Keïta odmítl odcestovat na zápas a půjde na kobereček. Špiní mojí image, brání se záložník

15.04., 11:00
Aktuality
Naby Keïta (© SV Werder Bremen)

Zcela rozlišné příběhy včera zažily Leverkusen a Werder. Vzájemný zápas obou týmů uzavřel 29. kolo německé nejvyšší soutěže a měl dohru - domácí slavili mistrovský titul, Brémští pro změnu budou řešit Nabyho Keïtu.

29letý africký středopolař za sebou má angažmá v Salzburgu, Lipsku a Liverpoolu a do Werderu přišel před letošní sezonou, místo velké posily ovšem Brémy získaly problémového hráče. Vše vyvrcholilo včera - fotbalista se před odjezdem do Leverkusenu dozvěděl, že ani tentokráte nenastoupí v základní sestavě, odmítl nastoupit do autobusu se spoluhráči a místo toho odjel domů.

"Zítra si promluvíme jak s hráčem, tak i s jeho agentem. Dohodneme se, jak budeme postupovat a jaké následky bude jeho chování mít," řekl sportovní ředitel Clemens Fritz.

Keïta představuje velké zklamání a částečně pod tím jsou podepsaná i zranění, kvůli nimž za celou sezonu naskočil jenom k pěti zápasům. Druhou stránku věci představuje chování samotného fotbalisty, který podle tisku není příliš populární v kabině. Spoluhráčům vadí, že chodí pozdě na týmové srazy a vyhýbá se nepopulárním sponzorským akcím.

"Rád bych si s vedením Werderu vyjasnil svou situaci. Loni jsem podepisoval smlouvu s báječným klubem a od prvního dne ukazoval profesionalitu. Toužil jsem jenom po tom, abych pomohl klubu a udělal šťastnými fanoušky. Zvláště to platí v současné chvíli, kdy výsledky nejsou takové, jaké jsme si představovali. Vždycky jsem se snažil být příkladem pro ostatní, nikdy jsem neměl disciplinární prohřešky. Z těchto důvodů nemohu akceptovat to, že někdo špiní mojí image," vyjádřil se k incidentu samotný Keïta prostřednictvím sociálních sítí.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Frajer

Reagovat
dantetomas

Aj ho celkom chapem. Keby nevyslo najavo, ze sam odmietol cestovat s timom, kazdy by si myslel, ze je zase (stale) zraneny, cim by jeho image zostala neposkodena.

Reagovat
inferno08

Je to nová zkušenost pro realizační tým Werderu. Příště mají základní sestavu ohlásit nejdříve v autobusu cestou na zápas.

Reagovat
vceradnesazitra

Scouserská škola

Reagovat
Ranoth

Reagovat
YNWA__MSN

Největší flop za Kloppa v LFC...

A ted rok po konci nemá ani na konec BL

Reagovat
Uwe háže buly

Příští rok spodek turecké ligy.

Reagovat
mayday

Říkám si to samé

Reagovat
GrimeBaller98

Ego jak Pogba, ale skills jak Droppa

Reagovat
Mönchengladbach

Vždycky to byl debil.

Reagovat
Werkrider

Raus!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele