Zraněného Plašila v nominaci na San Marino nahradil Kadlec

Druhou změnu v nominaci pro středeční kvalifikační zápas v San Marinu musel udělat trenér české reprezentace Petr Rada. Zraněného Jaroslava Plašila z Osasuny Pamplona nahradí obránce Michal Kadlec z Leverkusenu. ČTK to dnes oznámil mluvčí národního týmu Lukáš Tuček.

Newcastle chtěl Kadlece

Český obránce Michal Kadlec vyměnil Spartu za Leverkusen, nechybělo ale málo a mohl okusit anglickou Premier League. Deníku Sport prozradil, že se o něj zajímal manažer Newcastlu Kevin Keegan, odhalil i další podrobnosti svého přestupového příběhu.

Kadlec podepsal smlouvu v Leverkusenu

Michal Kadlec se stal pro zbytek sezony hráčem bundesligového Leverkusenu. Reprezentační bek dnes po zdravotní prohlídce podepsal s německým klubem smlouvu o ročním hostování z pražské Sparty s opcí na případný přestup. ČTK o tom informoval hráčův agent Pavel Zíka.

Kadlec dnes podstoupí zdravotní prohlídku a podepíše Leverkusenu

Odchod obránce Michala Kadlece do Leverkusenu bude dnes zpečetěn. Reprezentační bek, který ještě v úterý v noci hájil barvy Sparty Praha v předkole Ligy mistrů v Aténách, by se měl dnes podrobit lékařské prohlídce v novém klubu a poté s Bayerem podepsat profesionální smlouvu.

Kadlec: Tři góly, kdo by to byl do levého obránce řekl

Michal Kadlec láme v nové sezoně osobní rekordy. Jako levý bek zaznamenal v předehrávce 4. ligového kola v Českých Budějovicím poprvé v kariéře v jednom utkání dva góly a s třemi brankami je nejlepším střelcem Pražanů. V životní formě hrající zadák se zřejmě dnešním skvělým výkonem opět o něco přiblížil vysněnému angažmá v cizině.

Kadlec má namířeno do německého Leverkusenu

Český reprezentant Michal Kadlec má namířeno z pražské Sparty na roční hostování s opcí do předního německého celku Leverkusenu. Uvedla to agentura SID. Podle mluvčího Sparty Jakuba Otavy i hráčova manažera Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest jednání ještě nejsou u konce.

Fotbaloví chuligáni II. – očima hráče

Pro druhý díl našeho seriálu o fotbalovém chuligánství jsem si vybral fotbalistu, který má s nepokoji v hledišti zkušenosti. Michal Kadlec, syn slavného otce, často hraje za zvuků dělobuchů a petard. Fanoušci Sparty se totiž určitě řadí k rizikovým. "Raději ať se jdou bít na louku, kde nikoho neohrozí," tvrdí reprezentační obránce.

Euro po 12 letech: Kadlec znovu na scéně

Před dvanácti lety seděl v obývacím pokoji s babičkou a dědečkem a dmul se pýchou, když jeho otec Miroslav jako kapitán rozhodující penaltou v rozstřelu s Francií poslal českou reprezentaci do finále evropského šampionátu v Anglii. Teď si na fotbalovém svátku může za národní tým zahrát i on.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele