Další články

Neschovávali jsme se. Slovácko se jednou do pohárů vrátí, věří Kadlec

Kapitán Slovácka a jeden z nejzkušenějších hráčů týmu Michal Kadlec věří, že se klub z Uherského Hradiště do pohárové Evropy brzy vrátí. V dnešním utkání Evropské konferenční ligy s Kolínem nad Rýnem vítěz Českého poháru prohrál 0:1 a kolo před koncem ztratil naději na postup z vyrovnané skupiny D.

Chceme vyhrát, uděláme pro to všechno, vyhlásil Kadlec ze Slovácka

Slovácko chce podle kapitána Michala Kadlece ještě více zamotat skupinu Evropské konferenční ligy. Tým z Uherského Hradiště je sice v "déčku" poslední, má ale stejně bodů jako jeho čtvrteční soupeř Kolín nad Rýnem a pouze bod ztrácí na druhé Nice. Kadlec si zároveň váží konfrontace s evropskými soupeři, jelikož nevěřil, že by se mu to v dresu Slovácka mohlo povést.

Těším se na návrat do Kolína. Město i fanoušky znám, hlásí Kadlec

Kapitán Slovácka Michal Kadlec má velkou radost, že se vrátil do Kolína nad Rýnem, kde jeho tým sehraje ve čtvrtek utkání 2. kola skupiny Evropské konferenční ligy. Ve čtvrtém největším německém městě totiž žil při působení v nedalekém Leverkusenu v letech 2008 až 2013. "Kozlíky" považuje za podobné mužstvo jako Slovácko.

Chceme z domácího stadionu udělat tvrz, vyhlásil kapitán Kadlec

S optimismem vstupuje na scénu Evropské konferenční ligy kapitán Slovácka Michal Kadlec. Před čtvrtečním první zápasem skupiny D proti Partizanu Bělehrad si sedmatřicetiletý bývalý reprezentant přeje, aby jeho tým udělal z domácího prostředí nedobytnou tvrz a v silné skupině se pokusil postoupit do jarních bojů.

Kadlec se těší do Kolína nad Rýnem a v koutku duše doufá v postup Slovácka

Jako velmi atraktivní a těžké, ale zároveň hratelné označili trenér Slovácka Martin Svědík a kapitán Michal Kadlec tři soupeře, které jim určil dnešní los Evropské konferenční ligy v Istanbulu. Přemožitelům AIK Stockholm se ve skupině postaví do cesty Partizan Bělehrad, Nice a Kolín nad Rýnem. Kadlec sní i o tom, že se Slovácku při jeho premiéře ve skupinové fázi na evropské scéně může podařit postoupit do vyřazovacích bojů.

Kadlec neřeší trenérskou rošádu v AIK Solna. Soustředíme se na vlastní výkon, říká

S klidem zkušeného bývalého reprezentanta přijal kapitán Slovácka Michal Kadlec skutečnost, že jeho tým neodletěl dopoledne do Stockholmu k odvetě 4. předkola Konferenční ligy. Kvůli problémům s letadlem byla výprava ještě vpodvečer v Brně. Podle Kadlece je to tak možná i lepší a důležité bude, jak se s nečekanou situací vypořádají v hlavách sami hráči.

Zápas s Fenerbahce si Slovácko zaslouží, řekl kapitán Kadlec

S kapitánskou páskou povede bývalý reprezentant Michal Kadlec fotbalisty Slovácka do čtvrtečního prvního zápasu třetího předkola Evropské ligy na půdě Fenerbahce Istanbul, kde tři roky působil a podílel se na zisku zatím posledního mistrovského titulu. Kadlec prohlásil, že duel s takovým velkoklubem si celek z Uherského Hradiště za svoje účinkování na tuzemské scéně zaslouží.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Kadlec: Chceme se zapsat do historie tím, že Slovácko konečně vyhraje trofej

Hráči Slovácka mají podle obránce Michala Kadlece ve středečním finále domácího poháru se Spartou obrovskou touhu získat pro klub první trofej v historii. Kadlec považuje zápas za speciální i díky tomu, že za Pražany v minulosti hrál. Má radost i z toho, že domácí pohár nabírá v Česku na vážnosti.

Kadlec po postupu: Vyhrát pohár by pro nás bylo jako titul

Kapitán Michal Kadlec pomohl fotbalistům Slovácka k vítězství 1:0 nad Hradcem Králové a postupu do finále domácího poháru, kde 4. května potká bývalého zaměstnavatele Spartu. Podle sedmatřicetiletého obránce by pro tým z Uherského Hradiště měl triumf v MOL Cupu cenu mistrovského titulu.

Kadlec dává odvetě s Plovdivem punc nejvyšší priority

Jako zápas s aktuálně nejvyšší prioritou označuje kapitán Slovácka Michal Kadlec čtvrteční odvetu druhého předkola Evropské konferenční ligy s Lokomotivem Plovdiv. Tým z Uherského Hradiště po porážce v Bulharsku 0:1 touží po postupu a zkušený veterán věří, že je to v jeho silách.

Slovácko si podle Kadlece chce v Plovdivu vybudovat hratelnou pozici do odvety

Slovácko si podle kapitána Michala Kadlece chce v úvodním čtvrtečním duelu 2. předkola Evropské konferenční ligy na hřišti Lokomotivu Plovdiv vybudovat hratelnou pozici do odvety. Šestatřicetiletý stoper považuje bulharského vicemistra za kvalitního soupeře, k němuž svěřenci trenéra Martina Svědíka přistupují s respektem.

Je to velmi těžký soupeř, kterého jsem nechtěl, řekl kapitán Kadlec o Plovdivu

Kapitán Slovácka Michal Kadlec považuje Lokomotiv Plovdiv, s kterým se tým z Uherského Hradiště utká ve druhém předkole nové Evropské konferenční ligy, za velmi těžkého protivníka. A nebyl to jeho zrovna vysněný soupeř.

Podle kapitána Kadlece je pro Slovácko postup do pohárů velkou událostí

Kapitán Slovácka Michal Kadlec se těší, že si znovu zahraje evropské poháry. Tým z Uherského Hradiště o účast v nich může po dnešní remíze 1:1 s Bohemians 1905 v duelu 32. ligového kola připravit pouze teorie a hráči už historický úspěch oslavili. Kadlec připustil, že na poháry při návratu do Slovácka ani nepomyslel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele