Kadlec: Tři góly, kdo by to byl do levého obránce řekl

23.08.2008, 09:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať už se procpe do ciziny.. Pak ho nebudou muset rvát do repre,na kterou nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty na ni máš, že??? že by závist? na základ nemá, to je pravda, ale je to docela kvalitní náhrada za jankula, a když se ještě trochu otrká a přestane dělat chyby jak s tureckem, bude to dobrý reprezentační obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní argument Takže když řeknu,že na to někdo nemá,musím být lepší? Přemejšlej...

Kadlec je možná nadprůměrnej obránce,ale to je tak vše...

Reagovat
Oxbow

Hmm ty jsi hustej ... co to je za zdechlej argument chces rict jako ze kdyz budes nekoho kritizovat a to pravoplatne tak dokud nejsi lepsi fotbalista tak na to nemas pravo ... at se ti to libi sebe min tak kadlec je nadprumernej ligovej obrance ale jinak stoji za "hovno" on ma jen rychlost ale ze by mel neco jinyho tak to vubec ( a neargumentuj letosnima 3 golama ) .... v CR jsou vysrany z jeho rychlosti ale tohle ma 90% beku v bundeslize a k tomu pridavaj kvalitni strelu a techniku na repre proste nema to je muj nazor casem mozna kdyby se vyhral v zahranici

Reagovat
herbage

Tak ty vůbec nesleduješ Bundesligu. Kdyby jo, tak víš, že Kadlec na ni má s prstem v nose. Konkurence na LB velmi slabá, přestárlej Greško, ne moc kvalitní Sarpei, kterej to má navíc přes nohu a nová posila odněkud z Afriky, Djakpa, kterej se teprv aklimatizuje a v prvním zápase nic moc nepředvedl. Kadlec všechny tři výšše jmennované stračí s přehledem do kapsy. Má nejen tebou zmiňovanou rychlost, ale je to i levák, má slušnou střelu a vzadu je spolehlivý, nic víc nepotřebuje. Na repre rovněž má, jako solidní dvojka za Jankulovského. Nechci z něj dělat Boha, to vůbec není, ale jisté kvality má a lepšího levého beka po Jankulovi se Šírlem nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

On podle mně myslel Bundesligu obecně

Reagovat
Kily

mně kadlec v repre ani tak nevadí, a to z jednoho důvodu - my moc lepších levých obránců zkrátka nemáme. Jednička je Jankul, jako náhrada pak Šírl, se kterým Rada počítá spíš do zálohy. Hratelnej je ještě Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej hráč.. škoda, že asi odejde, ale angažmá v cizině mu přeju.... budouci levej obrance reprezentace, stabilni

Reagovat
smazaný uživatel

no tak někdy se to podaři obranci ty goly jinak obrance trošku nad pruměr..do repre bych ho už ale necpal...

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej obránce,velice moderní bek.Strašně se mě líbí viděl sem ho několikrát a vždy byl nejlepší n ahřišti a v repre hrál taky dobře až na jednu výjmku.Tenhle borec se určitě prosadí předpovídám mu velkou budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

předpovidat mužem to jo to seme bych napsal o Řeznikovy z baniku...

Reagovat
herbage

Kolik měl Zdenda Pospěch v mistrovské sezóně Baníku po podzimu, tuším 9, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V té době hrál mnohem lépe než Kadlec a nominace mu stejně nepřišla...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš,Ostrava je daleko...

Reagovat
herbage

Víš proč, bude tu spousta keců o Košťálovo tlačence a je to svým způsobem pravda. Ale hlavní důvod byl prozaičtější. V repre měl předplacený místo Poborák a někdo musel ty jeho výlety jistit. Pospěch v té době létal někde na polovinách soupeře a vzadu ho jistil Látal. Takže rückenr si byl jeho defenzivníma schopnostma jistý, teprv až své kvalitní výkonny předváděl i v dresu Sparty, na postu RB a kdy tyto výkony potrvrzoval i v pohárové Evropě. O Pospěchovi šlo v té době uvažovat maximálně jako o RM, kde ale nedostávali šanci ani tehdy lepší plajeři jako Piták, Sionko. To že dneska je povolanej každej Kladrubeskej a Kúdela není tím že jsou ze Sparty, ale že není kde brát, tehdy byla větší konkurence a buďme rádi, že se Zdenda vůbec dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě ani zdaleka nehrál tak dobře. A když ho pak blázen Griga zkoušel v útoku, tak jsem mu fandil, ať z toho spolku co nejrychleji uteče.

Reagovat
herbage

Tady nejde o to, jak hrál dobře, ale kdy hrál dobře. Zkrátka tehdy se dařilo a flek měl předplacenej Grygera, kterej je směrem doazdu lepší a jistil Poboráka, zato Pospěch potřeboval v Baníku jištění Látala. Z dnešího pohledu byla jeho tehdejší nenominace chyba, ale mohl udělat jednu hloupou chybu a třeba by ho trenér odpráskl jako Skácela. Měl smůlua na dobu, stejně jako Piták, Sionko a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda i z toho důvodu, že by jeho cena vzrostla a nemusel by odcházet za pár šupů do Sparty.

Reagovat
herbage

Hele, zeptej se jeho samotnýho, jestli cítí zášť ke Spartě a jestli mu přijde, že mohl dostat dřív šanci a uvidíš, že si na nic stěžovat nebude. Měl smůlu, že když rychle vylítl, tak hráli na jeho pozici lepší hráči, nebyl to vyložený talent. Tehdy hráli úspěšní třicátníci až od 35, takže celá střední generace krom nejlepších hráčů vůbec nedostala šanci, až současná jedndvacítka a mladší dostávají pořádnou šanci. Můžou to brát jako křivdu, ale bylo to naše nejúspěšnější období, co se reprezenatce týče. Je to smutné, ale je to ak. Zdenda měl hlavně ze Sparty jít od wolfsburgu, teď by byl králem Bundesligy, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

V zahraničí mohl být podstatně dřív. Tehdy zkrátka tu pozvánku dostat měl a za směšnou sumu do Sparty by neodcházel. Bylo by to nejlepší pro všechny strany. Jak pro Baník, tak pro Pospěcha. Po mistrovské sezóně pomalu začal stagnovat.

Reagovat
herbage

To nevíš. A jak řikám, je to jen kdyby. Takovej Piták byl jednoznačně nejlepší pravej záložník ligy a pořádnou šanci nikdy nedostal. Spekulovalo se tehdy i o zájmu Lyonu a jak dopadl. Popsěcha nikdo ze zahraničí koupit nemohl, protože nebyl prověřenej z pohárové Evropy a z reprez. Proč nebyl v repre ti píšu a v pohárové Evropě Baník žádnou díru do světa neudělal. Pospěch šel do Sparty až poté, co v Baníku zjistili, že se u nich leda zakope a odvděčili se mu za jeho věrné služby. Vydělali taky na tom všichni. Na nějaké kdyby, jako že mohl hrát místo Alvese v Barceloně se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta díru do světa v pohárové Evropě udělala?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má v Evropě jméno, Baník ne...A tím nemyslím jméno jako Barcelona apod....ale je to nejznámější český klub ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že za Spartu se v evropských pohárech moc neukázal. Sparta totiž vypadla vždy nejrychleji, jak to jen šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době je to velká bída, letos to bude asi stejné...Ale kolem roku 2000 to bylo jiné. To Sparta hrála skvěle, to musíš přiznat ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hrál v sedmdesátých letech čtvrtfinále Poháru UEFA nebo semifinále PvP, ale o tom se tady jaksi nebavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jsem odbočil, protože jsem chtěl reagovat na tu tvoji otázku: "A Sparta díru do světa v pohárové Evropě udělala?"

Reagovat
smazaný uživatel

Za působení Pospěcha.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě musím souhlasit.

Reagovat
herbage

To už je jiná otázka, lae měla k tomu větší předpoklady než Baník. Kdyby Barcelona vypadla tři roky po sobě v základní skupině LM, vyčítal by si Alves přestup? Pochybuji. Zkrátka zahrál si Lm, dostal šanci v pohárech, ber to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco u Barcelony to není vůbec reálné, u Sparty je to téměř jistota.

Reagovat
herbage

To až v poslední době, tehdy to ještě všem nedošlo, že fotbal je o prašulkách a český lize ujíždí vlak mílovými kroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tehdy českému fotbalu díky ziskům z Lm, podivným majitelům a cinklým jarům dominovala. Ale proti Evropě to vždycky byla bída, takže jim po úspěšné sezóně nezbývalo nic jiného, než své opory prodat. Tehdy je však nahradili ti nejlepší hráči z ostatních týmů ligy. Teď už nemají kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je mladší a rychlejší Tchuř.

Reagovat
herbage

Tchuř Tak to je vážně borec, Dřížďala tam nechceš?

Reagovat
smazaný uživatel

On tím naznačil,že má kvality jako tchuř,jen je mladší a rychlejší.. Ne že tam chce Tchuře

Reagovat
herbage

Dříždal je trochu starší, ale taky ďáblesky rychlej.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,ale tipl bych,že spanhel chtěl naznačit,že Tchuř není žádná špička A že Kadlec je na tom kvalitami podobně,jen je mladší a o něco rychlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho Dřížďala, tak před zraněním Kadlece strčil do kapsy...

Reagovat
herbage

Hrál dobře, ale není perspektivní a často je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Perspektiva u tebe znamená více než aktuální forma?

Reagovat
herbage

To ne, ale ve formě kvůli zranění také není a přes Jankula nemá šanci, takže je lepší brát nadějného levého beka, kterého může Jankul něco naučit a může se sehrát s týmem s tím, že až Jankul odejde, tak ho nahradí nebo mít dva třicátníky na levém beku, přitom jeden to má přes nohu a až oba odejdo, prázdno a nesehraná obrana. Vzhledem k nízkým kvalitám našich ostatních řad je sehraná obrana pro naši repre jediná šance na úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ať Kadlec v reprezentaci taky něco ukáže. Mít to tam předplacené kvůli toho, že je nejperspektivnější se mi nelíbí. To bych tam radši zkousl toho Dřížďala před zraněním.

Reagovat
herbage

Hele, zatím je jednička Jankul a ještě pár let bude, Kadlecovi dej čas a uvidíš, že na to má. Angažmá v Lverkusenu mu rozhodně pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to jeden z nejlepších levých obránců naší ligy a v Bundeslize se určitě neztratí,jestli tam půjde Na můj vkus je ale moc namyšlenej,aby mu to někdy někde neuškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně musí zlepšit hru dozadu, co projde v naší lize na Německo nestačí. Na případu Šimůnka je vidět, že pokud má klub vyšší ambice ( a Levekusen je má ), tak slušné výkony nestačí.

Reagovat
jtbs

sakra. Je to dobra dvojka za jankulu a to je vsetko. To ze da obranca 3 goly neznamena ze je nieco extra. On je obranca a goly su len nieco navyse co od neho nikdy nikto ocakavat nebude. Na hre dozadu ma stale co vylepsovat.

Reagovat
Shevchenko

Se neposer.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to, Ševo, vypadá, že jedinej, kdo se posral, jseš ty

Reagovat
fantomas

Nazývejme věci pravými jmény: "...poblil".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele