět žádné změny, a na tomto stanovisku se nic nemění. Zároveň však bývalý trenér naznačil, že by vysoce ceněný záložník Naby Keita mohl odejít již za rok. Vše záleží na vývoji sezony...

Lipsko své hvězdy prodávat nehodlá, Keita i Forsberg by měli zůstat

RB Lipsko loni jakožto bundesligový nováček zažilo snovou sezonu a hned v prvním roce mezi německou elitou si zajistilo start v hlavní fázi Ligy mistrů. Velkými financemi disponující klub hodlá své postavení uhájit a pomoci mu k tomu mají i stávající opory, které vedení rozhodně nehodlá prodávat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele