Obránce Kadlec začal s lehkým tréninkem

Reprezentant Michal Kadlec prý dostal předčasný vánoční dárek, když začal s ostřejším tréninkem po zranění kolena, které utrpěl na konci října. Obránce Leverkusenu je nejvíce nadšený z toho, že si v úterý po šesti týdnech také poprvé "sáhl" na míč.

Obránce Kadlec si kvůli zranění na podzim už nezahraje

Obránce reprezentace Michal Kadlec už si na podzim nezahraje. Dnešní vyšetření ukázalo, že má natržený postranní vaz v levém kolenu a čeká ho asi šestitýdenní pauza. Kadlec si zranění přivodil ve čtvrtečním utkání Leverkusenu na hřišti Rapidu Vídeň v Evropské lize.

Kadlec je přesvědčen, že série bez gólu v pátek skončí

Čtyři zápasy bez vstřelené branky a navrch porážka v posledním přípravném zápase s Finskem? Obránce reprezentace Michala Kadlece nepříliš povzbudivé zprávy z posledních zápasů národního týmu nijak nevykolejily. Jeden z tahounů mužstva je přesvědčený, že se Češi v dalších dvou zápasech zase odrazí vzhůru.

Kadlec počítá s tím, že v reprezentaci asi zůstane na stoperu

Michal Kadlec připouští, že jeho budoucnost v národním týmu je spojená spíše se stoperským postem než s rolí levého obránce, kde strávil většinu kariéry a kterou plní i v Leverkusenu. Na stopera si prý už poměrně zvykl.

Za Kadlecovo zranění chce klub po útočnících přes dva miliony

Za dubnové napadení a zranění Michala Kadlece požaduje Bayer Leverkusen po útočnících odškodné 96.000 eur (téměř 2,4 milionu korun). Oznámil to bundesligový klub, který dal oběma výtržníkům čas na zaplacení do konce září.

Kadlec: Počítal jsem s tím, že by tam míč mohl jít

Obránce Michal Kadlec se stal zachráncem českých fotbalistů v boji o účast ve čtvrtfinále Eura. Reprezentanti po trefě Petra Jiráčka drželi proti domácím Polákům postupový výsledek 1:0, když přišla poslední minuta nastavení a v ní obrovská šance Jakuba Blaszczykowského...

Kadlec by rád hrál na Euru bez ochranné masky

Na Euru mohl být jako slavný Zorro, ale obránce české reprezentace Michal Kadlec se takové výstřednosti rád vzdá. Šťastnější bude, když ještě před turnajem odloží karbonovou masku chránící jeho zlomený nos. Defenzivní univerzál z bundesligového Leverkusenu si přeje, aby už do pátečního utkání s Ruskem vyběhl bez ní.

Bílek počítá s Kadlecem na stopera, sestava na ME se mu už rýsuje

Trenér reprezentace Michal Bílek počítá s tím, že obránce Michal Kadlec na mistrovství Evropy bude hrát na postu stopera, i když v národním týmu většinou nastupoval jako levý bek. Bílek už nosí v hlavě zahajovací sestavu, jediným otazníkem pro něj zůstává, zda právě na levém kraji obrany nastoupí Daniel Pudil, či David Limberský.

Kadlec musel na druhou operaci, nos mu neochránila ani maska

Michal Kadlec z Leverkusenu se dnes podrobil druhé operaci nosu, který mu minulý týden před diskotékou zlomili fanoušci 1. FC Köln. O víkendu nastoupil proti Hannoveru s ochrannou maskou, přesto si nos znovu poranil. Přijde tak o závěrečné utkání sezony s Norimberkem.

Kadlec se uzdravuje, útočníky má žalovat

Zraněný nos Michala Kadlece se po operaci hojí nad očekávání dobře. O tom, zda nastoupí o víkendu v dresu bundesligového Leverkusenu, se ale rozhodne nejdříve ve čtvrtek, kdy poprvé vyzkouší karbonovou masku. Reprezentační obránce to řekl v rozhovoru pro německý kanál Sport1.

Kadlec by chtěl po operaci už o víkendu hrát

Michal Kadlec se cítí dobře po operaci nosu, který mu v noci ze soboty na neděli zlomili před jedním z barů v Kolíně nad Rýnem fanoušci tamního klubu. Sedmadvacetiletý reprezentant ale ještě prý stále nevstřebal nepříjemný zážitek, ze kterého byl dlouho v šoku. Kadlec ale věří v rychlý návrat k fotbalu: v úterý by mohl mít karbonovou masku, s níž možná vyrukuje do víkendového zápasu s Hannoverem.

Napadený Kadlec je po úspěšné operaci nosu

Michal Kadlec z Leverkusenu má za sebou úspěšnou operaci nosu, který mu v sobotu před diskotékou zlomili fanoušci Kolína nad Rýnem. V úterý sedmadvacetiletého reprezentačního obránce čeká rutinní pooperační vyšetření a ve středu by se mělo rozhodnout, zda o víkendu nastoupí proti Hannoveru s ochrannou maskou.

Kadlece napadli v Německu fanoušci a zlomili mu nos

Českého fotbalistu Michala Kadlece z Leverkusenu napadli v sobotu před diskotékou v Kolíně nad Rýnem dva fanoušci tamního klubu. Sedmadvacetiletý reprezentační obránce má podle agentury SID zlomený nos a čeká ho operace.

Kadlec: Kvůli bundeslize musíme rychle zapomenout

Co nejdříve zapomenout. To si přejí hráči Leverkusenu po debaklu 1:7 od Barcelony. Středeční osmifinálovou odvetu Ligy mistrů, v níž se pěti góly blýskl Lionel Messi, přetrpěl v dresu německého mužstva i reprezentační obránce Michal Kadlec. Podobný výprask zažil naposledy jako dorostenec.

Kadlec: Gól potěší, ale chtěli jsme šanci do odvety

V Michalu Kadlecovi se ještě dlouho po úterní porážce 1:3 v úvodním osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně mísily dojmy. Levý bek Leverkusenu se sice proti obhájci titulu dočkal cenného premiérového gólu v soutěži, ale raději by byl, kdyby se jeho týmu podařilo uhrát nadějný výsledek do odvety.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele