Českou reprezentaci doplnili obránce Havel a útočník Pekhart

18.03.2022, 15:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
Aldeano

Havel lepší než Wiesner, ale Pekhart

Reagovat
Lemond Laws

Není moc kde brát...

Reagovat
Aldeano

To je pravda, ale raději bych tam už viděl někoho z "21", než Pekharta. Fila nebo snad i Sejk by horší nebyl...

Reagovat
kilobyte

Takže do nejdůležitějšího dvojzápasu za 4 roky místo loňského krále střelců polské ligy, se zkušenostmi z evropským pohárů, bundesligy a reprezentace, bys radši upřednostnil útočníka, který nemá v lize odehráno ani 1500 minut a dal 5 gólů, nebo útočníka, který má v lize odehráno 230 minut a dal 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale stejně tak se dá říct, že Pekhrat má v repre 2 vstřelené góly za 12 let To už je trošku jiný level.

Reagovat
smazaný uživatel

(oba dva Maltě)

Reagovat
Aldeano

Jo. Dokonce, jak je napsáno níže, tak bych tam raději viděl i Jurečku.

Forma nebo potenciál je lepší, než zásluhy (pokud se to v jeho případě dá vůbec napsat).

To, že dal Pekhart skoro před 10 lety za 3 sezóny v BL 10 gólu, z něj lepšího kandidáta snad nedělá. Krom toho mu to v repre nikdy nešlo.

Reagovat
kilobyte

Tak v barážových zápasech ti je potenciál úplně k prdu. Nevím jestli má lepší formu Pekhart, který má letos 3 góly, nebo Sejk, který dal 2 góly a nebo dokonce Fila, který letos odehrál už skoro 130 minut.

V takhle důležitých zápasech jsou zkušenosti pro trenéra to hlavní. Asi těžko tam bude zkoušet nějaké nováčky, kteří pořádně nehrají ani v lize.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kattos

Reagovat
mistr129

Reagovat
dave30

Reagovat
Aldeano

Pekhart mi prostě nepřijde jako dobrý fotbalista no.

Reagovat
kilobyte

To ale nic nemění na tom, že Fila nebo Sejk momentálně lepší nejsou.

Reagovat
Aldeano

Těžko říct, pokud v tom zápase nenastoupí, tak se to nedozvíme.

Vadí mi jen obecně to Šilhavého přizdisráčství. Například Lingr v repre nikdy nehrál a stejně bude muset nastoupit, ale až ho k tomu okolnosti donutí. Stejně tak, pokud by bylo Euro v řádném termínu, tak by tam Hložka nikdy nevzal apod.

Reagovat
kilobyte

Šilhavý možná některé hráče přehlíží, ale tebou zmiňované (Fila a Sejk) by do repre nevzal nikdo. Vždyť oni se sotva prosadili v lize. Takový hráči v repre nemají co dělat.

Reagovat
Aldeano

Tak alespoň ten Jurečka mi přijde i aktuálně lepší než Pekhart.

A Fila by tam horší nebyl. Nakonec bude vůbec nejlepší na hrotu záložník...

Reagovat
kilobyte

Fila pořádně nehrál ani v Boleslavi a teď leští lávku ve Slavii. Brát do důležitého zápasu hráče, který pořádně nehraje ani v klubu a ani nemá zkušenosti, je prostě blbost.

Reagovat
Aldeano

Pekhart prostě není lepší hráč, fotbalista.

Je to podobné, jako když jsem prosazoval Schicka ve Spartě. Jsi lepší fotbalista a umíš kopat? Hraješ, tak jednoduché to je. Místo toho, se tam budou stále povolávat jen za údajné zásluhy, vysloužilí hráči.

Promiň, ale Pekhart už nemá v repre několik let co dělat. Pokud chceš zůstat u starších náhradníků, tak jsou tam i Tecl nebo Doležal. Nevím, čemu, takový hráč může pomoci, ale k lepšímu výsledku zřejmě ne. Raději bych tam opravdu viděl klidně Sejka nebo Kozáka z "20".

V čem dokáže Pekhart zahrát lépe, než třeba Čvančara?

Reagovat
kilobyte

To jsi zjistil z těch pár zápasů co Sejk s Filou odehráli? Máš pravdu, že hrát by měli ti lepší, ale když nehrají ani v klubech, tak je těžko budeš povolávat do repre. Sejk s Filou mají dohromady za celou kariéru na "top" úrovni asi jako Pekhart za letošní sezónu.

Já neobhajuji to, že Šilhavý povolal Pekharta, ale říkám, že povolat místo něj Sejka nebo Filu je blbost. Tak nevím proč pořád vytahuješ další jména.

Reagovat
Aldeano

Protože i další jména jsou lepší než Pekhart.

Reagovat
kilobyte

Ale já s tebou diskutuji o tom, že povolat SEJKA nebo FILU místo Pekharta je blbost a žádný trenér by to neudělal.

Reagovat
Aldeano

Vždyť v tom příspěvku z 11:57 mám uvedeného Sejka znovu. A v příspěvku v 11:40 zase Filu.

Blbost je nominovat Pekharta, který je k ničemu a neodehraje ti tam nic víc, než kdokoliv jiný, komu alespoň nebude chybět nadšení.

Reagovat
kattos

Reagovat
cortan

Jasná dvojka po Schickovi. Čas zazářit

Reagovat
Pablos

Výsměch neskutečný ...Havel asi suvéreně nejhorší hráč na svém postu v lize Pekhart totálně out to už i ten Ondrášek je ve větším laufu

Reagovat
Pablos

tak trošku se omlouvám Pekhartovi, nějaké góly přeci jen dal, myslel jsem, že je tuhle sezónu uplně odepsanej a že ani nenastupuje... moje neznalost, uznávám. U Havla si stojím za svým, je snad u každého gólu co Plzeň v lize dostane....přes špatnou poziční hru.

Reagovat
Tromas

Nejhorší na postu v naší lize fakt není. To že přes něj padá nejvíc gólů do naší sítě je ale pravda. Částečně za to může, že hraje hodně dopředu ale i špatná poziční hra. Bohužel Sparta má v obraně celkově tragédy a Slavie nyní nemá v obraně české obránce, ale samý cizince (hlavně vinou zranění Kúdely s Bořilem). Přitom Bořil byl ne EURU náš nejhorší hráč a stejně ho ten dement Šilhavý stavil na úkor Kadeřábka, který se na repre, kvůli stavění protěžovanýho Bořila vysral a proto jsme teď v obraně, tak v prdeli (hlavní důvodem je samozřejmě nominace Šilhavýho, který to zase nanominoval, jak největší nýmand a mám pocit, že každý 2. uživatel na eurofotbalu by sestavil lepší nominaci).

Reagovat
Pablos

No to, že on je ten nejhorší... to jsem si trošku zapřeháněl, vyprovokoval mě Šilhavka. Jinak si myslím, že kdyby hrál někde za Bohemku, tak si na jeho výkony nikdo ani nevzpomene... těží se jen z toho, že je z Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bohemce by seděl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně fotbalu nerozumíš

Reagovat
Mass

Takových se tu vás sešlo víc.

Reagovat
Mass

Pro dementa každý dement.

Reagovat
16Dave

Pekhart...To snad ne, to radši někoho z české ligy, Jurečku ze Slovácka, kohokoliv...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Chorase

Reagovat
Pablos

nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale i ten Chorý by byl fakt lepší alternativa

Reagovat
kilobyte

Než se koukat na Chorého ksicht i v repre, tak to ať radši hrajeme o deseti.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

nemám ho vůbec rád, ale příjde mi, že se zlepšil, že už nerozdává lokty tak... a že i je platnej pro Plzeň a gól dát umí.... tím ho nechci zase něják vyloženě hájit, ale Pekharta jsem nezažil v repre něco zahrát, tak asi čekám bídu i teď

Reagovat
ondrasch77

Pekhart - to už popsal výše Kilobyte..., Chorý, byť možné herní zlepšení, stejně je to krypl, charakter nezměníš.

Reagovat
Pablos

Tak ale jaký protinávrhy tam kdo psal... Fila a Sejk, to je úplné sci-fi. Chorý morálně né to jako nemám problém, hodnotil jsem sportovně ...vždyt co, nikdo z nás tu nominaci stejnak nezměníme.

Reagovat
ondrasch77

Když už, tak za mě by měl jet zkušený útočník s formou, ne ti 20 letí kluci, kteří nehrajou dost ani v lize... A taky by měl mít aspoň trochu charakteru. Takže rozhodně ne Chorý nebo Krmelec.

Pekhart je dobrá volba, už se v Legii do toho opět dostává, poslední zápas dal dva góly a táhne Legii výš. Všude, kde byl, tak góly dával.

Reagovat
smetos

Klima, Jurecka, i ten Papadopulos by byl lepsi

Reagovat
dave30

Podle jakého kritéria to má Šilhavý posoudit?

Reagovat
OTASi

Se schickem to vypadá bledě

Reagovat
John Obi Mikel

Havla moc nemusím, ale na výběr toho moc není (já bych bral Holíka). Pekhart asi OK, když bude v závěru potřeba čahoun do vápna, tak ho tam pošle.

Reagovat
Mass

Taky bych radši Holíka, Havel není špatný, ale není na něm nic zajímavého, takový trošku lepší Dostál.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Jurečka

Reagovat
Azazelo RD

Chudák Tecl. Dvy góly Hradci a stejně si ho nevšimnou.

Reagovat
Tromas

Nechápu proč Šilhavý radši nedonominoval Hejdu. Havel se sice může hodit, když nemáme pořádnýho levýho beka, ale stopera typu Hejdy by se nám hodil ještě víc. Pekhart zbytečně, když nebude Schick tak je každá varianta na hrot na hovno. To radši mohl vzít 2 obránce ( Hejdu s Havlem).

Reagovat
Kucka

Hejda prý není fit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, teď má formu. Na tu obranu dojedeme. Jeden větší dřevák než druhý (rozuměj Zima a Matějů)

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím sparťani! Pokud se chcete podílet na možném zlepšení sparťanských profilů na sociálních sítích, prosím vyplňte mi anonymní dotazník. Je to cca na 1-2 min. Předem moc díky!!! https://bit.ly/ACSpartaSocialMedia

Reagovat
smazaný uživatel

vyplněno Tome

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele