Horváth: Havel a Staněk netrénují, uvidíme, zda budou na Slavii

31.03.2022, 23:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Blasphemer

Dva zranění a žádné vyjádření klubu pro repre, že takhle teda ne?

Reagovat
verv

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smetos

Havel se sbalil beztak proto, ze dostal pokyn z klubu aby se vratil a neriskoval. Stanek dostal vodfrknout a urcite nastoupi. Tady Horvi jen hraje jakousi hru, aby zmatl slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než na Slavii to hrají na bookmakery, kvůli možné absenci Staňka leze kurz na Plzeň nahoru. Už je to skoro 3,5. Vzhledem k tomu, že se dá čekat, že ten zápas rozhodne Ousou (a Plzeň tím pádem vyhraje), tak se to už vyplatí vsadit.

Reagovat
smetos

a pak si hošani vsadí

Reagovat
kilobyte

Máte se ještě, co učit.

Reagovat
clinger

jako vždy úplně mimo Havel byl nevyzkoušenej nováček a střídal pouze v důležitým zápase ve švédsku. pak odjel domů. a Staněk naopak dostal šanci jen v pouťáku.ani jeden nebyl po zranění a hráli jen minimum. Maso pravej opak, v repre ho už šilhavý zná tak zcela logicky musel hrát oba zápasy....

Reagovat
Greny

Staněk nedávno nedochytal pro lehký otřes mozku ..

Takže by Plzeň mohla říci proč ho Šilhavý nestáhl okamžitě po souboji když věděl že podobný úraz měl nedávno.. navíc opakovane otřesy mozku taky nejsou žádná sranda hokejky by mohli vypravet

Reagovat
jackinho10

Jestli to nebude tim, ze zraneni nejsou a v nedeli hrat normalne budou

Reagovat
Martin9719

A jestli to nebude jen vedením Slavie. Myslím si že se na jejich stranu se stavíte akorát vy slávisti. Jako kdyby jste tam na tu pozici neměli případně Baha, Olayinku, Lingra, Schranze, Provoda, Sora nebo Plavšiče. My máme na LB jen ofenzivního záložníka Sýkoru a pak Řezníka s Holíkem přes nohu a nikdo ani nepípne.

Reagovat
jackinho10

Takze pokud Havel hrat bude, tak je v poradku, ze byl odvolany z reprezentace, protoze byl “zraneny”? Slavia to tak priste taky muze udelat, zajimalo by me kdo za ten narodak potom bude hrat. A to je jako problem Slavie, ze mate uzsi soupisku? Nebo to se jako trener reprezentace rozhoduje podle toho, ze si rekne, ten je ze Slavie, ta ma 30 hracu, tak se muze zranit? A navic me bavi, ze na naseho praveho obrance/zaloznika napises Provoda a Plavsice, kteri jsou levaci, ale u vasich Reznika a Holika si napises pres nohu. Ty totiz narozdil od nas slavistu jsi velice objektivni

Reagovat
Martin9719

Podle tvé logiky když odstoupil od repre kvůli zranění nesmí nastoupit v ligovém zápase o týden později? Joo, pardon, když nemůže Masopust tak proč by mohl Havel že? Diskriminace! Já se teda divím, že jsme si rovnou nestáhli ze srazu toho Staňka spolu s Havlem, když teda taky předstíráme zranění. Mazejte se k tatíkovi Tvrdíkovi vyplakat. Problém Slavie není že máme užší soupisku, problém Slavie je ten, že Masopust dostal od reprezentace příkaz nastoupit v obou utkáních srazu, a to křehké slávistické srdce pobouřilo. Kdyby ti to aspoň trochu myslelo, a nedělal bys ze sebe ublížence tak bys možná dokázal pochopit že není problém to, kdo hraje jakou nohou ale co je jeho post a kde je zvyklý případně nastupovat - takže Plavšič vpravo možná nikdy nehrál, ač je to pravák, ale hraje vlevo jak v záloze tak v obraně. Provod tam možná není, ok, ale těch 6 hráčů tam v klidu může nastoupit. A hele světe div se, on Havel vlastně není levák, přitom je to náš jediný levý obránce. A stejně to v klidu odehrajeme klidně i se Sýkorou vzadu. Takže mě nepoučuj o objektivitě, když ani nedokážeš pochopit, že pravák nemusí hrát vpravo a levák vlevo když to není jeho post.

Řezník jako levý bek nastoupil jen v krajních případech a u Holíka vůbec nevím zda tam někdy nastoupil, což by bylo asi stejný jako kdyby šel na LB Bah. Ale my hrajeme s tím co je, narozdíl od čínských rozmazlenců.

To je s vámi pořád dokola, brečíte na všechny strany, předtím hrací plocha, teď Masopust. Co bude příště? Už vidím jak se nám na neděli kvůli sněhu rozesere hřiště, vy dostanete klepec a nakonec podáte prostest aby se zápas odehrál znovu na kvalitním trávníku.

A trenér repre se nerozhoduje podle toho kdo se komu může zranit, ty inteligente.

Reagovat
jackinho10

Ty jsi uplne strasne hloupoucky omezenec Vzdyt ty ani nevis co pises. Ty si pises jen proste co se ti hodi a co neni pravda. Viz napsat o Plavsicovi, ze vpravo nikdy nehral, ac je to pravak Ty proste nedokazes pochopit, ze ja poukazuju na to, ze podle tve logiky muze 6 slavistu nastoupit na uplne jinem postu nez normalne hraji, ale plzenaci jsou chudaci, kdyby tak nastoupit museli. Ty mas strasny komplex ze Slavie, tak si tedka jeste hon sve ego, opajej se uspechy v nedavne historii a v nedeli ti spadne klapacka

Reagovat
Martin9719

Je hezký jak se mě snažíš obvinit z věcí jako jak si vymýšlím atd., abys nevypadal debilně přitom to děláš ty sám. Já jsem ti jasně napsal že nám vadit nebude když nenastoupí Havel, takže tady nikdo nebrečí, máme variantu i s Holíkem nebo Řezníkem a primárně Sýkorou, ale nehrají tam pravidelně. Vy slávisti máte akorát tendenci pořád brečet a ten váš brekot ještě uměle přenášet na ostatní jako nějakej virus, viz to že brečíme kvůli dvěma zraněným hráčům..Kde? Můžeš mě klidně citovat.. Stejně jako tady nikdo nebrečel kvůli hřišti v Jablonci, včetně hráčů a trenérů, kteří se na to připravili.

Když mi rozporuješ to, že ti hráči co jsem vyjmenoval tam nemůžou nastoupit, tak teda řekni, kdo tam nastoupit může, protože min. dva z těch co jsem vyjmenoval tam hrají v sezoně pravidelně a ti zranění nejsou. Ostatní tam můžou alternovat.

A ta poslední věta sedí uplně přesně na tebe.

Reagovat
jackinho10

Prosim o jeden konkretni pripad, kde jsem si vymyslel? Kde jsem tady brecel, ze Masopust nemuze hrat a prenasel neco na tebe? Jediny kdo si tady vymysli sracky jsi ty. Ja jsem jako prvni prispevek reagoval na uplne nekoho jineho a ty jsi mel hned tendenci to otacet proti Slavii. Zvlaste kdyz ten prvni prispevek, na ktery jsem reagoval byl mireny taky stejne proti Slavii.

Reagovat
Martin9719

Ty jsi reagoval na někoho jiného, čili na Plzeň, a už to byla první sračka. Otáčel jsem to proti Slavii ano, protože jediný kdo tady brečí kvůli vytíženosti v repre jste vy a nikdo jinej + ty další věci co jsem vypsal. Dál, omíláš pořád dokola stejnou sračku že tady brečíme. My si na nic nestěžujeme, máme užší kádr, na repre srazu jsme hráče měli, zranění také a nic neříkáme. Takže si nech ty svoje sračky o tom jak stahujeme hráče ze srazu dřív. Už jsem ti na to reagoval tím, že jsme si mohli rovnou stáhnout i Staňka a stále meleš hovna dál a dál. Takže příště nezačínej jako první s hovnama a nebudu proti tobě nic otáčet. Takže se opravdu nediv mým reakcím, po tom všem co váš klub v poslední době prohlašuje a zároveň si tady ještě další jako ty, pindají po nás.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře sis ho povodil

Reagovat
Martin9719

Reagovat
jackinho10

Pockej ja jsem reagoval na nekoho jineho cili na Plzen? Ten komentar, na ktery jsem reagoval teda nebyla narazka na Slavii jo? Ja jsem tady nikde na vytizenost v repre nebrecel, tak bud tak laskavy a tyhle komentare si pis tem, kteri to pisou. Nauc se reagovat na to co ti lidi pisou a ne nejake obecne zvasty. A uz po nekolikate a zase a znovu, ja jsem si s zadnym uzsim kadrem, ze brecite atd nezacal. S tim jsi zacal ty, ze jsi vyjmenoval uplne nahodne hrace Slavie a vysvetloval mi tady, ze na postu Masopusta muze hrat dalsich sest hracu.

Reagovat
Martin9719

"Jestli to nebude tim, ze zraneni nejsou a v nedeli hrat normalne budou" - tohle má být mířeno na Slavii? Takže mi chceš říct že Slavie vydá prohlášení že Masopust bude možná až na příští sezonu ale v neděli najednou bude hrát??

Myslel jsem že předmětem anonymní diskuze jsou obecné žvásty, ale asi jsem se spletl.

"ale plzenaci jsou chudaci, kdyby tak nastoupit museli." - tohle není že brečíme? Máš pravdu, možná ne v přímým slova smyslu, ale v překladu bych teda asi řekl, že ano, takže ani nevíš co píšeš.

Reagovat
jackinho10

Promin ja se te vazne musim zeptat. Dokazes porozumet psanemu textu? Dokazes pochopit co jsem napsal? Kdyz ti napisu, ze ten prvni komentar, na ktery jsem reagoval nebyla narazka na Slavii jo? tak ty mi tady zkopirujes muj prvni komentar (kterym jsem ja teda reagoval) a napises k tomu, ze tohle ma byt mireno na Slavii?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele