Kadlec věří v zázrak a těší se, že si po měsíci zahraje

Michal Kadlec věří na sportovní zázraky. Proto navzdory pouze teoretické naději na postup na mistrovství světa nechce skládat zbraně a v závěru kvalifikace bude do poslední chvíle doufat. V soubojích s Maltou a Bulharskem chce vyhrát i kvůli koeficientu.

Kadlecův smolný úvod: zaviněné penalty, vyloučení z pohárů

Dvě zaviněné penalty, vyřazení jeho Fenerbahce z kvalifikace o Ligu mistrů a následně také verdikt sportovní arbitráže CAS, která jeho klub kvůli nedávné korupci na dva roky vyřadila z evropských pohárů. Obránce Michal Kadlec má za sebou tři týdny plné špatných zpráv.

Kadlec v Istanbulu bojuje s turečtinou a zvyká si na jiný život

Michal Kadlec přijel na reprezentační sraz plný dojmů ze života v Istanbulu, kde od léta hraje za Fenerbahce. Snaží se přizpůsobit zcela jiné kultuře a hlavně neznalost turečtiny mu aklimatizaci ztěžuje, protože na vše potřebuje překladatele. A to včetně komunikace s trenérem Ersunem Yanalem.

Zadák Fenerbahce Kadlec: Remízu ze Salcburku musíme brát

Na ostrou premiéru v dresu Fenerbahce obránce Michal Kadlec málem nevzpomínal v dobrém, ale remíza 1:1 vybojovaná v páté minutě nastaveného času na hřišti Salcburku v třetím předkole Ligy mistrů mu nakonec udělala radost.

Kadlec je ve Fenerbahce nadšený z fanoušků i šance hrát o LM

Vyprodané stadiony a padesátitisícová návštěva i na přípravný zápas. Obránce Michal Kadlec na nové štaci v istanbulském Fenerbahce rád přivyká novým pořádkům a prý se jen utvrzuje v tom, že přestup z bundesligového Leverkusenu byl dobrou volbou.

Kadlec má za sebou první týden přípravy ve Fenerbahçe

Reprezentant Michal Kadlec má za sebou první týden přípravy v tureckém Fenerbahçe, kam přestoupil z německého Leverkusenu. V novém působišti se zatím rozkoukává a s týmem nyní vyrazil na první soustředění. Mrzí ho, že Fenerbahçe bylo vyloučeno z Ligy mistrů.

Kadlec o Fenerbahce: Nová výzva a nabídka, která nešla odmítnout

Touha zažít v kariéře něco nového a atraktivní nabídka, které bylo těžké odolat. Tak zdůvodňuje obránce Michal Kadlec svůj nečekaný přestup z Leverkusenu do Fenerbahce. Reprezentační zadák je rád, že má o novém působišti jasno ještě před letní dovolenou.

Kadlec: Tuhle nabídku jsem nemohl odmítnout

Český reprezentant Michal Kadlec si v novém působišti Fenerbahçe vydělá 2,1 milionu eur (53,8 milionu korun) čistého ročně. Navíc bude dostávat prémie za odehrané zápasy ve výši 10.000 eur (256 tisíc korun).

Kadlec se upsal Fenerbahçe na tři roky

Michal Kadlec definitivně přestoupil z německého Leverkusenu do Fenerbahçe. V tureckém klubu dnes prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na tři roky. Informoval o tom agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest International, která osmadvacetiletého českého obránce zastupuje.

Michal Kadlec přestupuje z Leverkusenu do Fenerbahçe

Obránce Michal Kadlec odchází z bundesligového Leverkusenu do Fenerbahçe. S tureckým vicemistrem osmadvacetiletý český reprezentant podle oznámení německého týmu už podepsal smlouvu. Podrobnosti o přestupu ale s odvoláním na dohodu obou klubů Leverkusen nesdělil.

Obránce Kadlece z Leverkusenu prý chce Galatasaray

O reprezentačního obránce Michala Kadlece z Leverkusenu se podle magazínu Kicker zajímá turecký mistr Galatasaray. Osmadvacetiletý hráč má v německém klubu smlouvu ještě na dva roky.

Kadlec kemp uvítal, jinak by trénoval s béčkem Slovácka

Michal Kadlec přivítal, že se s některými spoluhráči z národního týmu může připravovat na kvalifikační zápas s Itálií na tréninkovém kempu. Sám se totiž chystal v tomto týdnu trénovat s rezervním týmem Slovácka. Věří, že se národní celek připraví tak kvalitně, aby Itálii doma porazil a vrátil se do boje o postup na MS.

Kadlec je na reprezentaci připravený, byť v Leverkusenu strádá

Celou kariéru byl zvyklý na to, že si držel místo v základní sestavě a vystupoval v roli jednoho z tahounů týmu. Teď se ale obránce Michal Kadlec v Leverkusenu zase učí bojovat o místo mezi vyvolenými poté, co jej v říjnu zbrzdilo zranění kolena a na začátku roku další zdravotní patálie.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Michal Kadlec přijde o první jarní zápas

Nedávno prodělaná chřipka a s ní spojený tréninkový výpadek připraví obránce Michala Kadlece o první jarní zápas bundesligy proti Frankfurtu. Obránce Leverkusenu, který většinu podzimní části vynechal kvůli zranění kolena, se však už ve středu znovu zapojil do přípravy s týmem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele