Havel: Žijeme si svůj sen, už teď jsme dokázali neuvěřitelné věci

09.05.2022, 10:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
Lemond Laws

Tak Vrba ende...

Reagovat
dextroza_m

Ať prosím rupnou s Hardcem, v pohárech se Plzen nikam nedostane.

Reagovat
nvidia

Reagovat
Seydou Doumbia

To neřeš

Reagovat
GrimeBaller98

Banik nebo Slovacko taky ne

Reagovat
Kucka

Reagovat
inferno08

Podle mě by se hned na začátku sezony měly týmy rozdělit v pořadí, v jakém jsou schopné něco uhrát v pohárech. Tím by odpadla zcela zbytečná liga a týmy z předních pozic by se rovnou mohly soustředit na evropské poháry. Stejně tak druhá liga, ze které by postupovaly jen ty týmy, které mohou v první lize něco uhrát.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Cotton

Reagovat
Hiko

přesně, anketa na EF a je vyřešeno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
jaRys9

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Remt

Líbí se mi jak uvažuješ. Přesně tak bych to udělal. Neschopáci ať uhnou a nepřekáží těm schopnějším

Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin9719

Slavie se s platy jistých individualit dostala z Ligy mistrů až do konferenční ligy. Můžou si koupit koho chtějí na poměry ligy, Mejdr s Vlkanovou už sedí v Edenu a jsem zvědav kam to dotáhnou. Zatímco my hrajeme bez odměn i v lize, bojujeme a nejsou schopní nás na 2x porazit. Jo počkám si kam postoupíte letos.

Reagovat
Martin9719

*postoupí ty týmy jako slavná Slavie

Reagovat
jackinho10

Promin, ale ty musis mit vazne strasny komplex ze Slavie, kdyz takto reagujes na komentar fanouska Baniku, ktery se Slavie ani vubec netykal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PtákOhnívák

Ježiš, nech ho chudáka!

To po 10 letech náhodně 35x zasebou ubetonovaly na titul, tak dělá tvrdýho...

Reagovat
Pablos

docela týká, když už tam nikdo jinej krom Plzně vyhrát nebude ...to že se nenapíše, ať to vyhraje Slavia než Plzeň, neznamená, že to de facto nenapsal

Reagovat
Pablos

škrtám nebude... *nemůže

Reagovat
Martin9719

Komplex? To mají spíš všichni z nás. Mě to jen asi nedá no, číst tady tyhle vaše sračky pořád dokola, jakýže odpad to jsme a co si to vůbec dovolujeme hrát o poháry a o titul, vždyť to bude katastrofa pro celou republiku! Jo a taky hrajeme vlastně nejhorší fotbal v lize, protože jenom betonujeme od začátku do konce. Stejný debilní kecy jako pouští do médií Vízek, Mádl a podobný experti. A že se Slavie netýkal? Přímo v psaném textu ne, to máš pravdu, ale každýmu kdo si to umí přeložit je to jasný jak je to myšlené, ale tobě zřejmě ne. Takže pro ty méně chápavé jako jsi ty ti to níže přeložil Pablos. Limberský sice nemá fakt IQ 150, ale v jednom má pravdu. Vy jste 10x horší než Sparťani.

Reagovat
mistr129

Dextroza psal o Plzni u článku o Plzni, tys do toho zatáhnul Slavii.

Reagovat
jackinho10

Nejlepsi je to vzdycky hodit na vsechny ostatni a ja nic ja muzikant

Reagovat
JeséRodriguez

Ten Vízek by měl fakt držet hubu, ať si říká co chce maximálně tak v té své hospodě. Moc nechápu, proč by tam Plzeň nemohla hrát, stejně tam loni byla Slavia, a prohrála s Ferencvárosem a Legií. My v předkolech pohárů zase třeba se Suboticou ne tak dávno... Prostě české kluby na LM nemají, tak co pořád mele o tom, že tam Plzeň udělá ostudu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Remt

Coze Mejdr? Youtuber do Slavie?

Reagovat
Remt

Tak jsem si o tom ted neco nasel. Zajimave. Jeho videa sleduju uz docela dlouho, vypada jako prima kluk, hraje na pravym bekovi, nevim jak dobre by dokazal zaskocit za Bahem, ale ten ma dost mozna jit v lete pryc ne? V tu chvili by na te pozici asi nebyl moc pretlak.

Reagovat
Martin9719

Tak hrál tam i Masopust nebo teď Schranz, ale moc dalších pravých beků by Slavia neměla no. Bílek by ho bral ale nemůžeme si ho dovolit, vlastně nikoho ted. Takže to vypadá na tu Slavii, leda by Sparta odepsala Wiesnera.

Reagovat
Remt

a přibližná cena Mejdra? mluví se o něčem?

Reagovat
Martin9719

Zhruba 10-15 mega ale otázka kolik to bude stát Slavii po tom co se teď stalo.

Reagovat
letitfly

Jak Plzeň nemám rád, tak jim tentokrát ten titul přeju. Nedávno jsem to někde slyšel/četl, že to pro FC Koeficient může být nejlepší možná varianta. Mistr v LM je sice super představa pro prestiž, ale do koeficientu nám to dá nejspíš úplný kulový (asi jako poslední účast Slavie v LM).

Takže Plzeň jako potenciální mistr bude mít možnost dvou vypadnutí v předkolech, aby si i tak zajistila EKL. Slavia jako potenciální druhej tým možnost chyby mít nebude, ale věřil bych jim v předkolech výrazně víc než Plzni.

Reagovat
Martin9719

Předem se omlouvám za neinformovanost, ale jak to vlastně v předkolech letos v létě budeme mít a všechny týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno, do skupin stejně nepostoupíte...

Reagovat
smazaný uživatel

I když možná jo, měli byste tři možnosti na EKL...

Reagovat
Martin9719

S kádrem a hráči kteří už v týmu dávno nejsou, hrají o záchranu nebo v B mužstvech nám chyběl krůček, zatímco Slavie předvedla 2x kardinální propad. Takže si hleď svýho a bacha aby jste s pytlem prachů na zádech vůbec do EKL došli.

Reagovat
ratusek

Ač si o Slavii myslím cokoliv, tak zrovna tady být Plzní se ji nesměju. Ano Slavia to podělala, ale aspoň s týmy, co mají jakýsi zvuk nebo měly. Vy jste měli obrovský problém s pastevcema z Walesu a vypadnutí se Sofií je taky celkem kolosální ostuda

Reagovat
Martin9719

Od nás nikdo nic nečekal ani tehdy a k tomu se nám zranilo několik klíčových hráčů. A my prostě 2 jedenáctky zkrátka nemáme. Navíc hráči se spolu teprve seznamovali. Hold návyky a bordel po Gulovi chvíli trvalo než se podařilo odstranit. Neuběhl ani rok a Slávisti kouzla zbavení už se skoro vzdávají titulu. A zároveň tady píšou jak nemáme šanci. Já si troufnu tvrdit, že jestli navážou na to co předvádí v nadstavbě tak budou pro smích leda tak oni.

Reagovat
ratusek

Výmluvy na zranění a sehranost neberu. To se takhle může vymlouvat každej. koneckoncu i Slavia když měla zraněnou celou jedenáctku. Od vás se ten postup čekal, nevím proč tvrdíš, že ne. Prostě ste to posrali. Tečka. V další sezoně to máte šanci napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby nám ten krůček nechyběl...

Reagovat
jaRys9

Reagovat
kilobyte

Jestli začnou v LM, tak tu EKL by minimálně dát měli (stejně jako letos Slavia). I když ta to měla lehčí, že začínala až ve 3. předkole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhrají, protože Kůň má delší nohy než kočka.

Reagovat
GrimeBaller98

Vcera gol jak Robben, ale v repre v posledni minute zahodi vylozenou sanci, ze ji kopne do autu

Reagovat
Lof

To je letošní Plzeň no

Reagovat
KoryVCF

srovnávat Robbena s tímhle dřevákem... pls

Reagovat
GrimeBaller98

You must be fun at parties

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Havel žije svůj discopribeh

Reagovat
Martin9719

Kdyby titul dopadl tak to je sakra dobrej nápad na nový chorál.

Reagovat
smazaný uživatel

Havel rozjel na svoje poměry brutální bombardování. Až bych řekl nehumanitární.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele